Şimdi Ara

Main exe açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaklaşık 3 ay önce rahatça oynayabiliyordum.Şu an açılmıyor main.exe giriyorum tıklıyorum görev yöneticisinde de çalışıyor gözüküyor 2 saniye sonra görev yöneticisinden de kalkıyor.Nasıl düzeltebilirim.
    Laptop'ta oynuyorum,yönetici olarak çalıştırdım yine aynı sorun devam ediyor.Salt okunur yaptım yine aynı şekilde,güvenlik duvarından engelleme listesinden kaldırdım yine aynı. var mı önerisi olan ?

• Muhtamelen Sezon 6 oynuyosundur. Main.exe de antihack vardir senin systeminde bulunan driver yada herhangi bir 3. programdan dolayi antihack otomatikman Terminate ediyodur Main.exe yi muhtamelen ekran karti driver larindan cikiyor bu sorun Ati den

Eski surum driver alr daha stabil calisiyor MuOnline da genelde bunla ilgili formlarda bilgi var zaten, ha oynadigin server cok ciddi bir server degilse antihacksiz bir main rica et adminden derdini anlat.
  • Dün oyunu açıp oynayabilmiştim,bugün açılmıyor
  • Soruda yaklasik 3 ay once oynuyodum yazmissin.Cevabım aynı senin soyledigin sey, Televizyonum bozuldu ama dun calisiyodu demek ile aynı eğer kendi kendine Terminate oluyosa Main bundandir, diye dusunuyorum.
    Hangi Mu yu oynuyosun site verirsen bakarim Main'e

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7GNJumper -- 22 Aralık 2013; 1:08:31 >
  • 3 ay önce oynadığım sw başka bir sw idi devamlı oynuyordum,bu sw ye yeni başladım.http://www.mulegend.biz/
  • MuGuard En buglı AntiHacklerden biri ssistemindeki bişeyi virus olarak goruyo kapatiyo direk, sadece patche baktim cozemezsen oyunu indirip bakarim yarin.
  • İndirdim baktım TT Antihack var server taraflı bir antihack yani maini değistirmek uzun iş, senin sorunu bir cok kisi ekran kartı driver'ı degistirerek cozuyor. bunla ilgili arastirma yap var google da baktim, sorunu test etmek icin ekran karti driverini tamamen kaldir oyunu ac muhtamelen acilicak ama hareket etmicek goruntu.

tabi bunlari Ati Ekran kartı kullandıgını varsayarak soyluyorum cunku bahsettgin problem bu yuzden cikiyor genelde.
    eski driver lar ile duzelmiş bir cok kişinin.

ati driver problem Mu Online diye aratabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows boot manager silindi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 10.4 / 11.5 ikisinden birini indir ve dene, indirmeden önce, eski driveri kaldir
    http://support.amd.com/en-us/download
  • ati değil,nvidia ekran kartı kullanıyorum şu an oyun açıldı nasıl bişey bende anlamadım.Bilgisayarı açtığım gibi main i açtım,açıldı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.