Şimdi Ara

Main Script Execution Failed hatası!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LÜTFEN YARDIM MAİN SCRİPT EXECUTİON FAİLED HATASI ALIYORUM İNSTALLERDEN HİC BİRŞEY YÜKLEYEMİYORUM BİLEN ARKADAŞLAR YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM.
    VERSİYON 1.1.3 YAPILDI
    1.1.2 COK COK İYİDİ HERŞEYİ YÜKLÜYORDUM.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Herhangi bişeyin üstüne gelip Install a bas orda Clear Queue görüceksin ona bas. Sıradaki herşeyi temizliycektir. Sonra BSD budysystem yüklemeyi dene yüklerse sorun yok demektir
  • o da olmazsa : http://www.hackint0sh.org/forum/showthread.php?t=27604

türkçe olarak (sen yine de bi kontrol et):

1- WinSCP indir
    2-Yükle
    3- Bunu indir:http://rapid$hare.com/files/87105691/Installer.zip.html ($ yerine S koymayı unutma)
    4- İstediğin bir yere çıkart.
    5- Iphone a bağla... Nasıl.

a- BSD Budysystem ı ve OpenSSH ı indir (Bu işlemi IBrickerla da yapabilirsin)
    b- BSD Budysystem ve OPenSSH ı yükle.
    c- WinSCP aç
    d- Host Name e Iphone un IPsini gir
    e- Login adına root yaz
    f- şifreye alpine yaz
    g- Login e bas. Ilk girişin olduğu için "your computer is not responding for 15 secods" hatası verebilir ama devam et girecektir.

6- /<root> a git.
    7- Applications a çift tıkla.
    8- Installer.app a çift tıkla.
    9- İçindeki herşeyi sil. (istersen silmeden önce backup al)
    10- Onceden indirdiğin installer.app ın içini aç.
    11- İndirdiğin istaller.app ın içindekileri az önce sildiğin dosyaların olduğun yere at.
    12- Commands a ordan da Open Terminal a bas.(Eğer birşeyler sorarsa sadece OK e bas.)
    13- Aşağıdaki komutları yaz:

cd /Applications

chmod +s Installer.app/Installer

chown -R root:wheel Installer.app

chmod 4755 /Applications/Installer.app/Installer

14- Iphone unda Home tuşuna bas.
    15- Installerdan istediğin her programı yükle.

• KARDEŞ COK SAGOL İYİ BİR ŞEKİLDE ANLATMIŞSIN.GERİSİ BİZE KALDI ALLAH YARDIMCIM OLSUN NASIL YAPACAGIM BİLEMİYORUM.
    EGER DAHA KOLAY YOLU OLURSA YAZARMISIN?
  • BSD SUBSYSTEM YÜKLEDİM MAKİNANIN SESİ GİTDİ BENDE BÜTÜN AYARLARI SIFIRLA DEDİM KAPANIP ACILDI VE SESİ GELDİ ZATEN BUNDAN SONRA İNSTALLERDEN HİCBİRŞEY YÜKLEYEMEZ OLDUM MAİN SCRİPT EXECUTİON FAİLED HATASI ALDIM.

İNSTALLERDE BSD SUBSYSTEM DURUYOR VE KALDIRAMIYORUM REİNSTALL YAZIYOR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usecom -- 21 Şubat 2008; 16:50:05 >
  • OpenSSH la girip Applicationsda BSD Budysystem ı silip tekrar ibrickerla yükleyip verdiğim yöntemle devam etmeyi dener misin bakalım olcak mı
  • OpenSSH LA YÜKLEMEDİ MAKİNAYI REST ATDI
  • Hmm. Bilmiyorum o zman valla dün hackintoshda bulabildiğim tek çözüm buydu bir de restore tabii ki..
  • SAGOL ARKADAŞ İLGİN İÇİN TEŞEKKÜRLER
  • sakin yapmayin bunu ben yaptim iphone installer kafayi yedi, ne bisey yukleyebiliyorum nede yuklediklerimi silebiliyorum surekli main script error ve uninstall error veriyor. eski installer i geri yukluyorum iphone bu sefer installer calismio...
  • 1.1.2 kullanicisiyim Main script execution failed hatasi veriyor. Arama kismindan aradim belli basli sonuclar cikti ancak hicbirinde aydinatici bilgi verilmemis hatta konular saptirilmis baska muhabbetlere donmus, Bu error un cozumunu bilen varsa lutfen paylassin. Tesekkurler
  • arkadaşlar tamamyardım istiyorsunuz ama öyle genel bir şey yazıyorsunuz ki yardım mümkün olmuyor.
    Main Script Execution error hatasını bir çok şekilde verebiliyor iphone ne yaptınızda bu hatayı verdi bunu yazarsanız yardım etmek daha kolay olur???
  • MAİN SCRİPT EXECUTİON FAİLED uyarisnin sadece installerde oldugunu zannediyordum.
    sorumu duzeltiyorum:
    Installerdan bir uygulama indirmek istedigim zaman MAİN SCRİPT EXECUTİON FAİLED uyarisi cikiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: egozkaya

MAİN SCRİPT EXECUTİON FAİLED uyarisnin sadece installerde oldugunu zannediyordum.
    sorumu duzeltiyorum:
    Installerdan bir uygulama indirmek istedigim zaman MAİN SCRİPT EXECUTİON FAİLED uyarisi cikiyor.

yok zaten sadece installer da vvar bu hata

dabenim sorudugum şu yani hangi programı yükledikten sonra bunu yapmaya başladı

şu çözümleri dene
    ayarlardan reset atmayı dene
    hard reset atmayı dene
    bunlar olmazsa söylenilen çözümlerde olmadıysa restore yapmak zorunda kalacaksın!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Iphoneistanbul34

quote:

Orjinalden alıntı: egozkaya

MAİN SCRİPT EXECUTİON FAİLED uyarisnin sadece installerde oldugunu zannediyordum.
    sorumu duzeltiyorum:

yok zaten sadece installer da vvar bu hata

dabenim sorudugum şu yani hangi programı yükledikten sonra bunu yapmaya başladı

şu çözümleri dene
    ayarlardan reset atmayı dene
    hard reset atmayı dene
    bunlar olmazsa söylenilen çözümlerde olmadıysa restore yapmak zorunda kalacaksın!!!

Tamam yardimin icin sagol umarim olay reset atmaya kadar gitmez bisekilde hallolur!

• Arkadaşlar bu hatanın hala bir çözümü yokmu yaa Bende de ringtones programını yükledikten sonra bu hata gelmeye başladı ve şu an installerden herhangi birşey indirmeye çalışıtğımda "Main Script Execution Failed" hatası alıyorum. Restore'dan başka bi çözümü yokmu?
  • bendede aynı sorun var :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.