Şimdi Ara

Mahallede tavuk beslemek yasak mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
71.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Piazzi

quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

http://ilan.elookat.com/ilan-Adanadan-Sahibinden-Satilik-Tilki-uasuAAN-1643007.htm

İyi bir noktaya değindiniz. Tavuk olan yerde köpek, it kopuk çok olur. Bir de her gece bahçemde onların sesleriyle uğraşacağım. Evin etrafı bunlarla dolacak.

Alıntıları Göster
    zabıtaya şikayet edebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: 37debdeb37

zabıtaya şikayet edebilirsiniz

Alıntıları Göster
    300 mü arsası var heralde boşta yoksa herkes pirelenir mahallede ben söyliyim şimdiden
  • Oha 300 mü Allah sabır versin şimdiden. Her sabah tüm mahalle güne erkenden tavuklar ile başlayacak desene.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mahalleye nükleer bomba at

• Bizim komsu besliyordu.Bir gun denize giderken alip kesip yemistik.Mahallende bizim gibi manyaklar vaedir kesin bence besleme.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aikido_oreo

Oha 300 mü Allah sabır versin şimdiden. Her sabah tüm mahalle güne erkenden tavuklar ile başlayacak desene.
    Küçükkenki zengin olma planımdı benim. O zamanlarda ucuzdu 100 tane alsam yumurtaydı, tavuktu derken köşeyi dönerim diye hesap ediyordum, ilk denemek için 6 tane almıştım fazla yaşamadılar. Çiftliği anneannemlerin oraya kuracaktım ama buraya değil, saçmalık olmuş komşunun yapacağı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: universiteadayi

Küçükkenki zengin olma planımdı benim. O zamanlarda ucuzdu 100 tane alsam yumurtaydı, tavuktu derken köşeyi dönerim diye hesap ediyordum, ilk denemek için 6 tane almıştım fazla yaşamadılar. Çiftliği anneannemlerin oraya kuracaktım ama buraya değil, saçmalık olmuş komşunun yapacağı.

Alıntıları Göster
    at bile koşturur
  • Eger rahatsiz edecek seviyediyse evet.

• quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

Eger rahatsiz edecek seviyediyse evet.
    300 ne lan o sesle ne uykusundan bahsediyorsunuz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

Eger rahatsiz edecek seviyediyse evet.
    baktın olmuyor toz fare zehri var 4-5 tavuk çal gerisine bas zehri duvardan serpiştir yerler zaten kökten çözüm vebali boynuna ama olmadı sansar mansar bul gel at bahçeye 2 saate tavuk mavuk kalmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Predator536

Mahalleye nükleer bomba at
    Arka sokaklar dizisinden bi sahne aklıma geldi.Yaşlı bi kadın evinde 100lerce kedi besliyordu.Belediyeye şikayet ettiler.Kadın vermem kedilerimi diye direniyordu.Bizim kahraman ekip geldi.Kadının evinde tüfek vardı duvarda asılı.Kadın onu aldı ekipe ateş açtı.Ama bizim ekip onu kandırarak kadını dışarı çıkarmayı başardı ve yakaladılar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Psman

300 tavuksa şikayet edebilirsin belediyeye. Tavuk çiftliği mi kuruyormuş? Bizim burda çiftlikler var şehirden 2 km uzakta bzen pislikleri döküyorlar rezalet kokuyor. Ayrıca 300 tavuktan yumurtalardan para kazanabileceğini mi sanıyor? Aynı işi yapan tanıdıklarımız var. Dağıtım ağları vs. var. yumurtanın piyasası düşünce borçları bile zor ödüyorlar. Nolursa olsun kurdurma bak ciddiyim onların kokusuyla sabah kahvaltı etmek bile istemeyebilirsin. Birde bahçeye gübre diye atarlar yanarsınız.

Evet çiftlik yapacakmış, para kazanmayı umuyor. Üniversite mezunu adam gelmiş çiftlik kuracağım diyor. Hem de küçücük bir alana. Pisliklerini vs. hiç düşünmüyor derdi para.

Öyle birr şey yapmaya hakkı yok burda binlerce tavuğu olan tanıdığıklarımız var. Biz mısır gönderiyoruz. Ucuza verdiğimiz halde bazen ödemeleri yapamıyorlar. Burda söylemek istemiyorum birinde yüklü para kalmıştı adam battığı için. Yani öyle kolay işler değil. Ha organik bu diye pazara çıkıp tanesini 1 tlden satacak uyanıksa anca öyle zengin olur. Yoksa yapılacak iş değil işin için masraflar vs. girince kağıt üstündeki gibi olmuyor o işler. Kaldı ki bunu şehir içine yapamaz. Canını sıkma yaparsa zaten bir süre sonra kendi bıkacak, sende şikayet et hatta gerekirse konu açarsın bizde şikayet ederiz bak bakalım besleyebiliyor mu. Ama işte pes edince tavukları satmak için(büyük ihtimalle kartlaşmış yaşlı tavukları amcamıza kaktıracaklar senaryo hep böyledir) süre isteyecektir hatasını anlasa bile bir süre size eziyet eder. O yüzden adamla konuşun ilk başta yaşın kaç? Küçüksen adam seni ciddiye almaya bilir babana söyle o konuşsun. Birde yok öyle bakanlıktan izin felan belediyeye şikayet edeceksin kokudan rahatsız oluyorum diye. Belediye hangi parti onuda söylersen daha iyi çözüm söylebilim belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psman -- 10 Eylül 2014; 13:31:15 >

