Şimdi Ara

maicon ........ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: exclusive

quote:

Orijinalden alıntı: Mitokondri.

quote:

Orijinalden alıntı: gurkan19

quote:

Bu adama iyi bakın. Böyle garip garip argümanlarla futbol hakkında yorumlar yapar, 10 tane dediğinden 1 tane tutar(bozuk saat misali), sonra gelir ben demiştim der.

hadi yanıldığım konuları göster bakayım

kaç tane bulacaksın

bekliyoruz

hadi bakalım bahsettiğin gibi mi yoksa tam tersi mi

boş konuşmayla olmuyor

buyur bu da açtığım konular

https://forum.donanimhaber.com/search_verification.asp?phrase=&criteria=AND&sortMethod=d&timeframe=%3E&timefilter=0&author=gurkan19&forumid=ALL&topicreply=topic&message=both&language=single&top=1000&minRank=0&submitbutton=+Tamam+

Üstteki yorumlara bak, hepimiz seni biliyoruz merak etme. Şimdi senin o boş yorumlarını bulmak için vaktimi harcamayacağım.

ben sana yardımcı olayım arkadaşım.

Tudor çok iyi teknik direktör 19 MART
    https://forum.donanimhaber.com/tudor-cok-iyi-teknik-direktor--124872948#124872948

Tudor derhal kovulmalı 14 TEMMUZ
    https://forum.donanimhaber.com/tudor-derhal-kovulmali--127654347#127654347

Tudor Gönderilmemeli 21 TEMMUZ
    https://forum.donanimhaber.com/tudor-gonderilmemeli--127824515#127824515

Tudor iyi çıkarsa 1. konuyu hortlatıp ben demiştim diyecek, eğer kovulursa 2. konuyu hortlatıp yine ben demiştim diyecek 3.konu da gönderilmeli dedim ama gelen gideni aratacağı için boşuna para vermeyelim demiştim diye hortlatacak.

Yani 3 ihtimalli maç için ya kazanırız, ya kaybederiz ya da berabere biter demiş. tutmama ihtimali yok. Müthiş tespitleri var

Şu konuların altına da bunlar niye sana troll diyor hep haklı çıkıyorsun diyen 2 kişi olduğu zaman başlayacak kasılmaya senden benden alıntı yapıp dalga geçecek. forum çözdü bunu kendi kendine yazıp çiziyor işte

Hahahha aramis taramis 1 tane bulmus

Bunu yapsa yapsa yapsa sen yapardin cunku baska isin yok burayi en cok dikkkate alan hayatina sokan sensin

Ee baska var mi

Aradin taaradin baska konu bulamadin degil mi ben senin bir suru konunu yorumunu bulurum da o kdr issiz degilin

cok komiksin konunun icerigine bakmadan basliklari koymussun

Keske konunun icergini okusaydin tabi oyle bir amacin yok

Tudor derhal kovulmali konusunda ne yazmisim gorseydin aciklamasindan oturu yazdigimi gorurdun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 2 Ağustos 2017; 8:36:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu adama iyi bakın. Böyle garip garip argümanlarla futbol hakkında yorumlar yapar, 10 tane dediğinden 1 tane tutar(bozuk saat misali), sonra gelir ben demiştim der.

kaç tane bulacaksın

bekliyoruz

boş konuşmayla olmuyor

https://forum.donanimhaber.com/search_verification.asp?phrase=&criteria=AND&sortMethod=d&timeframe=%3E&timefilter=0&author=gurkan19&forumid=ALL&topicreply=topic&message=both&language=single&top=1000&minRank=0&submitbutton=+Tamam+

Üstteki yorumlara bak, hepimiz seni biliyoruz merak etme. Şimdi senin o boş yorumlarını bulmak için vaktimi harcamayacağım.

https://forum.donanimhaber.com/tudor-cok-iyi-teknik-direktor--124872948#124872948

Tudor iyi çıkarsa 1. konuyu hortlatıp ben demiştim diyecek, eğer kovulursa 2. konuyu hortlatıp yine ben demiştim diyecek 3.konu da gönderilmeli dedim ama gelen gideni aratacağı için boşuna para vermeyelim demiştim diye hortlatacak.

