Şimdi Ara

Main heronuz kimdir? Neden onu tercih ediyorsunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
2
Favori
4.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fasmodey

quote:

Orijinalden alıntı: faydasizfasulye

quote:

quote:

quote:

Çok fazla mainim var fakat seçtiğim championların hepsi

havalı, zevkli ve yüksek damage'e sahip herolar. Lissandra, Ahri, Xerath, Syndra, Orianna, Zyra, Cassiopeia, Anivia ile oynamasını seviyorum.

Mid or afk

Main lane'im mid ama top ve supta oynayabiliyorum.

Yav he he

Bu arada lisandra sup denedin mi hiç annie yi aratmaz heralde

Denemedim, annie kadar etkili olmaz gibi, range'i yüksek değil ve squishy. Sırf adama snare atcam diye ölürsün, Annie Lissandra'nın ultisinin stun'ının daha uzununu alana atabiliyor da. Annie sup > Lissandra sup.

what about
    thresh lulu nunu nami leona sona vs. supp?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kesinlikle Kennen ilk gördüğümde küfür ediyordum bu nasıl hero diye ama şimdi en iyi kullandığıma inandığım hero.

Sebebi Yürüyüşü ! Pıtı Pıtı yürüyor kerata ve Kombosunu çok seviyorum Hele ultisi ile TF nin yönünü değiştireblirsiniz.
  • Murkrow kullanıcısına yanıt
    Aynen dediğin gibi de tf safhasında biraz daha etkili

• herkesin oynadığı şampiyon hayvani damage atıyor,ölmüyor
  • BU YAZDIKLARIM TAMAMEN SİLVER İÇİN GEÇERLİ

Mainim adc supp ve mid (orta derece solo)
    supp ve midde tamamen morganaya bağımlı oldum sebep support iken snare ve alan skili karşı adc ye farm yaptırmıyorum ayrıca iyi wardlı oynarım morgana hala silverde fazla tanınmıyor ultisi c etkili adc yeterki farm yapmayı bilsin karşı adc ye ben farm yaptırmıyorum belkide oyunun en güzel skillerine girebilir kalkanı adc mi slow snare stun grab v.b. bütün saldırılara karşı karouyor solw yemiyorsun teonun mantarı işlemiyor tf lerde ulti + zhonya ile zafer kazandırıyor.
    mid lane içinse yine w ile neredeyse farm kaçırmıyorsunuz kaçış skilinz çok fazla kalkanınızda var karşınızda ister ad olsun ister apc olsun rahat rahat farm yapıyorsunuz hele ad hero varsa farm bile yapamaz az biraz fizz de zorlanabilirsiniz onuda aşmanın yolu atlamısını bekleyin ustunuze kalkanı geçirin q+w+r ile canının % 75 gitti ahri akali katarina kassadin hepsini harcarsınız az birazda zedde zoralnırsınız gölge saldırısı sayesinde ama akıllı oynarsanız hepsini ezersiniz
    adc ye gelince caitlyn favori herom oda farm yapmayı bayağı geliştirdiğim için range avantajını 6 lwl kadar kullanıyorum eğer lanemde ezilmedysem oyunu her halükarda taşıyorum.kaçma skilimde var yanımda ki suport ta iyiyse demen keydime :D

Solo top da genelde GP ile oynarım fiora gelmediği sürece sıkıntı yaşamıyorum arada panth ve jax üzüyor beni :D

Jungle de tam bir yeteneksizim hala beceremiyorum

• Hecarim. INSANE GANK !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bladrid -- 9 Ekim 2013; 17:48:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nm0

herkesin oynadığı şampiyon hayvani damage atıyor,ölmüyor
    safhasındanı random gülüş sandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murkrow -- 9 Ekim 2013; 17:49:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hydrogena

Riven ,

Mana derdi yok , Late'de kısa CD , Jungle ve Solotop'ta viable , fast farming AOE Stun - Q - Ulti , Normal üstü Harass kabiliyeti , Q+Q+Q+E ile kolay kaçma ,

Eğlenceli , DPS pure AD gidersen tehlikeli , Offtank yada full tankly gidersen sinir bozucu.Pax TF'den sonra en pahalı Skine sahip Champ.