• quote:

quote:

quote:

300 tavuksa şikayet edebilirsin belediyeye. Tavuk çiftliği mi kuruyormuş? Bizim burda çiftlikler var şehirden 2 km uzakta bzen pislikleri döküyorlar rezalet kokuyor. Ayrıca 300 tavuktan yumurtalardan para kazanabileceğini mi sanıyor? Aynı işi yapan tanıdıklarımız var. Dağıtım ağları vs. var. yumurtanın piyasası düşünce borçları bile zor ödüyorlar. Nolursa olsun kurdurma bak ciddiyim onların kokusuyla sabah kahvaltı etmek bile istemeyebilirsin. Birde bahçeye gübre diye atarlar yanarsınız.

Evet çiftlik yapacakmış, para kazanmayı umuyor. Üniversite mezunu adam gelmiş çiftlik kuracağım diyor. Hem de küçücük bir alana. Pisliklerini vs. hiç düşünmüyor derdi para.

Öyle birr şey yapmaya hakkı yok burda binlerce tavuğu olan tanıdığıklarımız var. Biz mısır gönderiyoruz. Ucuza verdiğimiz halde bazen ödemeleri yapamıyorlar. Burda söylemek istemiyorum birinde yüklü para kalmıştı adam battığı için. Yani öyle kolay işler değil. Ha organik bu diye pazara çıkıp tanesini 1 tlden satacak uyanıksa anca öyle zengin olur. Yoksa yapılacak iş değil işin için masraflar vs. girince kağıt üstündeki gibi olmuyor o işler. Kaldı ki bunu şehir içine yapamaz. Canını sıkma yaparsa zaten bir süre sonra kendi bıkacak, sende şikayet et hatta gerekirse konu açarsın bizde şikayet ederiz bak bakalım besleyebiliyor mu. Ama işte pes edince tavukları satmak için(büyük ihtimalle kartlaşmış yaşlı tavukları amcamıza kaktıracaklar senaryo hep böyledir) süre isteyecektir hatasını anlasa bile bir süre size eziyet eder. O yüzden adamla konuşun ilk başta yaşın kaç? Küçüksen adam seni ciddiye almaya bilir babana söyle o konuşsun. Birde yok öyle bakanlıktan izin felan belediyeye şikayet edeceksin kokudan rahatsız oluyorum diye. Belediye hangi parti onuda söylersen daha iyi çözüm söylebilim belki.

Yaşım 22, bu işi yapaca olan kişinin yaşı 25. Babama vs söyleyebileceğim yok ne yaparsam kendim yapmak zorundayım. Evde zaten annem ve ben yaşıyoruz sadece.

Belediye AKPli.

• Seni rahatsız etmez 1 dönüm baya büyük bir alan o tavuklar sizin bahçede dolaşmıycaksa sorun olmaz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: erkurt02

Seni rahatsız etmez 1 dönüm baya büyük bir alan o tavuklar sizin bahçede dolaşmıycaksa sorun olmaz :)
    sende tilki beslerim diye tehdit et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkurt02

Seni rahatsız etmez 1 dönüm baya büyük bir alan o tavuklar sizin bahçede dolaşmıycaksa sorun olmaz :)

Eder çünkü dipdibeyiz. 5-6 tavuğun kokusu bile çekilmiyor, 300 tavuğu aynı anda düşünsenize. Bir rüzgar esti mi :)
  • Ben komsunun 2 tavuk 1 horozuna zor katlaniyorum 300 tavuk olsa cinayet cikar

• quote:

Orijinalden alıntı: e-Asprin

Ben komsunun 2 tavuk 1 horozuna zor katlaniyorum 300 tavuk olsa cinayet cikar
    hocam şehir neresi 300 tavuk az değil istanbul dışı sanırım. istanbul içindeyse zabıtaya şikayet et değilse bilmiyorum geçmiş olsun şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: felina

hocam şehir neresi 300 tavuk az değil istanbul dışı sanırım. istanbul içindeyse zabıtaya şikayet et değilse bilmiyorum geçmiş olsun şimdiden

İstanbul dışı küçük bir şehirdeyim malesef
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: felina

İstanbul dışı küçük bir şehirdeyim malesef

Alıntıları Göster
    arkadaş arkadakı ev bahcesıne kurdu aradakı mesafe 3-4 metre var yok, horoz dakıkada 20-30 kere ötüyor, pencerelerı kapıyorum ses aynen duyuluyor, ne ders çalısılıyor ne rahatça düşünebılıyorum bu ötme seslerinden, şikayet edıldıgınde ısım soyısım vb bılgıler verılıyor mu ? isimsiz şikayet olabılır mı ?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.