Bildirim
major 2018 (18. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
2 dust2 1 mirage 1 inferno düşürdüm turnuva boyunca sizde durumlar nasıl beyler -
2 mirage 2 imferno 2 overpass 2 train -
Sadece 1 tane nuke düştü, işler yaş bu sefer. Twitchten en az iki düşerdi ama anlamadım o kadar izlememe rağmen -
2 inferno 1 mirage 1 dust kasası düştü şuana kadar.2 hesapla izliyorum. -
Tüm maçları izledim. Hiçbir şey düşmedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gruplarda 2-3 playoffların çoğunu izledim hiç bir şey vermedi. Acaba ne sorun var. Steamde bağlıydı twitch ile
2 Major'dur bana da birşey düşmüyordu. Ana elemelerde 2 gün üst üste(Mirage, Inferno) düştü. Şans mı diyeyim artık bilemiyorum. :) Bu arada drop'lar Vega Squadron maçlarında düşmüş, oyunda ruslardan çektiğimiz için gönlümüzü mü alıyorlar bilemiyorum artık. :) -
sen maçları oynadıktan sonra sağ alttaki update picks'e hiç bastınmı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 22 Eylül 2018; 10:19:52 > -
Bu major kutu alamadik
2015 başından beri neredeyse her turnuvayı takip ettim. Atlanta'da 1 train düşmüştü şimdi Faceit majorunda train düştü yine. -
Evet hocam ne oldu ki?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can Coşkun -- 22 Eylül 2018; 10:53:36 >
bende bu sene ilk kez pick seçim oyununa katıldım ve ön elemede bu sorunu farketmiştim hocam eğer stickerları sürüklediğinizde sağ alttaki update seçeneğine basmazsanız aslında seçim yapmış olmuyorsunuz ekran görüntüsünün size ait olduğunu varsayarsam eğer sol üstte 0 puanınız olduğu bugüne kadar seçim yapmadığınız gözüküyorquote:
Orijinalden alıntı: Can Coşkun
Evet hocam ne oldu ki? -
Ben o kutular boşken hepsini doldurdum ondan sonra update pick dedim. Olmadı mı yani?
Arkadaşlar maçları kazandığınızda puanınız scoreboard'a hemen yansıdı mı? Yoksa turnuva bittikten sonra mı yansıyacak?
Turnuva bittikten sonra puanlar yansır. Rozetler ise puanlar verildikten 2-3 gün sonra gelir. Hepsi turnuva sonunda oluyor.
Fakat on eleme ve grup aşamasında oynadığın maçların puanları on eleme bittikten ,grup maçları bittikten sonra güncellenir.
Görülen o ki on eleme ve grup maçlarından puan almamışsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nefer- -- 22 Eylül 2018; 12:18:26 >
Siz bundan önceki turlara oynadınız mı? Oynadıysanız sol üstte puan olması gerekiyor oynamadıysanız sıkıntı yok gibi gözüküyor.quote:
Orijinalden alıntı: Can Coşkun
Arkadaşlar maçları kazandığınızda puanınız scoreboard'a hemen yansıdı mı? Yoksa turnuva bittikten sonra mı yansıyacak?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kevin GroBkreutz -- 22 Eylül 2018; 12:18:14 > -
Bundan önceki turlara oynamadım hocam sadece bu tura oynadım. Bencede sorun yokta arkadaş aklımızı aldı :)
Eyvallah hocam sağolasın
Bu akşam Navi ve Astralisciyiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X