Şimdi Ara

!!!MAIL ORDER HAKKINDA!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
55.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Halen mail order kullanmak zorunda kalıyoruz.. Bu konuda birşey sormak istiyorum. Fax ile veya scann edilmiş mail ile bu talepleri alıyor ve işlemleri gerçekleştiriyoruz. Sonrasında ıslak imzalı formu da posta ile talep ediyoruz. İşte bu kısım bizi zorluyor. Çünkü genelde firmalar veya kişiler bu formu göndermeyi unutuyor. İlla bu ıslak imzalı fırmu almamız gerekir mi?
  • Rack1976 R kullanıcısına yanıt
    Islak imza şart, parayı çektikten sonra satıcı bilgilerimi çaldı diye şikayette bulunursa ıslak imzalı belgeyi vuracaksın masaya ;)

* Yukarıdaki bilgilerin doğru olduğunu ve özgür irademle yazdığımı kabul ediyorum.
    * Alınan mal veya hizmet bedelinin xxxx SAN.TİC.LTD.ŞTİ. tarafından, yukarıda belirtilen bilgiler doğrultusunda, alacak olarak kaydedilmesini beyan ederim.
    * Kart numarasının değişmesi, son kullanma tarihinin geçmesi, çalınması, kaybolması durumunda, gerekli yerlere yasal başvuru yapacağımı, satıcı kurumun bu durumla ilişkilendirilmeyeceğini taahhüt ederim.
    * Önceden vermiş olduğum ödeme tarihinde, ödemenin iptalinin istenmesi veya ödenmemesi, söz konusu değildir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A...O....

Islak imza şart, parayı çektikten sonra satıcı bilgilerimi çaldı diye şikayette bulunursa ıslak imzalı belgeyi vuracaksın masaya ;)

* Yukarıdaki bilgilerin doğru olduğunu ve özgür irademle yazdığımı kabul ediyorum.
    * Alınan mal veya hizmet bedelinin xxxx SAN.TİC.LTD.ŞTİ. tarafından, yukarıda belirtilen bilgiler doğrultusunda, alacak olarak kaydedilmesini beyan ederim.
    * Kart numarasının değişmesi, son kullanma tarihinin geçmesi, çalınması, kaybolması durumunda, gerekli yerlere yasal başvuru yapacağımı, satıcı kurumun bu durumla ilişkilendirilmeyeceğini taahhüt ederim.
    * Önceden vermiş olduğum ödeme tarihinde, ödemenin iptalinin istenmesi veya ödenmemesi, söz konusu değildir.

çok teşekkürler dostum..
  • Rack1976 R kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.