Bildirim
Mahalleye fiber altyapı çekmeleri için ne yapmamız lazım?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hiç bir şey yapamıyorsun. Geçen sene Telekom'a internet almaya gittiğimde sormuştum. Hemen yanımızdaki sitede karşımdaki apartmanda fiber var ben ADSL alıyorum diye sordum. Telekom kendi planına göre yapıyor dedi. Hatta Telekom her yere fiber çekmek istiyor ama BTK engelliyor diye bir şeyle söylemişti. Ben hala ADSL kullanıyorum. Fiber kutuları geldi, kabloları çektiler bizim sokağa ama nedir ne değildir martta bitecek ADSL taahhütüm sonrası telekom'a gidince öğrenicem. Siz mahalle veya kişisel olarak hiç bir şey yapamıyorsunuz. -
sen ne diyorsun arkadaşım. benim alt katımda ttnet fiber net var ve ben 7 aydır başvuruyorum bana binanda şebeke yok diyorlar ve dsl bile vermiyorlar. btk ya durumumu bildirdim,sonra dönüş yaptılar bana. ankaraya haber verilmişde santral gelecekde. bende ölme de ölme artık dedim. 7 aydır netsizim evde. gerisi sen düşün artık. ttnet bu. üst kata net veremiyor,sen karşı bina diyorsun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X