Şimdi Ara

ASİ AVCİ ADLİ UST OP 'UN BANA ETTİGİNE BAKIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 14 evrende 148 sıradaki oyuncuydum bu aksama kadar..... dun gece ASİ avcı adli ust op bana 24 saat tatilsiz ceza verdi.......ceza sebebi su ;

samimi bir arkadassimla oyun icindeki yazismalarimizdan birinde İB....E lafi geciyor diye 24 saat tatilsiz cezayı yerlestirdi ve filo indi ... suan 369 sıraya geriledim tum filom gitti.

teshir diregindeki diger cezalara baktigimda hep uyari verilmis..... hep........ ama ilk 200 deki oyunculara af yok 14 evrende bu yonetici evrende teror estirmeye devam ediyor......onun yuzunde evrende oyuncu kalmadi...ılk 500 den onlarca oyuncu olan olaylari protesto etmek icin hesaplarini tatile aldi..... ama adami hicbirsey durdurmuyor......... onune gelene tamiri mumkun olmayan cezalar veriyor................

ASİ AVCİ sana kocaman

allah seninde emek verdigin birseyi elinden alir insallah.......................

• geçmiş olsun,
    bende 14 teyim artık her gezegende bi cezalı veya tatile almış adam görmek mümkün oldu. yeni gelen oplar iyice abarttılar
  • evet asi avcı ile ilgili güzel şeyler duymadım bende
  • peki o samimi arkadaşın mesajını oparatore iletmedikten sonra nerden bilecek oparator mesajın icerigini?
  • orasını bılemem hocam ama bu yonetıcıın yaptıgı ılk kıllık degil ............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRAVENBACH -- 9 Aralık 2006; 0:31:42 >
  • Arkadaşın opa iletmişse mesajını ceza alman çok normal
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLCoHoL111

Arkadaşın opa iletmişse mesajını ceza alman çok normal

lanlı lunlu konuşmalarda tatilli ceza verilir. senin yazdığın olayda tatilsiz veriyorlar genelde. daha aşırısında ise kapatılıyor.

şimdi anlayamadığım 2 olay var.

arkadaşım dediğin kişi neden opa ileterek seni bu duruma düşürüyor.

ve oplar neden tatilsiz ceza veriyorlar.

ben tatilsiz cezaya karşıyım. ceza illaki tatilli olmalı. çünkü şans atkenini çok artırıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tatilsiz ceza alan oyuncu genelde "üzerine gelen filodan" dolayı saldırana hakaret etmiştir.insan gibi ben "oyundayim" nebileyim kisaca "on" dese ne kaybedecek.bana üc defa yapildi.oyuncuları tanımam etmem.filoyu cıkarıyorum savasa dakikalar kala adamlar oyle mesajlar atiyorlar ki neye ugradıgınızı sasırıyorsunuz.birisi "salak mısın oglum onum ben" biri "aldin mi bilmem neyi?" eh oplar da saolsun verdiler tatilsizi.
  • arkadaşın op a iletmediyse nerden bilcek
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozbayram

quote:

Orjinalden alıntı: aLCoHoL111

Arkadaşın opa iletmişse mesajını ceza alman çok normal

lanlı lunlu konuşmalarda tatilli ceza verilir. senin yazdığın olayda tatilsiz veriyorlar genelde. daha aşırısında ise kapatılıyor.

şimdi anlayamadığım 2 olay var.

arkadaşım dediğin kişi neden opa ileterek seni bu duruma düşürüyor.

ve oplar neden tatilsiz ceza veriyorlar.

ben tatilsiz cezaya karşıyım. ceza illaki tatilli olmalı. çünkü şans atkenini çok artırıyor.

aynen katılıyorum yani böyle olmalı...
  • bazı op lar zordur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THOTxx -- 11 Aralık 2006; 21:11:05 >
  • sayin asi_avci oyunu tam kurallariyla yapiyo

ben 16.evrende oynuyorum;;

meshur TirYaKiHaSaNPaSa nin hakkinda pek bi se solememe gerk yok o evrende tek basina bi ittifak yikmak uzere ama filosuyla bi ogame forumun dan bakin PHOENiX ittigagi savas raporlarina bi de e 16 yuksek evren rekoruna hep ona ait.

neyse isin edebiyat kismindan sonra asi_avci gecen yaz 5.m 5.n ittifagindaki butun oyunculara sebepsiz (yani bos sebebli)cezalar vererek bi ittifagi en kisa zamanda cokerten kisi olarak tarihe gecti:(
  • Cezayı Asi Avcı verdiyse ve tekrar oyuna dönmek istiyorsan yapacağın şey cok kolay..
    www.ogame.com.tr adresıne gırıyorsun orada kayıt ol dıye bır kısım var oraya gırıp bılgılerını gırıyorsun. tertemız bır oyunun oluyor. temız temız oynuyorsun kımseye kufur etmıyorsun.. mis gibi..
  • Sizde 14 Evreni ASİ AVCI ya bırakın kendi kendine oynasın o zaman ben size onun hastalığı ile ilgili araştırma sonuçlarını yazayım da öğrenin bu beyfendide bu hastalık durmu mevcut kısaca hastalık.
    Belkide Ulusal Otistic Birliğinin (National Autistic Society) Asperger sendromu nedir kitapcığını okumuşsunuzdur? Biz Londra’daki sosyal gurup ’Contact’ (İletişim) olarak, bu kitapcığın, bu guruba giren yetişkinler olarak deneyimlerimizi yeterince yansıtmadığını düşündük ve bu kitapcıkta Asperger sendromunun bizi günlük hayatımızda nasıl etkilediğini ve bize nelerin yardımcı olduğunu tanımladık.

