< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birkuşgibi -- 21 Kasım 2020; 23:25:56 > |
Mahalleme/sokağıma tümsek/kasis talebinde bulunmak istiyorum
-
-
Normal olarak araba kullanan biri için bu tümsekler doğru değil. Ama sizin durumunuz farklı tabi.
-
bu tür çağ dışı uygulamalari sevmiyorum ama ne yazık ki bir çok ehliyet almış hayvanla aynı ortamda araç kullanıyorum -
mahalle muhtarıyla görüş
-
Bende aktif arac kullaniyorum hocam, gerektigi yerde kullanilmali bence -
bu tür tümsekleri çok garip buluyorum şahsen. tümsek değil bildiğin dağ bunlar :)
-
Bende sarı plastik setleri ise yaramaz buluyorum hocam. Hiz kesmeye engel değil, en azindan aracini hor kullanan için -
quote:
Orijinalden alıntı: birkuşgibi
Bende sarı plastik setleri ise yaramaz buluyorum hocam. Hiz kesmeye engel değil, en azindan aracini hor kullanan içinen faydalısı yolu enine kesen en az 15 santim genişliğinde çukur açılması. başta şirket arabası kullanan zibidiler olmak üzere bilimum apaçi hız tümseğinin üzerinden atlıyor ama böyle bir dar çukura sert girerse ön takımı bırakacağını bilir (yada öğrenir) en azından apaçileri yavaşlatır.
-
Cimere yaz
-
quote:
Orijinalden alıntı: birkuşgibi
Bende sarı plastik setleri ise yaramaz buluyorum hocam. Hiz kesmeye engel değil, en azindan aracini hor kullanan içinhaklısınız ancak keşke bu "dağ" ların bakımı yapılsa da uzaktan görülebilse. çoğu yerde bu engellerin boyanmadığını görüyorum. bakımı yapılmayıp boyası solunca uzaktan fark edilmiyor ve oraya 40-50 km gibi hızlarla girince araca zarar veriyor.
-
Aaa o konuda haklisiniz hocam kesinlikle. Uyarisiz tumsek kazaya bile sebep olabilir. Benimde basima geldi, asfalt ile tamamen ayni renkte bir dağdan yuksek hizla gecmistim, icim gitmisti. Gece oldugu icin gorememistim. -
quote:
Orijinalden alıntı: anyhillhaklısınız ancak keşke bu "dağ" ların bakımı yapılsa da uzaktan görülebilse. çoğu yerde bu engellerin boyanmadığını görüyorum. bakımı yapılmayıp boyası solunca uzaktan fark edilmiyor ve oraya 40-50 km gibi hızlarla girince araca zarar veriyor.
Alıntıları Göster2011 yılı olması lazım kocaeli başiskeleye gidiyordum sürekli. dediğiniz gibi orada boyanmamış kasisler vardı. arabanın 4 tekeri havalanıyordu öyle giriyordum farketmeyip. farkedilmeyen kasisler kaza yaptırır.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-0FD1540C72011 yılı olması lazım kocaeli başiskeleye gidiyordum sürekli. dediğiniz gibi orada boyanmamış kasisler vardı. arabanın 4 tekeri havalanıyordu öyle giriyordum farketmeyip. farkedilmeyen kasisler kaza yaptırır.
Alıntıları Gösteraynısından Çorlu'da da var, gece vakti oradan ilk defa geçenlerin saatlerce uçuşunu izlemek acı verici. :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X