Çok yanlış biliyorsun CS Riven'dan bahsediyorsan eğer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

quote:

Orijinalden alıntı: hydrogena

Riven ,

Mana derdi yok , Late'de kısa CD , Jungle ve Solotop'ta viable , fast farming AOE Stun - Q - Ulti , Normal üstü Harass kabiliyeti , Q+Q+Q+E ile kolay kaçma ,

Eğlenceli , DPS pure AD gidersen tehlikeli , Offtank yada full tankly gidersen sinir bozucu.Pax TF'den sonra en pahalı Skine sahip Champ.

Çok yanlış biliyorsun CS Riven'dan bahsediyorsan eğer.

Neymiş peki hocam bizide bilgilendir ?

• Vayne. Early farm, Late OP.
  • Kha Zix çok seviyorum çekirgeyi tfye bir kaç sn geç girip en az üçte üç yapıp çıkabiliyorsun
  • oyuna midde başladım son 2 haftaya kadar full middim main syndra-ahri idi artık junglerım main shyvana hızlı jungle gezer 6 da attığı ganklerde kesin kill oynaması zevkli mana sıkıntısı yok tipi güzel begeniyorunm şahsen
  • Trundle.

En iyi jung neredeyse.
  • Vayne, rakip adcden 2 item geri olsan bile trade'de alabiliyorsun,çok iyi bir duelist.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CastellonA

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

havalı, zevkli ve yüksek damage'e sahip herolar. Lissandra, Ahri, Xerath, Syndra, Orianna, Zyra, Cassiopeia, Anivia ile oynamasını seviyorum.

Mid or afk

Yav he he

Denemedim, annie kadar etkili olmaz gibi, range'i yüksek değil ve squishy. Sırf adama snare atcam diye ölürsün, Annie Lissandra'nın ultisinin stun'ının daha uzununu alana atabiliyor da. Annie sup > Lissandra sup.

what about

Lissandra botlane'de bence Rengar ne kadar supsa o kadar sup. W'si ADC'yi kurtarmak için gerçekten yetersiz, ultisi de Taric E gibi ama daha fazla CD'si olanı. Lissandra'nın olayı zaten araya girip ADC veya APC'ye kombosunu yapmak, Zhonya basmak, Zhonya'sı olmayan bir Lissandra yani sup Lissandra ne yapabilir? no mastery, no rune Lissandra oynadınız mı? Sona daha çok vuruyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Mid or afk

Yav he he

what about

Lissandra botlane'de bence Rengar ne kadar supsa o kadar sup. W'si ADC'yi kurtarmak için gerçekten yetersiz, ultisi de Taric E gibi ama daha fazla CD'si olanı. Lissandra'nın olayı zaten araya girip ADC veya APC'ye kombosunu yapmak, Zhonya basmak, Zhonya'sı olmayan bir Lissandra yani sup Lissandra ne yapabilir? no mastery, no rune Lissandra oynadınız mı? Sona daha çok vuruyor.

abi o degilde lulu 0ap
    q ile kha zix ten 2kutu can aldim :O
    tank supp runlari supp nasteries le girdim:D
    birde ap lulu vs ez yaptik arkadasla aram haritasinda :D q %30-%40 e %50 falan can goturuyor :D supp olarak oynanmasi ne yazik :D ben mid game e kadar supp sonra ap donerim :D jungle da farm falan
    ama core 3 supp item i bide kesif tasi sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: Emphaty

Swain.Çoğu kimse oynamıyor.OP bi hero.Rod of Ages - Zhonya alınca yatmıyosun.Hayvani damage.

+1

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Mid or afk

Yav he he

what about

abi o degilde lulu 0ap
    q ile kha zix ten 2kutu can aldim :O
    tank supp runlari supp nasteries le girdim:D
    birde ap lulu vs ez yaptik arkadasla aram haritasinda :D q %30-%40 e %50 falan can goturuyor :D supp olarak oynanmasi ne yazik :D ben mid game e kadar supp sonra ap donerim :D jungle da farm falan
    ama core 3 supp item i bide kesif tasi sonra

AP Lulu'yu midte iyi oynarsan viable.

• Draven,
    Çünkü o başarılı ve yakışıklı

• Tabiki Katarina
    her be kadar squishy ve counterlanabilirde olsa 1-2 taktiği kaptımı çok eğlenceli ve iyi bi assasin.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.