Şimdi Ara

mainhand offhand kafam karıştı anlam veremedim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  mainhand offhand kafam karıştı anlam veremedim?

resimde olayı açıkça anlatmaya çalıştım.iyi olan dagger (yada ben iyi zannediyorum) mainhand de olduğu zaman daha az dmg olurken daha kötü dagger mainhanddeyken daha fazla dmg oluyor.bi anlam veremedim bu duruma bilmediğim birşeyler var sanırım.

• Attack powerin ekranda görünen DMG'e etkisi bıcagının hızına göre hesaplanıyor,
    Mesela attack power'ın üstüne mousela geldiginde dmg'e etkisi 5 dps yazsın.. bunun anlamı senin elinde 1.00'la vuran silah varsa +5, 2.00 ile vuran silah varsa +10 dmg eklenecektir.. 1.70 hızındaki dagger yavas vurdugu icin artı olarak eklenen dmg daha fazla görünüyor..

Sana tavsiyem main hande DPS'i cok farketmedikce daima bulabildigin en yavas silahı koy.. vurdugun skillerin cogu silahın dmg'ine baglı oldugu icin DPS'in epey artacaktır.. Sırf 1.90 dan daha yavas dagger olmadı icin bir cok rogue 2.80, 2.70 hızındaki swordları kullanırlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosunpasa -- 18 Aralık 2008; 15:18:30 >
  • vay be demek böyle hesaplanıyormuş.çok saol yardımın için.o zaman mainhand e yavaş offhande hızlı dagger almak mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_ram -- 18 Aralık 2008; 16:48:21 >
  • En iyisi main handa Mace off handa Sword ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: 500PuncH

En iyisi main handa Mace off handa Sword ;)

böyle bi genelleme yapmak yanlış.
    Silahın dps ine, hızına ve statlarına göre hangisi iyidir karar verilir. Ayrıca silah türü talentlarda fark yaratmadıkça (mace spec, sword spec gibi) görüntüden başka farkı yoktur. Rogue lar da ambush,backstab gibi bazı abilitylerini kullanmak için main handlerine dagger takmak zorundadırlar.
  • Amann backstabada çok ihtiyaç vardı dagger takacam atack iyice yere vurucam neymiş 1 skill vuracam skill 60 enerji hayvansal bi skill
    Tutar sinister riposte ile combo toplar çok serice bi evistance çakarım Herkes damage görür
    Paladin diyelim 5 combo toplamam onun %50 canını 5 combo ile bi evistance diğer %50 sini götürüyor :) Bence çok ani şok edici bi skill Backstabmı bana göre yaramaz

Kimse şu pvp talenti şu pve demesin gördüm furry warrior 2 tane two hand tutuyor en kral pvp ci combat rogue inan diğer talentlerden daha güçlü Her talentle iş yapılır hem pvp hem pve ama sadece önemsiz bunu kullanmam dediğiniz skillere bi ön yargı koymadan bakmak bu önemli olandır

Bazı şeyleri biliyoruz bi bildiğimiz var genelde Genelleme diyorum istisna olması mümkündür

Güç sıralaması Axe->Mace->Sword

Hız sıralaması Sword->Mace->Axe

Ki rogue axe kullanamaz Daha hızlı silah dagger ve first weapondur ama bu şekilde kaybediceğin atackı backstabla kurtaramazsın bi kere enerjini çok sağlam yapmalısın bol bol dopinglemelisinki seri 60 enerjiye pek dayanılıcak bi şey değildir bana göre seri vuramazsın ayrıca combo point toplayamazsın kolay ve combo pointlerinle tuzak skilleri rahat kullanamazsın ama 40 enerjiye sinister bide arada 10 enerjiye riposte süperdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 500PuncH -- 23 Aralık 2008; 14:23:28 >

• quote:

Amann backstabada çok ihtiyaç vardı dagger takacam atack iyice yere vurucam neymiş 1 skill vuracam skill 60 enerji hayvansal bi skill
    Tutar sinister riposte ile combo toplar çok serice bi evistance çakarım Herkes damage görür
    Paladin diyelim 5 combo toplamam onun %50 canını 5 combo ile bi evistance diğer %50 sini götürüyor :) Bence çok ani şok edici bi skill Backstabmı bana göre yaramaz

Kimse şu pvp talenti şu pve demesin gördüm furry warrior 2 tane two hand tutuyor en kral pvp ci combat rogue inan diğer talentlerden daha güçlü Her talentle iş yapılır hem pvp hem pve ama sadece önemsiz bunu kullanmam dediğiniz skillere bi ön yargı koymadan bakmak bu önemli olandır

Bazı şeyleri biliyoruz bi bildiğimiz var genelde Genelleme diyorum istisna olması mümkündür

Ki rogue axe kullanamaz Daha hızlı silah dagger ve first weapondur ama bu şekilde kaybediceğin atackı backstabla kurtaramazsın bi kere enerjini çok sağlam yapmalısın bol bol dopinglemelisinki seri 60 enerjiye pek dayanılıcak bi şey değildir bana göre seri vuramazsın ayrıca combo point toplayamazsın kolay ve combo pointlerinle tuzak skilleri rahat kullanamazsın ama 40 enerjiye sinister bide arada 10 enerjiye riposte süperdir

sublety den gelen talentle bs süper oluyo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KAFAM ÇOK KARIŞIK
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Amann backstabada çok ihtiyaç vardı dagger takacam atack iyice yere vurucam neymiş 1 skill vuracam skill 60 enerji hayvansal bi skill

saçma sapan bir yorum yapmışsın. yazdıklarından oyunu uzun bir süredir oynamadığını çıkarıyorum. Axe mace sword daha iyidir daha kötüdür böyle bir saçmalık yok. fury warrior 2 tane 2h takıyor diye ondan kral pvp ci yok diye bir saçmalık asla yok. galiba hiç end game pvp yapmamışsın.. kkthxbye

• Ben bu iyidir bu kötüdür demiyorum istisnanın olması mümkündür genele göre güç ve hız sıralaması diyorum sword daha hızlı axe daha güçlü değilmidir genelde ama swordda axeden güçlü olabilir imkansız değildir Ve görsel yorum yaparım ben kimseden bi şey öğrenmem sürekli izlerim durumlara bakarım kim ne yapıyor herkesi dinlerim class hakkında bilgi alırım kendim atılırım bu arada 2.5 yıllık wow oyuncusuyum Pvp de cidden çok iyiyimdir Ve bir baktığınızda axelerin daha güçlü swordların daha hızlı olduğunu görürsünüz Bir dagger den maceden daha iyi atack bekleyemeyiz yada olabilir ama level farkı ve yeşil veya mor olmasının farkı
  • çok iyi pvp oyuncusuysan peki sorabilir miyim arenada çıktığın en yüksek rating nedir?

wowhead i açıp bir bak. Ordan axe mace sword şeklinde seç. Şu an çoğu 2 hand weapon türü farketmeksizin 3.40 hızında. ve sword daha hızlı olur demişsin.Peki burning crusade de bütün roqların ve fury warriorların tercih ettiği main hand silahı olan Talon of Azshara 2.70 hızında? o zamanki tek 2.70 epic diyebiliriz. bu bir sword. mace ya da axe de olabilirdi.. ok?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.