Yani 3 ihtimalli maç için ya kazanırız, ya kaybederiz ya da berabere biter demiş. tutmama ihtimali yok. Müthiş tespitleri var

Şu konuların altına da bunlar niye sana troll diyor hep haklı çıkıyorsun diyen 2 kişi olduğu zaman başlayacak kasılmaya senden benden alıntı yapıp dalga geçecek. forum çözdü bunu kendi kendine yazıp çiziyor işte

Bunu yapsa yapsa yapsa sen yapardin cunku baska isin yok burayi en cok dikkkate alan hayatina sokan sensin

Ee baska var mi

Aradin taaradin baska konu bulamadin degil mi ben senin bir suru konunu yorumunu bulurum da o kdr issiz degilin

Tudor derhal kovulmali konusunda ne yazmisim gorseydin aciklamasindan oturu yazdigimi gorurdun

işim gücüm yok tek tek senin patladığın konuları mı araştıracağım? kendin link vermişsin daha ilk sayfada kabak gibi çıktı karşıma. başka var mı diyorsun bir de.

Aynı sayfada Başakşehir ilk Avrupa maçında 4-0 yenilir diye konu açmışsın. diğer sayfalara bakmadım bile.

Herkes her konuda yanılabilir, kimse kimseyle aynı görüşte olmayabilir ama sende üslup sorunu olduğu için millet sana trol damgası vuruyor. beni bilen bilir ben yanılmam deyip yanıldığın konularda kıvırmaya kalkarsan, insanların geçmişte yazdıklarını bugün karşısına koyup dalga geçersen kimse seni ciddiye almaz. o yüzden ilk başta düzgün yazışmayı öğren, başkalarının fikrine saygı duy ki onlarda senin fikrine ve görüşüne saygı duysun.

Bu arada yanıma gelecektin tatilin bitmedi mi hala? gel bak izmitten pişmaniye getirdim beraber yeriz

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

kaç tane bulacaksın

bekliyoruz

boş konuşmayla olmuyor

Ee baska var mi

işim gücüm yok tek tek senin patladığın konuları mı araştıracağım? kendin link vermişsin daha ilk sayfada kabak gibi çıktı karşıma. başka var mı diyorsun bir de.

Aynı sayfada Başakşehir ilk Avrupa maçında 4-0 yenilir diye konu açmışsın. diğer sayfalara bakmadım bile.

Herkes her konuda yanılabilir, kimse kimseyle aynı görüşte olmayabilir ama sende üslup sorunu olduğu için millet sana trol damgası vuruyor. beni bilen bilir ben yanılmam deyip yanıldığın konularda kıvırmaya kalkarsan, insanların geçmişte yazdıklarını bugün karşısına koyup dalga geçersen kimse seni ciddiye almaz. o yüzden ilk başta düzgün yazışmayı öğren, başkalarının fikrine saygı duy ki onlarda senin fikrine ve görüşüne saygı duysun.

Bu arada yanıma gelecektin tatilin bitmedi mi hala? gel bak izmitten pişmaniye getirdim beraber yeriz

Tatilim bitti islerim var

3 tane is kovaliyorum ben yolum o tarafa duserse gelecegim

Benim muhitim maslak

O taraflara isim dusmedikce gelmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Silvérlight

Almanya geçen senelerde Brezilyaya 7 tane attı.O zaman Brezilyanın stoperleri çöp.

Evet genelde cöp. Hele o turnuvada iyice cöplerdi. Brezilya'dan özellikle de Brezilya liginden stoper alinmaz. Alinsa bile 7.5 milyon bonservis verilmez.
  • bu maicon ahmetten bile kötü . malesef taraftarımız futboldan anlamamakta ısrar ediyor. Bu adamın ne bok olduğunu ilk maçtan anladım. Adam tam bir kazma...
    Top tekniği yok kafaya çıkamıyor aşırı yavaş. Kademeye girene kadar bunun etrafında 3 kere dönerler o kadar yavaş.
    Serdar ahmet ikilisine döneceğiz yakında ama 8 m verdik diye bu çöp oynamaya devam edecek
  • Böyle bir mantık olmaz.

Bayern, Barça, Real Madrid bu takımlar son zamanlarda kalbur üstü bir çok takıma fark atmıştır zaten. Her an da atabilecek güçteler. Yeri geliyor birbirlerine de atıyorlar.