Burada kendi deneyimlerimizi tanımladık ancak, Asperger sendromu olankişilerin herbiri farklı bireylerdir ve herkesin farklı yetenekleri ve farklı zorlukları olacaktır.

Asperger sendromu, otistik gurubun bir bölümü olan bir özürdür. Bu genelde, gurubun daha ”yüksek” tarafında yer aldığı düşünülen kişilere uygun bir tanıdır.

Guruptaki daha başka tanılar, otisim ve yüksek fonksyonlu otisimdir. Asperger sendromu ve yüksek fonksyonlu otisim genelde birbirinin yerine kullanırlar. Asperger sendromu herşeyi etkileyen bir gelişme bozukluğu (PDD Pervasive development disorder) (HEGB) olarak sınıflandırılmıştır: bu da hayatın her yönünü etkilediği anlamına gelir.

• arkadaşın op.a iletmiş seni yoksa kimse senin özel mesajlarını incelemez.arkadaş seçerken dikkatli ol
  • quote:

Orjinalden alıntı: DRAVENBACH

14 evrende 148 sıradaki oyuncuydum bu aksama kadar..... dun gece ASİ avcı adli ust op bana 24 saat tatilsiz ceza verdi.......ceza sebebi su ;

samimi bir arkadassimla oyun icindeki yazismalarimizdan birinde İB....E lafi geciyor diye 24 saat tatilsiz cezayı yerlestirdi ve filo indi ... suan 369 sıraya geriledim tum filom gitti.

teshir diregindeki diger cezalara baktigimda hep uyari verilmis..... hep........ ama ilk 200 deki oyunculara af yok 14 evrende bu yonetici evrende teror estirmeye devam ediyor......onun yuzunde evrende oyuncu kalmadi...ılk 500 den onlarca oyuncu olan olaylari protesto etmek icin hesaplarini tatile aldi..... ama adami hicbirsey durdurmuyor......... onune gelene tamiri mumkun olmayan cezalar veriyor................

ASİ AVCİ sana kocaman

allah seninde emek verdigin birseyi elinden alir insallah.......................

tmmda bu ogame i oynamazdım ben yönetimi hiçmi bişi yapmıyo öyle terör estiren bi yöneticiye ben .br de oynuyorum böyle sorunlarım olmadıgı için bilmiyorum ama o kadar kişi bırakıyoda yönetim sorunu o kadar kişidemi arıyo bu optamı arıyo veya bunun üst yönetiminden bahsediyorum bu kadar duyarsızmı .tr!?

• konu geçen senenin konusu fakat hortlatılmış...

ilk olarak, arkadaşın seni şikayet etmiş. şaka bile yapmış olsan, şikayet edildiğinde o lafa ceza vermesi çok normal. arkadaş seçerken dikkatli ol ;)

ikincisi, oyuncu sayısı isterse sıfırlansın, evren kapatılsın. etik bir oyun olmadıktan sonra oynamayalım daha iyi. kurallarıyla oynayana kimse dokunmaz. mutlaka birileri bir şey yapıyordur da ceza alıyorlardır. oynadığım evrendeki oyuncu sayısı 3400'lerde geziyor, her gün bir sürü multi de kapatılmaya devam ediyor. küfürden, hileden kapatılan onlarda hesap var. düzgün oyuncularla oynamadıktan sonra hiç oynamayalım daha iyi.

eğer haksız yere ceza aldığınızı düşünüyorsanız, bir üst mevkiye mail atarsınız. op haksızsa zaten ceza geri alınır. kasıtlı bir şey yaptıysa zaten yerinden bile olur. bundan dolayı bunu göze alamaz operatör.
  • Falaa ne güzel olmuşta hortlatılmış bende sevmiyom bu Dan...lağı adam üşütmüş usta heheeh
    kendini ogame cumhuriyetinin sahibi sanıyor..yönettiği evrenler en sonunda ona kalacak hiç merak etmeyin..
  • Tamamda bir de operatör gözünden bakalım..
    Adam kuralları uygulamak zorunda.

Şöyle.Dediğiniz gibi eğer sadece 200 üstündekilere tatilsiz, geri kalana tatilli ceza veriliyorsa onda haksız.
    Ama tatilli veya tatilsiz herkese aynı ceza veriliyorsa e o zaman yapıcak birşey yok.

Benim şu garibime gitti.
    Ayarlarda IP kontrolünü devre disi birak butonu var.
    Madem yasak, onu niye koyuyorsun..
    Onun yüzünden bir gün yedim.
    Biri bana bu IP kontrölünü devre disi birak butonunun neden biz oyunculara açık olduğunu anlatabilir mi?
  • Bak İb...ye hadi banada ceza versinya.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.