Şimdi Ara

Mahmut Uslu bir türlü Uslu durmuyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dun feneebahce iyi falan degildi kasimpasa kotuydu devre arasinda transfer yapmazlaraa duserler. macta tempo falan yoktu direk fb 3. gol atar oynadim cok belliydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mahmut Beşiktaş ile neden uğraşıyor ki, gitsin Gaziantepspor ile Antalyaspor ile falan uğraşsın onun yarıştığı takımlar bunlar.

• Bu sefer erken ağlamaya, mızıkçılık yapmaya başlamış birileri. Biliyorlar takımlarından bu sene bir nane olmayacağını, aklı sıra yıllardır sığındıkları haksızlığa uğruyoruz algısı yaratmaya çalışıyorlar ama bitti o günler, uslu uslu oturun. Bu şarkı sebepsizce göz yaşı dökenlere gelsin.

Ağlama değmez hayat...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proteo -- 20 Eylül 2016; 17:10:05 >
  • Hakemler bizi de kollasin, hakem kollamazsa zor kazanırız demek istemiş.

• Piêr Dé Sans kullanıcısına yanıt
    Hakem bizi doğruyor demek farklı, hakem başkasını kayırıyor diye ağlamak farklı. Biz başkası için ağlamadık hiçbir zaman. Oynadığımız oyunun adaletli yönetilmesini istedik. Bunun nesi ters anlamıyorum.
  • Ağlamanın şekli, tipi olmaz. Şuan bizim yaptığımız şey ağlamak ise eğer sizin yaptığınız da farklı değildi.

O zaman da " gol atın kazanın elinizden mi tutuyorlar" diyorduk " rakipleri kolluyorlar" diyordunuz.

sizli konuşuyorum üstüne alınmana gerek yok. Genel taraftar profilinizden bahsediyorum.

Burda geçtiğimiz seneye kadar Beşiktaşlılar " hakemler Feneri kolluyor" " Fenerasyon" " zaten o hakem gs li" " şu fenerli" " zaten bizim şampiyon olmamızı istemiyorlar" diye ağlayıp duruyordu.

Mahmut Uslu haklıdır demiyorum ama zamanında bunu söyleyip şimdi tersini savunanlar benim gözümde karakter sorunu olan insanlardır.
  • Rakip başarılarını sırf gölgelemek adına istifa edip iki gün sonra geri dönen ve bunu birkaç kere yapan , medya desteği ile herkesi baskı altına almaya çalışan, medya mensuplarına baskı kuran bir güruhtan bahsediyoruz.

Maçtan önce demiştim, tabii ki kasımpaşa yı yenecekler ve ardından bak gürültüyü patırtıyı. Şampiyonluk nağraları, sağa sola saldırı... Dediklerim aynen çıktı. Adamlar hiç şaşırtmıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • anlamazlar ki :)

bunu mahmut uslu ya göstersen şunu diyecek...

sizin oyuncular çirkef ondan kırmızı yiyorlar :))))
  • GS'liler BJK bolumunde konu actiklarina gore kiskandilar herhalde, Maho onlari hedef almadi diye. Halbuki ayni puandayiz. Ama Maho cin, aklinca hakemleri ve MHK'yi baski altina almaya calisiyor. Hayir alsa ne olacak? Sampiyon mu olacak FB bu sene? Sen Ziraat Kupasi'nda takimini sabote edip, tazminat almaya calisan teknik direktoru kovma, sonra Sampiyonlar Ligi on elemelerinde elenip, Superlig'in baslamasina 1 hafta kala Hollanda'dan 70 yasinda ve huzur evinde yasayan emekli bir teknik direktor getir.

Adam istedigi transferleri yapamasin, takimla kamp yapamasin, sistemini oturtamasin ama bu adamdan sampiyonluk bekle ve hatta sampiyon olunamazsa suclu olarak federasyonu goster. Evet lan anlastik federasyonla, bu sene hakemler bizde. Hatta Aziz ile de anlastik, Fenerbahce'yi safdisi birakmasi konusunda.

Katilmiyorum. Bizim sizlandigimiz tum maclar bizim hakkımızın yenmesi üzerinedir. Bugüne kadar bir yöneticimiz çıkıp Feneri kolluyorlar diye yakinmadi.

Şikeyi Gs getirdi, Bjk maçında hakem onları tuttu, devre arası hakemle konuştuk , anadolu takimlarinin basini kucukken ezeceksin sözleri hep sizin yöneticilerden cikan sözler.

Zamanında Emrecim emreleri, Bilica'nin penaltı noktasını kazimalarina sesiniz çıkmıyordu.

Biz adalet istiyoruz diye haykiriyoruz. Başkasını ezin diye değil. İşte bu yüzden aglamanin şekli tipi olur.

Oynanan topa bakilmadan birilerine suç atmak çirkef bir davtanıştır. Bu güne kadar camiamızda kimseye boyle çirkeflik yapilmadı.

Camiamız cok büyük sponsorlarla destekleniyor ve güçleniyor. Eskiden borulan öteler şimdi mağdur edebiyatına kalkışmasın.

Besiktas takır takır oynar alır maçlarını. Öyle dk 90da 1-0 falan da degil he...

Gostere göstere...

• Yalnız yanlış anladın sanırım. Ben yöneticileriniz hakkında bir şey demedim. Buradaki taraftardan bahsettim.

Kaldı ki biz taraftar olarak da hiçbir zaman bu tarz açıklama yapan yöneticilerin peşinde olmadık.

Doğru olanı savunduk kendi içimizde de olsa yanlışı söyledik. En azından ben öyle yaptığımı düşünüyorum.

Benim açımdan ağlamanın tipi yoktur. Çünkü ağlamayı " kendi çıkarları" için söylenme olarak görürüm ben. Kendi işi için bağırıp başkası gelince susana ağlak derim o kadar.
    Anlıyorum seni ama bu camialari yöneten ve yonlendiren , en çok sesi çıkan kişiler başkanlar ve yoneticileridir.

Bugüne kadar hangi taraftarın sözü dinlenmiş ki... Taraftar hakliyken bile ağlar ama dikkate alinanlar hep yöneticiler olmuştur.

Neyse, kendi camiasının bile hakkını yiyen bir baskanin (ki ben bir Beşiktaş taraftarı olarak uzuluyorum) baska camialari satasmasıni normal karşılamak lazım.

• onu bırakın kendi haline, konuşsun dursun, ne o nede onun başkanı ciddiye alınacak kimseler değiller
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.