ayrıca gerçekten istekli bir adam umutluyum ben ya gerçi hep umutlu oluyoruz sonra yalan oluyor ama kumar oynamak lazım bazen
Alıntıları Göster
kulübümüze hayırlı olsun bakalım ilk senesinde başarılı olabilecek mi mancini gibi
Ben direkt olarak Tuşel diyorum. Sch Almancada Ş diye okunuyordu yanlış hatırlamıyorsam.
quote:
Orijinalden alıntı: Lucifer1905
Ben direkt olarak Tuşel diyorum. Sch Almancada Ş diye okunuyordu yanlış hatırlamıyorsam.
Tuschel değil ki Tuchel. CH yan yana gelince "h" olarak okunuyor diye biliyorum ben de, Tuhel diyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Zesty Phoenix
Tuhhel olarak okunuyor.Mainz'de zaten bu sezon devam etmeyecekti Tuchel izinli olarak görünuyordu zaten biri getirilecekti yerine bildiğim kadarıyla.
@Lucifer1905 soyadı Tuchel Tuschel değil öyle olsa Ş olabilirdi dediğin gibi
quote:
Orijinalden alıntı: Pozitron~
Tuhhel olarak okunuyor.Mainz'de zaten bu sezon devam etmeyecekti Tuchel izinli olarak görünuyordu zaten biri getirilecekti yerine bildiğim kadarıyla.
@Lucifer1905 soyadı Tuchel Tuschel değil öyle olsa Ş olabilirdi dediğin gibi
Tamamdır sıfıra yakın almancamla doğru telaffuz ettiğim için mutlu oldum şimdi
İyi de zaten takımın başındaydı o. Yeni gelmedi kısa süre sonra anlaşmışlardı zaten. Bugün Mainz'ın hazırlık kampı başladı hatta.
quote:
Orijinalden alıntı: Nef'i
İyi de zaten takımın başındaydı o. Yeni gelmedi kısa süre sonra anlaşmışlardı zaten. Bugün Mainz'ın hazırlık kampı başladı hatta.
ben tomas tuncel diyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Nef'i
Hoşgeldin Takıl.
quote:
Orijinalden alıntı: Fernando!
ben tomas tuncel diyorum
Alıntıları Göster
“Atletico Madrid? Diego Simeone’yi göreve getirmesiyle onun ‘gençlik’ enerjisi ve dinamizminden bir hayli faydalandı. Yakaladıkları sinerji takımı ligde ve Avrupa’da zirveye taşıdı. Thomas Tuchel’le biz de bunu başarabiliriz.” Ünal Aysal
quote:
Orijinalden alıntı: Fernando!
ben tomas tuncel diyorum
Alıntıları Göster
tuhğul diyor almanlar ama ben bunu kullanamam benim için hem tuçel kalıcak
quote:
Orijinalden alıntı: LKLC
tuhğul diyor almanlar ama ben bunu kullanamam benim için hem tuçel kalıcak