Şimdi Ara

magzter üyeliği - 2021 yılı için günden fiyat yıllık ₺371.37 olmuş (54. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.218
Cevap
52
Favori
51.010
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    pm attım. grubumda boş yer var arkadaşlar katılmak isteyen olursa mesaj atsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grup hazır ise bende dahil olayım yer varsa. İrtibata geçerseniz sevinirim.

Kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 kişilik yer kalmıştır arkadaşlar.
  • hayatgezi kullanıcısına yanıt
    Bos yer var mı bir kişilik ?
  • mr45ax7bm M kullanıcısına yanıt
    doldu maalesef

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr45ax7bm

Bos yer var mı bir kişilik ?
    gruplarda boş ver varsa ben de talibim... grup oluşturmak isteyen biri beni de hesaba katabilir...

• quote:

Orijinalden alıntı: hsnorh

gruplarda boş ver varsa ben de talibim... grup oluşturmak isteyen biri beni de hesaba katabilir...

Alıntıları Göster
    Merhaba boş yer varsa ben de dahil olmak istiyorum. Kendim baktığımda 4 kişiye paylaşılabilen üyelik 365 TL görünüyor. Tek kişi de 305 TL.
  • gadget46 G kullanıcısına yanıt
    promosyon bitmiş galiba...

• Grup varsa dahil olunur

• Merhaba,
    Grubumuza katılmak isteyen pm atabilir. Kart kampanyası vs ile yıllık kişi başı 58 TL'ye maledebildik. 2 kişilik yer vardır.
    1 kişilik yer kalmıştır.

• Beni de ekleyin

Rezerve edip ulaşılamayan bir kişi nedeniyle grupta son 1 kişilik yer mevcuttur.
    Üyelik 12 Haziran 2019'da yapıldı ve 12 Haziran 2020'ye kadar geçerlidir.
    İlgilenen varsa pm ile ulaşabilir.
    Teşekkürler.

Edit: Söz konusu kişi @bakoz arkadaşımız değil, yanlış anlaşılmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gadget46 -- 14 Haziran 2019; 7:22:23 >
  • Magzter kullanmıştım ama çoğu dergi yoktu dergilik le arasındaki fark nedir hangisi iyi daha
  • chatlak11542 C kullanıcısına yanıt
    Baya geliştirmişler. Ben de sizin gibi düşünüyordum ve geçen yıl aboneliğimi yenilemedim. Türkçe dergiler konusunda çok genişlemişler. En son How It Works dergisinin Türkçe versiyonunu gördüm. O bile gelmiş. National Geographic, Popular Science gibi çoğu Türkçe dergi mevcut.
    Yabancı dergiler açısından zaten yıllık abonelik nerdeyse 1 sayı fiyatına geliyor. İlgi alanına göre sadece yabancı dergi için bile alınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gadget46 -- 14 Haziran 2019; 8:48:55 >
    Mesela şu anda dergilik uygulamasini bedava kullaniyorum turkcell bu konuda güzel bir iş yapmis kişi başı 60 liraya gercekten degiyor mu magzter bende 2016 gibi yapmistim uyeligi cok cüzi bir miktara yine forumdan birisi ile ama Türkçe dergi yoktu neredeyse yabanci dergileri okuyordum demek istedigim kisaca verecegimiz 60 liraya degiyor mu evet derseniz temmuz ayinda almayi düşünüyorum.

• chatlak11542 C kullanıcısına yanıt
    Benim açımdan kesinlikle değiyor. Ama değip değmeyeceğine siz karar vermelisiniz. Ben kendi açımdan neden değeceğini söyleyeyim:
    * En başta yabancı dergiler var, bir derginin tek sayısı 8-9 USD en az.
    * Bir önceki mesajımda da yazdığım gibi eskisine göre Türkçe dergi yelpazesi baya genişlemiş. Benim arayıp bulamadığım dergi yok.

Daha önce 2017 yılında başlıktaki rakama üyelik almıştım. Türkçe dergi çok yoktu. Takip ettiğim yabancı birkaç dergi için de promosyonum vardı. 2018'de yenilemedim.
    Son dönemde tekrar bakayım dedim. Benim açımdan Türkiye'de Türkçe arayıp göremediğim dergi yok. Ayrıca dikkatimi çeken tüm yabancı dergileri de arada karıştırıyorum. Her dergiden bir şey öğrensem tamamdır daha ne isteyeyim.
    Yıllık 60 TL aylık 5 TL'ye geliyor. Ayda bir, bir yerde kahve içeceğime bunu alırım. Benim mantığım bu.

Karar sizin tabii ki. Ben sadece kendi açımdan neden değeceğini yazdım. Bunlar sizin için geçerli nedenler değilse değmeyecektir. "Ben zaten Turkcell Dergilik'te her şeyi buluyorum, daha fazla dergiye ihtiyacım yok, yabancı dergiyle de işi olmaz" diyorsanız gerek kalmayacaktır (Turkcell Dergilik'te yabancı dergiler için ayrıca ücret ya da farklı tarife isteniyordu hatırladığım kadarıyla).
    Turk Telekom'un e-dergisini saymıyorum bile. Sırf (Turkcell'de var) bizde de bulunsun mantığıyla yapılmış gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gadget46 -- 14 Haziran 2019; 9:51:16 >

Güzel açıklamanız icin teşekkürler temmuz da tekrardan dusunecegim magzteri buradan biri olursa temmuzda bende abonelik alirim.

Up

• Grup arıyorum up

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.