Yeri geliyor Ramos'un Marcelo'nun varane'ın olduğu defans hattı da 3-5 gol yiyor. Roma, Bayern'den 7 gol yerken defans oyuncularının hepsi Semih Kaya değildi ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

Böyle bir mantık olmaz.

Bayern, Barça, Real Madrid bu takımlar son zamanlarda kalbur üstü bir çok takıma fark atmıştır zaten. Her an da atabilecek güçteler. Yeri geliyor birbirlerine de atıyorlar.

Yeri geliyor Ramos'un Marcelo'nun varane'ın olduğu defans hattı da 3-5 gol yiyor. Roma, Bayern'den 7 gol yerken defans oyuncularının hepsi Semih Kaya değildi ya?

özeti izledin mi

maiconun zaafları çok net ortaya koyuyor

dönüşlerinin çok yavaş olduğunun kafa toplarının zamanlamasının berbat olduğunun oyun içinde uyuduğunun vs
  • Umarim yanilirim

Aradigimiz hic hir ozelljk yok bu adamda

Sert desen degil

Agresif desen degil

Lider desen degil

Kafa toplarinda agresiflj cok onemli bu fizige ragmen iyi degil

• Hasan ali > Maicon
  • Böyle bir kaç tane çocuk var bloklayıp sonra bloklarını kaldırıp tekrar bloklamak çok keyifli oluyor. Hshshhshhs

• quote:

Umarim yanilirim

Sert desen degil

Agresif desen degil

Lider desen degil

Sert
    Agresif
    Lider diyemem
    Kafa topları iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

quote:

Umarim yanilirim

Sert desen degil

Agresif desen degil

Lider desen degil

Sert
    Agresif
    Lider diyemem
    Kafa topları iyi

Defansif anlamda hala begendigimi soyleyemem

Suan takim oyununu cok iyi oynuyoruz defansta cok iyi yardimlasiyoruz

Suan toparladi mudahaleleri iyi fakat cok agir duruyor

Bana gore hala defansimiz saatli bomba

Ben 2 fark olmadan rahat mac izleyemiyorum

• Ben bu adamın en çok uzun paslarına hastayım. Adam nokta atışı yapıyor uzun pas konusunda, tam hedefi buluyor. Cidden bütün transferlerimiz iyi arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

quote:

Umarim yanilirim

Sert desen degil

Agresif desen degil

Lider desen degil

Sert
    Agresif
    Lider diyemem
    Kafa topları iyi

İlk attığı kafa golünde resmen 2 metre geriye esneyerek hamle yaptı ve vurdu. Futbolda ender atılan tipte bir gol uzun zamandır görmüyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

Ben bu adamın en çok uzun paslarına hastayım. Adam nokta atışı yapıyor uzun pas konusunda, tam hedefi buluyor. Cidden bütün transferlerimiz iyi arkadaş.

Valla özellikle bugün çok beğendim Maiconu :D İyice ısındım artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

Ben bu adamın en çok uzun paslarına hastayım. Adam nokta atışı yapıyor uzun pas konusunda, tam hedefi buluyor. Cidden bütün transferlerimiz iyi arkadaş.

O pasları çok acayip. Normalde yanındakine veremiyor ama 60 metredeki takım arkadaşının ayağının içine atıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geldiği zamankine göre üstüne baya bir koydu. Gol atması ekstra onları dahil etmiyorum. Evet ağır bir oyuncu ama defansif anlamda şu an gayet iyi, yavaştan güven vermeye başladı ve kendisine de güven geldikçe iyi oynuyor. Takım yardımlaşmazsa oraya dünyanın en iyi stoperini koy çöp olur zaten. Ayrıca muhteşem diagonal top atıyor , özellikle orta saha çizgisinde ve rakip sahada topla buluşunca topu baya etkili kullanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xginxa -- 1 Ekim 2017; 1:8:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanında Serdar yerine sol ayaklı daha hızlı bir stoper olsa güzel olurdu

• Herkes Tolga yı konuşurken Maicon gibi defans adam 3 gol attı. Helal olsun. Melo dan bu yana aradığım adam olacak mı bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenolog -- 1 Ekim 2017; 15:25:38 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.