Şimdi Ara

Mainz'in Yeni Teknik Direktörü Kasper Hjulmand Oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
1.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mainz'de yeni teknik adam Kasper Hjulmand resmen görevine başladı. Mainz artık Tuchel sıkıntısını sonlandırmak isteyecektir.

Kaynak

• Tomas Tukhıl hayırlı olsun beyler
  • Nasıl okunuyor ya ben tuçhel diye okuyorum
  • Evet artık nasıl telaffuz edeceğimizi tartışabiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlohaTR

Nasıl okunuyor ya ben tuçhel diye okuyorum

tukhel
  • tohığ gibi okunuyor bana kalırsa bu videoda öyle

http://www.youtube.com/watch?v=QoitL30-7p0&list=LLp1LtHpXk5qtxNnkP3h2kHQ&index=4

ayrıca gerçekten istekli bir adam umutluyum ben ya gerçi hep umutlu oluyoruz sonra yalan oluyor ama kumar oynamak lazım bazen

• kulübümüze hayırlı olsun bakalım ilk senesinde başarılı olabilecek mi mancini gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben direkt olarak Tuşel diyorum. Sch Almancada Ş diye okunuyordu yanlış hatırlamıyorsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer1905

Ben direkt olarak Tuşel diyorum. Sch Almancada Ş diye okunuyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Tuschel değil ki Tuchel. CH yan yana gelince "h" olarak okunuyor diye biliyorum ben de, Tuhel diyorum.
  • Tuhhel olarak okunuyor.Mainz'de zaten bu sezon devam etmeyecekti Tuchel izinli olarak görünuyordu zaten biri getirilecekti yerine bildiğim kadarıyla.

@Lucifer1905 soyadı Tuchel Tuschel değil öyle olsa Ş olabilirdi dediğin gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pozitron~

Tuhhel olarak okunuyor.Mainz'de zaten bu sezon devam etmeyecekti Tuchel izinli olarak görünuyordu zaten biri getirilecekti yerine bildiğim kadarıyla.

@Lucifer1905 soyadı Tuchel Tuschel değil öyle olsa Ş olabilirdi dediğin gibi

Tamamdır sıfıra yakın almancamla doğru telaffuz ettiğim için mutlu oldum şimdi

• İyi de zaten takımın başındaydı o. Yeni gelmedi kısa süre sonra anlaşmışlardı zaten. Bugün Mainz'ın hazırlık kampı başladı hatta.

• ben tomas tuncel diyorum
  • Hoşgeldin Takıl.
  • “Atletico Madrid? Diego Simeone’yi göreve getirmesiyle onun ‘gençlik’ enerjisi ve dinamizminden bir hayli faydalandı. Yakaladıkları sinerji takımı ligde ve Avrupa’da zirveye taşıdı. Thomas Tuchel’le biz de bunu başarabiliriz.” Ünal Aysal
  • tuhğul diyor almanlar ama ben bunu kullanamam benim için hem tuçel kalıcak
  • tomas tuhıl
  • allah kerim thomas tuchel diyorum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender ahmet

tomas tuhıl

doğrusu budur....
  • quote:

Orijinalden alıntı: pacaveli

tohığ gibi okunuyor bana kalırsa bu videoda öyle

http://www.youtube.com/watch?v=QoitL30-7p0&list=LLp1LtHpXk5qtxNnkP3h2kHQ&index=4

ayrıca gerçekten istekli bir adam umutluyum ben ya gerçi hep umutlu oluyoruz sonra yalan oluyor ama kumar oynamak lazım bazen

Adam nasil fircaliyor topculari lan oyle Melo dover bunu

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.