Şimdi Ara

Mainz'in Yeni Teknik Direktörü Kasper Hjulmand Oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
1
Favori
1.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mainz'de yeni teknik adam Kasper Hjulmand resmen görevine başladı. Mainz artık Tuchel sıkıntısını sonlandırmak isteyecektir.

Kaynak

• Tomas Tukhıl hayırlı olsun beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: newbikey

Tomas Tukhıl hayırlı olsun beyler
    Nasıl okunuyor ya ben tuçhel diye okuyorum
  • Evet artık nasıl telaffuz edeceğimizi tartışabiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlohaTR

tukhel
  • quote:

Orijinalden alıntı: -RAUL

quote:

Orijinalden alıntı: AlohaTR

tukhel

Alıntıları Göster
    tohığ gibi okunuyor bana kalırsa bu videoda öyle

http://www.youtube.com/watch?v=QoitL30-7p0&list=LLp1LtHpXk5qtxNnkP3h2kHQ&index=4

ayrıca gerçekten istekli bir adam umutluyum ben ya gerçi hep umutlu oluyoruz sonra yalan oluyor ama kumar oynamak lazım bazen

• quote:

Orijinalden alıntı: Nightwing

http://www.youtube.com/watch?v=QoitL30-7p0&list=LLp1LtHpXk5qtxNnkP3h2kHQ&index=4

ayrıca gerçekten istekli bir adam umutluyum ben ya gerçi hep umutlu oluyoruz sonra yalan oluyor ama kumar oynamak lazım bazen

Alıntıları Göster
    kulübümüze hayırlı olsun bakalım ilk senesinde başarılı olabilecek mi mancini gibi

• Ben direkt olarak Tuşel diyorum. Sch Almancada Ş diye okunuyordu yanlış hatırlamıyorsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer1905

Ben direkt olarak Tuşel diyorum. Sch Almancada Ş diye okunuyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Tuschel değil ki Tuchel. CH yan yana gelince "h" olarak okunuyor diye biliyorum ben de, Tuhel diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zesty Phoenix

Ben direkt olarak Tuşel diyorum. Sch Almancada Ş diye okunuyordu yanlış hatırlamıyorsam.
    Tuhhel olarak okunuyor.Mainz'de zaten bu sezon devam etmeyecekti Tuchel izinli olarak görünuyordu zaten biri getirilecekti yerine bildiğim kadarıyla.

@Lucifer1905 soyadı Tuchel Tuschel değil öyle olsa Ş olabilirdi dediğin gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pozitron~

Tuhhel olarak okunuyor.Mainz'de zaten bu sezon devam etmeyecekti Tuchel izinli olarak görünuyordu zaten biri getirilecekti yerine bildiğim kadarıyla.

@Lucifer1905 soyadı Tuchel Tuschel değil öyle olsa Ş olabilirdi dediğin gibi

Tamamdır sıfıra yakın almancamla doğru telaffuz ettiğim için mutlu oldum şimdi
  • İyi de zaten takımın başındaydı o. Yeni gelmedi kısa süre sonra anlaşmışlardı zaten. Bugün Mainz'ın hazırlık kampı başladı hatta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nef'i

İyi de zaten takımın başındaydı o. Yeni gelmedi kısa süre sonra anlaşmışlardı zaten. Bugün Mainz'ın hazırlık kampı başladı hatta.
    ben tomas tuncel diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nef'i

İyi de zaten takımın başındaydı o. Yeni gelmedi kısa süre sonra anlaşmışlardı zaten. Bugün Mainz'ın hazırlık kampı başladı hatta.
    Hoşgeldin Takıl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

ben tomas tuncel diyorum

Alıntıları Göster
    “Atletico Madrid? Diego Simeone’yi göreve getirmesiyle onun ‘gençlik’ enerjisi ve dinamizminden bir hayli faydalandı. Yakaladıkları sinerji takımı ligde ve Avrupa’da zirveye taşıdı. Thomas Tuchel’le biz de bunu başarabiliriz.” Ünal Aysal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

ben tomas tuncel diyorum

Alıntıları Göster
    tuhğul diyor almanlar ama ben bunu kullanamam benim için hem tuçel kalıcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: LKLC

tuhğul diyor almanlar ama ben bunu kullanamam benim için hem tuçel kalıcak

Alıntıları Göster
    tomas tuhıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender ahmet

tomas tuhıl

Alıntıları Göster
    allah kerim thomas tuchel diyorum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender ahmet

tomas tuhıl

doğrusu budur....
  • quote:

Orijinalden alıntı: pacaveli

Adam nasil fircaliyor topculari lan oyle Melo dover bunu

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.