< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
magzter üyeliği - 2021 yılı için günden fiyat yıllık ₺371.37 olmuş (57. sayfa)
-
-
Düşünen varsa 1 kişilik yer mevcuttur.quote:
Orijinalden alıntı: gadget46
Bugün üyelik bitiyordu, bildirim geldi. Geçen yılki fiyattan yeniledim. Kişi başı 58 TL. 11 Haziran 2021'e kadar geçerli. İlgilenen varsa PM atabilir. -
Up -
Şuan ki durum nedir Magzter de? Hala gold üyelik kampanyaları var mı?
Edit: 1 yillik fiyatina 3 yillik gold uyelik kampanyasi varmis, bunda aile paylasimi gecerli mi, bilen var mi acaba?
https://www.magzter.com/tr/magztergold/3-years-subscription-at-the-price-of-1-year
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diglam -- 1 Aralık 2020; 17:51:54 > -
Aile paylaşımı ile uygun fiyata geliyorsa katılabilirim. 3 yıllık baya cazip görünüyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Magzter e mail atip sormustum, maalesef 3 yillik gold uyelikte aile paylasimi yokmus.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diglam -- 10 Aralık 2020; 11:4:17 > -
Merhaba aile paylaşımı için yeri olan varsa katılabilirim.
Aile paylaşımında yerim var. İsteyen varsa pm.
-
https://forum.donanimhaber.com/magzter-gold-aile-2021-paylasimlari--147372694#147628361
Bu konu daha ölmediğine göre adminler benim konumu silebilirsiniz :)
Kişi başı 45 liraya niyetli arkadaşarla aile olabilirim iletişim için: zurrani at gmail com
Magzter Family Share (Magzter: Digital Magazines & Newspapers)₺229,99/yıl
Yıllık Abonelik ‐ Otomatik Yenileme tarihi: 5 Oca 2022
2 slotum hala mevcut
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zurrani -- 26 Ocak 2021; 13:43:26 > -
Hocam, 2021 verilerine göre, aile üyelerinin birbirlerini daha rahat bulması adına, başlığı tekrardan güncelleyebilir misin :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zurrani -- 26 Ocak 2021; 13:41:37 > -
güncellendi olmuştur umarım
-
Merhaba,
üyelik paketinde boş yer olan varsa değerlendirmek isterim pm atabilirsiniz.
teşekkürler.
-
Merhaba. Üyeliğinde boş yer olan bir arkadaş varsa bende katılmak isterim. PM atabilirsiniz iletişim için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan22 -- 14 Mart 2021; 23:20:3 > -
Merhaba arkadaşlar, bendeki 2021 aile slotları doldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zurrani -- 18 Mart 2021; 17:9:4 > -
aile paylaşımında boş yerim var. 2022'ye kadar geçerlidir, 60 TL
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kampanyalı fiyat alabilen var mı? Yıllık üyelik yapalım?
...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carlitoss -- 26 Mayıs 2021; 20:41:28 >
Evet beyler yer bulamadım için ben açtım 300 TL oldu. Yıllık 250 + aile paylaşımı 50 tuttu. Varsa ortak beklerim. Daha önce de açmıştım sorunsuz kullandık. 5 kişi ortaklı yanlış hatırlamıyorsam.
Kişi başı 60 TL
Son kullanım: 3 Mayıs 2022
Son iki kişi kaldı beyler?
Edit: Son 1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carlitoss -- 27 Mayıs 2021; 19:31:14 >
Yıllık magzter gold için son 1 kişilik yerim var ancak kalan süresi neredeyse yarıya düştü. O yüzden ihtiyacı olana uygun fiyattan vereceğim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X