Şimdi Ara

Mail Adresim ile Facebook hesabı açılmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şuanda aktif olarak kullandığım mail adresim ile facebook hesabı açılmış, adresimi yazdığımda parolamı unuttum seçeneğini seçtiğimde son iki hanesi bana ait olmayan bir telefon numarasına güvenlik kodu gönder seçeneği geliyor, başka türlü o facebook hesabına giremiyorum. Nasıl bir hesap açıldı kullanıcı adı nedir neler paylaşılıyor bilmediğim için endişeliyim, ne yapmalıyım arkadaşlar?

• Yapay Zekanın Yanıtı

E-posta Adresinle Facebook Hesabı Açılmışsa Ne Yapmalısın?

E-posta adresinle haberin olmadan bir Facebook hesabı açılmışsa, bu durum verilerinin güvenliği için risk oluşturabilir. Hesabını geri almak ve güvenliğini sağlamak için şu adımları takip etmelisin:

• Facebook'a Bildir: Facebook'a e-posta adresinle oluşturulmuş yetkisiz bir hesabın açıldığını bildir.
    • Şifreni Değiştir: Mevcut tüm Facebook hesaplarının şifresini hemen değiştir.
    • E-posta Hesabını Güvence Altına Al: E-posta hesabının güvenliğini sağla. Şifreni değiştir ve iki faktörlü kimlik doğrulamayı etkinleştir.
    • Hesabı Kapat: Yetkisiz hesabı Facebook üzerinden kapatmak için adımları takip et.
    • Kimlik Avını Bildir: Hesabın kimlik avı amacıyla oluşturulmuş olabileceğinden şüpheleniyorsan, bunu Facebook'a bildir.

Hesabını geri aldıktan sonra, kişisel bilgilerini gözden geçir ve gerekirse güncelle. Ayrıca, hesap ayarlarını kontrol et ve gizlilik ayarlarını istediğin şekilde düzenle.

E-posta adresinle oluşturulmuş yetkisiz bir Facebook hesabı olması durumunda, gecikmeden harekete geçmek önemlidir. Yukarıdaki adımları takip ederek hesabını geri alabilir, güvenliğini sağlayabilir ve potansiyel riskleri azaltabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
    Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.