Şimdi Ara

Mainim adc ama oynayamıyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler gid gide artıyo sanırım bugün adc ile 3 4 el attım 10 dakikada çogunda 65 farm üstü aldım bence oynarak çözücem fakat lanede rakip takım beni dürtüyorsa nasıl farm alcam? ateşe ateşlemi cevap vericem??
  • Late game heron varsa elinde o zaman supunla beraber defansif oynayarak haras yemeden farm kasmaya calısırsın,rakip adc de farm kasar ama adama kill vermezsen zaman ilerledikce sen adama karşı üstün gelmeye başlarsın.Yok early si iyi olan şampiyonla oynuyorsan karşıdaki late ise o zaman bol bol atak oynayarak dürtmen gerekir,gerekirse başta takasa girmen gerekir earlyde ezip o sekilde üstünlük kurarak üstünlügünü devam ettirmek icin.
  • 20dkda 200farm yapıyorum ben. çok agresif oynarım
  • Banada ögretirmisin
  • Türkiye serverında ve Batı Avrupa sunucusunda elmas hesabım var mainim adc. EU Westtekini bronzedan sadece adc oynayarak yarım sezonda çıkardım.

En kolay ve garanti adc oynama yöntemini anlatıyorum. Senin şu oyunda tek işin olacak o da farm yapmak. Farm sayısını arttırmaya ilk önce önündeki minyonu kaçırmayarak başla. Her minyon dalgasında oyun ortasına kadar 6-7 minyon olur base atana kadar minyon skorunu 6nın katı olarak tutman gerekli. Minyon kaçırdığında kill kaçırmış kadar üzül. Unutma asıl görevin karşı adcyi dürtmek, koridorda kill almak değil. Minyon kesmek. Çünkü sen adcsin. Güvenli oynamak zorundasın. Kill alacaksın ama ölme ihtimalinde var riske atmayacaksın garantici ol. 1550 altın kasmadan base e dönmemeye çalış kendini ona göre ayarla koridorda çok dürtülme adama çok girmemeye çalış. Farm işini otomatik halletmeye başlayana kadar koridorda rakip şampiyonlarla muhatap olma. Bu işin maksimum seviyesi dakika x 10 minyon skorudur yani herşey güzel giderse atıyorum 30. dakikada 300-320 arası farmın olur. Ama en başlarda dakikayı 8 ile çarp o kadar farm yap. Base e dönecekken koridoru adamın kule altına kadar ittir. Adam senden önce base e giderse yine aynısını yap. takımın toplanmaya başladığında sizin tarafa doğru ittirilmiş koridor varsa git onları al hemen geri gel. Kalmayacağın koridoru mutlaka ittir tüm minyonları al. En başta full caitlyn oyna hem çok uzun menzilli hem kaçış mekaniği var. Kaçış mekaniği olmayan adcleri oynama. Tekli sırada belli seviyeye kadar takımın seni korumuyor genellikle o yüzden kendi başının çaresine bakman lazım. Yani jarvanın teki gelip sana ulti attığında ultinin içinde çaresizce gezecek tipleri oynamamaya çalış. Çok kısa menzilli adcleri oynamamaya çalış. Ne zamanki uzmanlaşırsın yavaş yavaş bunlara da geçersin ama şunu unutma günde 5-6 saat oyuna ayırmıyorsan tek bir şampiyon üzerinde yoğunlaş onun mekaniğini onun menzilini çöz. Cait main tristana ikinci main yap. Gelelim en önemlilerinden birisine. Senin iş yapman gereken yer burası yani koridorda ne kadar kasarsan kas istersen 10 kill al takım savaşlarında pozisyon alamazsan kimseye hasar veremeden ölür gidersin bir işe yaramaz. Koridorda güvenli oyna dememin sebebi takım savaşları başladığında maksimum hasarı verebilmen. Pozisyon almak dediğim şu sana en yakın rakip şampiyona uzaklık seviyen menzilinin son seviyesi olacak. Örnek vermek gerekirse rakip takımın en ön safında maokai var. Sen maokaiye o kadar uzak olacaksınki oto atak yapabileceksin ama bir adım geri çıksan menzilinden geri çıkacak. 650 menzilin var zaten onu kullanman lazım. Sana en yakın kimse ona dalacaksın takım savaşlarında. Focus senin işin değil. Tabi yanyana duran adamlar arasında en çok damage atıp en çabuk ölene gir orası ayrı ama focus alacağım diye takım savaşının ortasına girme. Senin üzerine zıplamayacak tipler varsa biraz daha yakına gidebilirsin. Farmı ve saldırının a tuşuna basarak yapmaya çalış böylece şampiyonunun menzilini daha kolay benimsersin

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.