Şimdi Ara

Mahsun ÇAPKAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.fanatik.com.tr/2018/04/27/mahsun-capkan-a-ispanyol-kancasi-1367596

Fenerbahçe altyapısı,
    Eski oyuncuların futbolu bıraktıktan sonra oyalanacakları zaman geçirecekleri emekli kahvesi. Şenol Çorluların, Hasan Özdemirlerin, Saffet Akbaşların çoğu zaman yetenek körelttiği,
    Kimin yetenekli kimin Fenerbahçede oynayabilecek kabiliyeti var, kim gelecek vaadediyo anlayamayan çözemeyen bi bakış açısı.

Mahsun altyapılarda geçmiş dönemlerde 10 numara oynatılıyodu, ama o günümüz futbol yapısını hocalarından daha net gördüğü için hem çok koşan mücadele eden topa basan, hem de teknik kapasitesi çok yüksek oyunu iyi okuyan dikine oynayan bi oyuncu olma yolunu seçti.

Ama malesef oynatılmıyo, Mahsun çapkan belki şu an Fenerbahçe A takımında oynayabilecek Oğuz Kaandan sonraki tek isim. Ama gariptir ki, bırak 11 i, U21 takımında kadroya bile zor giriyo.
    yerine tercih edilen oyuncuların bırak Fenerbahçede oynamayı, profesyonel olması bile çok zor birçoğu amatör kümede oynayacak...

Şimdi Real Betisin bu çocuğu izledipği haberleri falan geçiyo, inşallah 2. bir Melih Demiral olayı yaşanmaz

Ali Koç Başkanlığında yeniden yapılanan Fenerbahçede artık altyapının Avrupadan bu işi bilen isimlere teslim edilmesi gerekiyo

• Ali Koç gelirse Barcelona sistemini uygulamaya sokacak ama işte getirecekler mi..Adamı Barcelona klübü kırmızı halıyla karşıladı, biz seçilecek mi korkusuyla bekliyoruz, ne günlere kaldık ya rabbim..
  • Mahsun ÇAPKAN

Kulübümüz, futbol altyapı takımımızda formalarını başarıyla terleten 3 futbolcumuzla 3’er yıllık sözleşme imzalanması konusunda anlaşma sağlamıştır.

Sportif Direktörümüz Damien Comolli’nin kararı doğrultusunda düzenlenen imza organizasyonunda, 2009 yılından bu yana Fenerbahçe futbol altyapısında stoper mevkiinde oynayan 1998 doğumlu Burak Albayrak, 2010 yılında Fenerbahçe futbol altyapısında başlayan, orta sahada görev yapan 1999 doğumlu Mahsun Çapkan ve 2012 yılından bu yana Fenerbahçe futbol altyapısında görev alan 2001 doğumlu orta saha oyuncusu Muhammet Albayrak ile 3’er yıllık profesyonel sözleşme imzalandı.

Genç futbolcularımızla imzalanan yeni sözleşmelerin camiamıza hayırlı olmasını diliyor, futbolcularımıza Çubuklu ile nice başarı ve şampiyonluklar diliyoruz.

• muhammed albayrak değil muhammed gümüşkaya olacak, takip ettiğim bir isim
    kanatta oynuyo u19da, çok yetenekli
  • Mahsun Çapkan'ın videosunu izledim Alper'den daha yetenekli.
  • 2 sene önce bodrum gümbette aynı otelde denk gelmiştik bu oğlanla top sektiriyordu baya muhabbet ettik. u16 daydı o sıralar, galatasaraylı olduğunu ama fenerbahçe altyapısında oynadığını söylemişti, o yüzden ben pek sevinemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muammer122

