Şimdi Ara

Main ve kostum hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler lol den daha fazla zevk almak icin bir main belirleyip onu gelistirmek istiyorum mekaniklerimi falan.Mid oynuyorum genellikle.Aklimda veigar ve bsc veigar var viktor ve kiyamet m. Viktor da olabilir.sizim aklinizda mid herolar ve guzel kostumler varsa yazabilirmisiniz degerlendiricem.suan 3620 rp var herolarin hepsi acik kostum onerileri bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ahriyi main yapmalısın bro. Hem oynaması çok eğlenceli, hem de maç taşıyabiliyor. Kostümleri de ayrı bir hava katıyor. Oyunun en iyi efektleri ahride bence

• le blanc ve kara kuzgun le blanc
    o kdr rp var bi kutu atarsn artq xDé
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanji Teq

le blanc ve kara kuzgun le blanc
    o kdr rp var bi kutu atarsn artq xDé

Onlar var zaten xd ahri icinde ahri oynamayi cok sevmiyorum acikcasi

• Kara kuzgun lb. K.muhendisi viktor tavsiye ederim cok guzel kostum.

• Zed,Yasuo,Talon,LeBlanc bunlar oynaması çok eğlenceli şampiyonlardır ve mekaniklerini öğrenmeside o kadar zor değildir bence bunlarda ustalaşabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: God Maestro

Zed,Yasuo,Talon,LeBlanc bunlar oynaması çok eğlenceli şampiyonlardır ve mekaniklerini öğrenmeside o kadar zor değildir bence bunlarda ustalaşabilirsin

Talon ve lb oynamayi sevmem kara kuzgun lb var ama oyle duruyor zed ve yasuo oynarken acayip zevk alirim ama tr de bunlarla oynarken bebe diye dalga gectikleri icin insanin hevesi kalmiyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: noiretblanc

quote:

Zed,Yasuo,Talon,LeBlanc bunlar oynaması çok eğlenceli şampiyonlardır ve mekaniklerini öğrenmeside o kadar zor değildir bence bunlarda ustalaşabilirsin

Talon ve lb oynamayi sevmem kara kuzgun lb var ama oyle duruyor zed ve yasuo oynarken acayip zevk alirim ama tr de bunlarla oynarken bebe diye dalga gectikleri icin insanin hevesi kalmiyor...

Bebe diye dalgamı geçiyolar yasuo ve zed oynıyana ilk defa bebe diye dalga geçtiklerini senden duydum hangi ligdesin bro gerçi burası TR her şey beklenir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi God Maestro -- 9 Kasım 2015; 16:49:54 >

• quote:

quote:

quote:

Bebe diye dalgamı geçiyolar yasuo ve zed oynıyana ilk defa bebe diye dalga geçtiklerini senden duydum hangi ligdesin bro gerçi burası TR her şey beklenir..

Plat 5 teyim. Birde zed ve yasuo cok oynaniyor ya o yuzden bende farkli seyler deniyim diyorum.boyle beni ust liglere tasicak champlar.riven demeyin soverim xd oyunda en sevmedigim herolardan biri ama nedense benden 2 skini var :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

Plat 5 teyim. Birde zed ve yasuo cok oynaniyor ya o yuzden bende farkli seyler deniyim diyorum.boyle beni ust liglere tasicak champlar.riven demeyin soverim xd oyunda en sevmedigim herolardan biri ama nedense benden 2 skini var :D

Doğru çok fazla oynuyorlar bahsettiğim şampiyonları o zaman Syndra çok güçlü viktor da olabilir Galio takım savaşlarında çok güçlü bir şampiyon hasarı çok yüksek onun dışında xerath,lux olabilir

• Battle Bunny Riven is god.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legendâry -- 9 Kasım 2015; 17:11:18 >
  • Bsc veihar ve kod adi zed aldim zed ve yasuonun artik tum skinleri oldu :D bide kod adi zed simgesi ve ip takviyesi aldim
    Bu sampiyon levelleri sifirlanicakmi carsamba ? Zed yasuo veigar falan 5 e kasarim ilk :D

• Fizz olabilir. Kostum tavsiyesi balikci fizz
    Yada brand, zombi brand

• Rp yi harcadim zaten brand oynamiyorum balikci fiZz de var

• Anivianin en ucuz ve en guzel skini olan kartali almamakla buyuk hata yaptin. Fenerliyim ama o kartal efsane. Hem oyun ici hem splash arti guzel.

• Riven. Bu ara rivene sardım. Hem gang yiyince kacabiliyorsun hemde burst hasari çok yüksek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kassadin, lulu, xerat, lux,

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.