Bildirim
mail ayarı yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
varmı bir bilgisi olan -
??? -
:(:(:(:(:(:(:(:( -
yaptım ben kardeşim. normal yahoo falanmı yapcan yoksa özel şirket içinmi ? -
quote:
Orijinalden alıntı: qoompast
yaptım ben kardeşim. normal yahoo falanmı yapcan yoksa özel şirket içinmi ?
hotmail ce gmail olarak yapıcam yapıyorum mailer geliyor fakat gelince haber vermiyor neden ? -
nokia.email e üye oldun dimi. eger ayarların tamamsa. telefon ayarlarından yapcan. ekranda görunuyo dimi kurdugun posta kutularında biri. görunmuyosa onu ayarlıcan. -
nasıl yapıcam sen bana yarıdmcı ol istersen en başında teşekkürler arkadaşım -
http://email.nokia.com/account/home.action
önce buraya kaydol. bilgileri doldur ok.
sonra telefondaki e-mail kurumunu takıp et. o kadar. bi sorun cıkmaz. cıkarsa msn ver eklim. oradan hızlıca yapalım. -
kuruyorum fakat mailler geliyroda e postaya girip bakma gerek mesaj sesi gibi ses gelmiyor mail geldi die bide ekranda mail geldi falan yazmıyor :(( -
arkadaşım çık sağol şimdi oldu kontrol panelinde modlardan e postabildirimindeki ayarı yapmamışım şimdi oldu çok sağol
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- çin nokia imei değiştirme kodu
- samsung tuşlu telefon şebeke yok
- telefon ekranı neden yanıp söner
- kimlik bilgilerinin değiştirildiği tespit edildiği için 30 gün içinde kapatilacaktir
- ınsert sım ne demek
- 1 yıl kullanilmayan telefon nasıl açılır
- virüs nasıl temizlenir
- ithalatçı garantili ne demek
- yenilenmiş telefon nedir
- pin kodu kaldırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X