2 sene önce bodrum gümbette aynı otelde denk gelmiştik bu oğlanla top sektiriyordu baya muhabbet ettik. u16 daydı o sıralar, galatasaraylı olduğunu ama fenerbahçe altyapısında oynadığını söylemişti, o yüzden ben pek sevinemedim
    İlerde Emre'nin gs ye yaptığını buda fenere yapmasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HASAN ABİ FAFORİ KULÜBÜ
    16 yıl önce açıldı
    ÇAĞLA TUĞALTAY CİNAYETİ
    5 yıl önce açıldı
    "Katil Şair" (Müge Sözen)
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Önce emrenin oynadığının yarısını oynasında

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mahsun diye futbolcu ismi mi olur

• Türkiyenin genel sorunu alt yapı hocaları zaten önce burada ki hocalara bakmak lazım. İşinde yetkin mi ? Nereden eğitim almışlar ? Denetimden geçiyorlar mı ?

Bizim zamanımızda alt yapı hocaları tırı vırıydı. Hala aynı evimin yanında halı saha var. Oraya çocuklar geliyor Futbol okulu gibi. Bir tane hoca var başlarında. İşi gücü saçma sapan bağırmak. Bakıyorum ne anlatıyor diye. Anlattığı hiç bir şey yok. Salıyor çocukları veriyor topu çocuklar kafasına göre takılıyor. Arada çıkıp bağırıyor. Al işte alt yapı bu buradan çıkıp gelen çocuklarda kendini korumuşsa eğer 24 25 yaşından sonra bir şeyleri öğreniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drgripin

İlerde Emre'nin gs ye yaptığını buda fenere yapmasın

Alıntıları Göster
    yapar mı yapar, çok güvenilecek birisi değil onu demek istiyorum zaten
  • Mahsun çapkan hangi takımlı galatasaraylı mı beşiktaşlı mı bilmiyorum da

şu an galatasarayda oynayan oyuncuların ve altyapılarındaki oyuncuların hepsi galatasaraylı mı
    ya da beşiktaşta oynayan oyuncuların hepsi beşiktaşlı mı ? Fenerbahçenin şu an altyapısındaki oyuncuların hepsi fenerbahçeli mi
    ya bırakın bu işleri
    wilshere arsenal altyapısından çıktı, peki arsenal taraftarı mıymış ?
    Şimdi mahsun çapkan çocukluğunda diyelim ki beşiktaşı tutuyosa, bu fenerbahçeye hizmet etmemek için bilerek kötü futbol oynayacağını mi gösterir ahajshjhsjsfjshsj....

Mahsun hem Fenerbahçe taraftarıdır hem fenerbahçe futbolcusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi august landmesser -- 27 Temmuz 2018; 9:33:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: august landmesser

Mahsun çapkan hangi takımlı galatasaraylı mı beşiktaşlı mı bilmiyorum da

şu an galatasarayda oynayan oyuncuların ve altyapılarındaki oyuncuların hepsi galatasaraylı mı
    ya da beşiktaşta oynayan oyuncuların hepsi beşiktaşlı mı ? Fenerbahçenin şu an altyapısındaki oyuncuların hepsi fenerbahçeli mi
    ya bırakın bu işleri
    wilshere arsenal altyapısından çıktı, peki arsenal taraftarı mıymış ?
    Şimdi mahsun çapkan çocukluğunda diyelim ki beşiktaşı tutuyosa, bu fenerbahçeye hizmet etmemek için bilerek kötü futbol oynayacağını mi gösterir ahajshjhsjsfjshsj....

Mahsun hem Fenerbahçe taraftarıdır hem fenerbahçe futbolcusu
    kötü oynar demiyorum, ileride kendini iyice geliştirebilir, fenerbahçeye çok şey katabilir o ayrı ama sonradan emre gibi yapabilir. olay o sadece. yapmazsada eyw adammış.

• Bugün iyi niyetli idi ama yetersiz

a takımla antremanlara çıkması bile büyük gelişim olacak kendisi için.

Bu sene tr cup maçları hariç süre bulamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Louis Van Gaal

Bugün iyi niyetli idi ama yetersiz

a takımla antremanlara çıkması bile büyük gelişim olacak kendisi için.

