Şimdi Ara

Mainim adc ama oynayamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler selamun aleykum başlıktada görüldüğü gibi mainim adc arada bi sup veya jung iyi olursa kazanıyoz ama bana düştümü fıssssssss

Neyse şaka maka cidden mainim adc arada bir oynuyorum ama 5 oyundan 2 si filen 10 dakikada 40 70 arası farm yapıyorum. genelde 50 civar oluyor ama
    beyler ne yapmam gerek nasıl oynamam gerek adc yi taktik verin lütfen.farm kaçırmamak için ne yapmam gerek herifleri görüyom hem farm kaçırmıyo hem fighttan fightta koşturuyo niye ben öyle deyilim ne yapıp nasıl oynuyucam bilgilerinizi paylaşın lütfen sağolun şimdiden.

• Demekki mainin değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oynaya oynaya olucak bişi tecrübe kanzandıkça farmın düzelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Base atmadan önce lanenı ıttırebılırsın. 7-8 farm farkeder zamana bırak tecrubeyle halledersın.

• mainim ama oynayamıyorum.
  • as

kite yapmayıp tank gibi girersen oynayamazsın tabi

illa adc focuslancan diye bişey yok önünde kim varsa yardır
  • Ben de bi ara adc ye sarmıştım ligim silver 2 söyleyeyim lanei pushalamamaya calis karsisi seni bir gank te oyundan dusurebilecekse minyon kacirmamak icin skillerini atabilirsin mana geri dolacak ama kacirdigin her minyon için gözü yaşlı kalacaksin tflere giderken yolundaki minyonlari hizlica temizleme olanagin varsa temizle git b atmadan once lane pushla minyon kes ve jungledaki yaratiklari kesmeye calis kite lamaya calis adama tikla arkana tikla vur kac yani alisinca yaparsın dedikleri gibi ve adc oynayacaksan hizli kayan bir mouse gerek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Taric ezreal muhabeti nedir ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 50 farm yapıyorum diyorsun bence sen adc oynama takımına yazık
  • oyna yarak olucak. yani deneyim ile gelişirsin. sabır lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: who am i

Demekki mainin değil

• Ligim plat 4 bütün adclere nerf geliyo mainim adc bende zorlanıyorum artık cidden başka lanelerde oynayınca okadar rahat geliyo ki. Ayrıca şu an graves oynuyorum onla taşıyabiliyorum ama arada banlanıyo

• quote:

Orijinalden alıntı: En_Yaratıcı_Nick

oyna yarak olucak. yani deneyim ile gelişirsin. sabır lazım

sakat yorum
  • Mainim nasus ama stack yapamıyoruma benzemiş

• quote:

Orijinalden alıntı: AoE-BulletZ

quote:

sakat yorum

abovv bende şimdi fark ettim neyse susalım böyle çok ilgi çekici olmuş

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AoE-BulletZ

quote:

sakat yorum

abovv bende şimdi fark ettim neyse susalım böyle çok ilgi çekici olmuş

• aha işte bunlar adc yazıp bırakınca farm bile yapamayan tipler
  • adc oynuyorsan öncelikle pickler çok önemli. detaylı bir şekilde bunu anlatamam ama önemli olan püf noktalardan biri önce 2 level olup artan ad ve diger yeteneklerini kullanarak baskı kurabilirsin. (hızlı 2 level olup atar yapıcaksın yani. takastan avantajlı çıkarsın. ) bunun dışında aklıma gelen rakip adc miniona son vuruş yapmak için geldiğinde onu takip ederek haraslayabilirsin. laneyi pushlayarak minionlarla bir üstünlük kurmanda mümkün. (ilk 5 levelde özellikle senin minionların fazlaysa iyi olur. ) üstünlük kurduktan sonra laneyi dondurmanda önemlidir. bunun dışında adc oynuyorsan kite olayına alışman gerekiyor son vuruşlarını a tuşu ile rangeyi görerek yaparsan ileride çok faydalı olacaktır. bunun dışında takım savaşlarında pozisyon almanda önemli bu anlatılabilir birşey değil oynamaya devam ederek geliştirirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dra1J -- 18 Ocak 2015; 19:29:42 >
  • bende mainim adc sanıyordum değilmiş :) diğer bölgelerde daha iyi oynuyorum. ama adc bıraktığım adam benim kadar iyi oynayamıyor. karışık biraz.
  • Minyonları sanki biraz toparladım fakat şunu yazmayı unutmuşum Örneğin adamları kastırdık farm yaparken gelip alıyorlar veya kule altında durunca ben farm yapamıyorum adamlar dive neci atıyor iki ucu ***lu değnek ne yapmam gerek
  • haydaaaa
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.