Şimdi Ara

magzter üyeliği - 2021 yılı için günden fiyat yıllık ₺371.37 olmuş (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.232
Cevap
52
Favori
51.427
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 1 yıllık magzter aile üye grubu arıyorum.Grubunda eksik olan veya yeni grup oluşturanlar pm atabilir.
  • 1 yıllık magzter grubu arıyorum yeni açıcak veya eksik olan varsa katılmak isterim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende isterim peki şimdi kişi başı kaça geliyor malum dolar uçtu gidiyor?
  • Kardeş ben böyle bir şey olduğunu bilmiyordum ( Güncel E-dergi). Ben ki humble bundle spotify gibi platformların hastası olan adamım. Şunu senden öğrendim ya Allah razı olsun.
  • preszsbuild, canvara, swarley1 bu nickli arkadaslar bana mesaj atti ama artik yerim yok. beraber grup olusturabilirsiniz. 2 kisi daha elbet bulunur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanya bitmiş sanırım, şu an için 298tl olarak gözüküyor yıllık üyelik:

https://www.magzter.com/magztergold/checkout
  • Merhaba,

Aile hesabımda bir kişilik boş yer bulunmaktadır. 45 TL karşılığında üye yapabilirim. İlgilenenler lütfen PM atınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: somethg

Merhaba,

Aile hesabımda bir kişilik boş yer bulunmaktadır. 45 TL karşılığında üye yapabilirim. İlgilenenler lütfen PM atınız.

somethg, ben pm attım sana, ama olmazsa burdaki arkadaşlarla bir liste oluşturalım, bu ara kapmanya olabilir diyen olursa da bekleyebiliriz
  • arkadaşlar benide yazın bende varım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: somethg

Merhaba,

canvara arkadaşımıza üyeliği verdim arkadaşlar.

2000 üzeri dergi 1 sene boyunca istediği zaman cepten, tabletten, bilgisayardan okuyabilecek. Ben bir haftadır kullanıyorum, fazla zamanım yok okumak için ama öğlen iş arasında derğerli bilgiler öğrenmiş oluyorum, süper!! Umarım herkese uygun fiyata bulur. Çünkü buradaki bazı ilanlarda kişi kendi payına düşen ücreti aile üyelerine yediriyor ve bedavaya satın almış oluyor, dikkat edin!
    Üyelik ücreti 4'e değil 5'e bölünmeli!!!
  • 3 aylık üyelik için 8TL den yardımcı olabilirim 4 kişilik boş yer bulunmakta

• quote:

Orijinalden alıntı: blackcold1907

3 aylık üyelik için 8TL den yardımcı olabilirim 4 kişilik boş yer bulunmakta

Hocam ben almak istiyorum , pm atacağım size ama bir sorum var , örnekhttps://www.magzter.com/US/Cond%C3%A9-Nast/The-New-Yorker/Culture/ bu dergiyi okumak istediğimde Oops! We are sorry.
    This magazine is not available for subscription in your country. ülkenizde geçerli değil uyarısı veriyor. Üyeliği tamamladığımızda tüm dergiler ülke kısıtlaması olmadan açılıyor mu??

Bilginiz var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: oxpays

quote:

Orijinalden alıntı: blackcold1907

3 aylık üyelik için 8TL den yardımcı olabilirim 4 kişilik boş yer bulunmakta

Hocam ben almak istiyorum , pm atacağım size ama bir sorum var , örnekhttps://www.magzter.com/US/Cond%C3%A9-Nast/The-New-Yorker/Culture/ bu dergiyi okumak istediğimde Oops! We are sorry.
    This magazine is not available for subscription in your country. ülkenizde geçerli değil uyarısı veriyor. Üyeliği tamamladığımızda tüm dergiler ülke kısıtlaması olmadan açılıyor mu??

Bilginiz var mı ?

Bazı dergiler kısıtlamalı. gold üyelik alsan da okuyamıyorsun.

• Arkadaşlar senelik açacağım , toplamda 5 kişi olursak. Katılmak isteyen yazsın.
  • oxpays kullanıcısına yanıt
    Ben varım hocam
  • Ben somethg listesine dahil oldum. Site hakkındaki izlenimim şöyle. Birçok dergi var evet bence Türkçe dergi sayısı pek fazla değil. Olanların da güncel sayıları olmayabiliyor, eski sayıları olanlar var. Bazı dergiler için ayrıca sadece o dergiye yönelik aylık/yıllık vs üyelik ücreti istiyor. Ben ingilizce dergiler için aldım, Türkçe kaynaktan daha çok yabancı kaynaklar işime yarayacak. Ama aylık aldığınız bir Türkçe dergi bile olsa, yıllık grup üyeliği ucuza gelecektir.
    Güzel bilgiler edinmeniz dileğiyle..
  • quote:

Orijinalden alıntı: swarley1

Ben varım hocam

2 kişi olduk , 3 kişi daha gelirse yıllık alacağız arkadaslar , kişi başı 60 TL gibi bir ödeme yapacağız. Aylık 5 TL ye gelir.
  • yazın benide gençler
  • sbr S kullanıcısına yanıt
    VPN açarsak okuyabiliyormuyuz, denediniz mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oxpays kullanıcısına yanıt
    Varım demişmiydim

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.