Bu sene tr cup maçları hariç süre bulamaz
    Beklentiyle alakalı...

mahsun aslında box to box evrildi ama bugün hem de ters ayaklı olmasına rağmen sol açık oynatıldı.
    Beklentiniz neydi bilmiyorum ama Rakibin solunu dağıttı mı ? hayır dağıtmadı
    Ama mahsundaki teknik kapasiteyi ve çabukluğu da mı göremediniz.

Yani dediğim gibi beklentiyle alakalı, bugün ferdi çok kötü ve isteksizdi bence
    ama bu ferdinin inanılmaz teknik ve akıllı bi oyuncu olduğu gerçeğini değiştirmiyo

mahsunu as takım içinde ortasahada bi görmek lazım, aslında tüm gençler için bu geçerli

• quote:

Orijinalden alıntı: august landmesser

Beklentiyle alakalı...

mahsun aslında box to box evrildi ama bugün hem de ters ayaklı olmasına rağmen sol açık oynatıldı.
    Beklentiniz neydi bilmiyorum ama Rakibin solunu dağıttı mı ? hayır dağıtmadı
    Ama mahsundaki teknik kapasiteyi ve çabukluğu da mı göremediniz.

Yani dediğim gibi beklentiyle alakalı, bugün ferdi çok kötü ve isteksizdi bence
    ama bu ferdinin inanılmaz teknik ve akıllı bi oyuncu olduğu gerçeğini değiştirmiyo

mahsunu as takım içinde ortasahada bi görmek lazım, aslında tüm gençler için bu geçerli

Alıntıları Göster
    Benim fb altyapısından çıkan herhangi bir oyuncudan beklentim yok çünkü %99'u çöp oluyor

İnternette okudugum kadarıyla %95'lik kesim mahsun'un kanat olduğunu söylüyor ilk defa senden duydum box to box olduğunu

• quote:

Orijinalden alıntı: Louis Van Gaal

Benim fb altyapısından çıkan herhangi bir oyuncudan beklentim yok çünkü %99'u çöp oluyor

İnternette okudugum kadarıyla %95'lik kesim mahsun'un kanat olduğunu söylüyor ilk defa senden duydum box to box olduğunu

Alıntıları Göster
    daha küçük yaş gruplarında 10 numara hatta sağ açık oynamışlığı da vardır

o kadar yakından takip ediyodum ki mahsunu ve alparslan demir diye bi çocuk daha vardı
    u21 maçını açıyodum eğer mahsun ya da alparslan oynamıyosa izlemiyodum
    çünkü geri kalanını izlemeye gerek yoktu...

mahsun 8 numaradır sol iç veya sağ iç oynar daha doğrusu fark yarattığı bölge burasıdır.
    sağ ya da sol açık oynarken sıradan bi oyuncu oluyo, bu yüzden ortasahaya evrildi zaten

• Altyapı hocalarının yaptığı ender iyi işlerden biri mahsunu ortasahaya kaydırmasıdır...

Dün gece ekiciyle birlikte takımın iyisiydi ilk yarı

Teknik,adam geçebiliyo ve topla driplingi var

Eljifin alternatifi mahsun bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi he_man -- 28 Temmuz 2018; 15:8:36 >
  • altınordu kiralık istiyormuş

• Alpha Centauri kullanıcısına yanıt
    nisan ayında çıkan haberlerde zaten altınordunun ilgisi olduğu söyleniyodu mahsun için
    eğer ali koç seçilmese cocu a takıma david badia altyapıya gelmeseydi, mahsundaki yeteneği farkedip de prof sözleşme imzalatacak biri yoktu kulüpte. Muhtemelen altınorduya giderdi

Cocuya çok güveniyorum mahsun için en doğru kararı verecektir kalabilir de kiralık da gidebilir.
    ama cocu çok beğeniyomuş haberleri çıkmıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi august landmesser -- 28 Temmuz 2018; 23:54:9 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.