Bildirim
major 2018 (13. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
tşkler bilmiyordum -
Varda Gob b diğer Türk kökenli oyuncular sadece Türk kökenli hepsi karninin doyduğu, yaşadiği ülkenin bayrağini temsil ediyor.quote:
Orijinalden alıntı: sku
Sadece Özgür değil, Fatih(gob b) de var. Onu unutmayın.
Alıntıları Göster -
-
-
-
Astralis'in 2018 yılında son maç dışında Liquid ile yaptığı maçlarda bariz üstünlüğü var. Liquid bu turnuvada 3-0 yapabildi ise şanslı eşleşmeler sayesinde olduğu kanaatindeyim.
Astralis,Faze gibi bir kadroya sahip takımı geçip Liquid ile eşleşebilirlerse.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nefer- -- 17 Eylül 2018; 17:21:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1515495849 Gümüş garanti oynamak isteyenlere :D
mibr navi macında cok kararsızım mibr yencek gibi geliyor -
10 puan kaybettirir en fazla sorun olmaz. Tek sıkıntı o maç olsa keşke.quote:
Orijinalden alıntı: AliBey#ATATÜRK
mibr navi macında cok kararsızım mibr yencek gibi geliyor -
umarım en kötü gümüş alabiliriz -
Çeyrek Finaller: MiBR, NaVi, Liquid, Astralis
Yarı Final: Navi ve Astralis
Final: Astralis kazanır. -
herkes buna benzer yapıyor. bir takım sürpriz yapacak ama hangisi :)quote:
Orijinalden alıntı: Crypdeth
Çeyrek Finaller: MiBR, NaVi, Liquid, Astralis
Yarı Final: Navi ve Astralis
Final: Astralis kazanır. -
Turnuva başında sadece liquid ve astralis stickeri almıştım. Astralis turnuvayı kazanırsa 49 puanda kalıyorum -
takımların stickerları pazarda daha ucuz onlardan alsan konuluyormu -
Konuluyor ama steam'da para kalmadı geçen bir oyun almıştım :)quote:
Orijinalden alıntı: *GameOver*
takımların stickerları pazarda daha ucuz onlardan alsan konuluyormu -
Faze astraliste oynanacak map ve sidelar önemli. Mesela ilk maçta inferno t site'ta astralis oynarsa garantiye yakın win alır. Ama d2 t side'ı faze'e gelirse faze alır. Öyle astralis diye damga koymayın. Mibr comp maçıda ters. Tliquid ve navi yükselmesi garanti gibi. Benim yorumum budur.
Eğer Faze ilk maçı alırsa bütün seçimler rip olur. Çoğu kişi Astralis koyuyor şuan. Faze de 0-2 geriye düştüklerinde Karrigan igl idi . Niko çıkmış demiş böyle olmuyor ben igl olacam şuan 3-2 oldu. Faze yenebilir yani çok iyi adamlar var ellerinde. -
Geçen turnuvada C9'da 0-2'den gelip şampiyon olunca olmaz demek mümkün değil.quote:
Orijinalden alıntı: Kevin GroBkreutz
Eğer Faze ilk maçı alırsa bütün seçimler rip olur. Çoğu kişi Astralis koyuyor şuan. Faze de 0-2 geriye düştüklerinde Karrigan igl idi . Niko çıkmış demiş böyle olmuyor ben igl olacam şuan 3-2 oldu. Faze yenebilir yani çok iyi adamlar var ellerinde.
Astralis 2018 yılında son 15 maçında Faze'ye sadece 5 maç vermiş. Lakin bu seviyede olunca maçlar insan emin olamıyor tabi. :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X