Şimdi Ara

Makale Arşivim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
80
Favori
6.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tarîhçî

quote:

Orijinalden alıntı: Kraven

quote:

Orijinalden alıntı: neommy

İllede bilmediğin bişi yokmuş dedirteceksin bana!
    Mesajım senden hemen sonraya gelince bir takılayım dedim, başka bişi yok. Şaka bir yana şu tarih konularındaki efsunlu hikayeler azalsada bende Evrim gibi daha neşeli konulara baksam!

Şımartma beni hocam estağfurullah, bazıları gibi o derecede alim değiliz henüz bilmediğimiz çok şey var
    Bende fark etmediğim ince bir dokundurma var falan diye sorayım dedim o tarihte ne oldu cidden hatırlamıyorum çünkü Bu arada cidden yahu kb ayrıldıktan sonra fen bilimi tarafı çok boş kaldı nerede o eski tartışmalar

Bazıları dediğin kim? Açık konuşun kardeşim. Net olun.

Bence " Kara delik bizi yutacak " konusunda " saçma " diyen birisinden bahsediyor, yani bana öyle geldi!

• quote:

quote:

quote:

quote:

Mesajım senden hemen sonraya gelince bir takılayım dedim, başka bişi yok. Şaka bir yana şu tarih konularındaki efsunlu hikayeler azalsada bende Evrim gibi daha neşeli konulara baksam!

Şımartma beni hocam estağfurullah, bazıları gibi o derecede alim değiliz henüz bilmediğimiz çok şey var
    Bende fark etmediğim ince bir dokundurma var falan diye sorayım dedim o tarihte ne oldu cidden hatırlamıyorum çünkü Bu arada cidden yahu kb ayrıldıktan sonra fen bilimi tarafı çok boş kaldı nerede o eski tartışmalar

Bence " Kara delik bizi yutacak " konusunda " saçma " diyen birisinden bahsediyor, yani bana öyle geldi!

O adamın söylediği her şey saçma geliyor bana. Yoksa konuda bilgim yok.

• Valla, sıklıkla " saçma " bir konuyu anlamak için o saçma konu hakkında insanın bilgisi olması gerekmiyor!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neommy -- 21 Ocak 2014; 21:50:51 >
  • quote:

Valla, sıklıkla " saçma " bir konuyu anlamak için o saçma konu hakkında insanın bilgisi olması gerekmiyor!

Dün gece bir konu açtım. Dedim ki; bilime ideoloji karıştırmayın. Bu tarz kişiler son 10 yıl içinde oldukça çoğaldı. Aslına bakarsan bu konuyu da bu yüzden açtım. ''Kaynaksız'' bir şeyler söylenmesin diye. Biri diyor şu adam şöyle iyi, biri diyor şu adam şöyle kötü. Ya kardeşim kaynak ne? ''Abi dedem söyledi.'' ''Abimden duydum'' falan filan. Boş boş işler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bilmiyorum artık direk şu için diyorum diyemem

• Ellerine sağlık hocam. Çok yararlı bir konu olmuş. Ben de dahil birçok arkadaş bu makalelerden yararlanacaktır kesinlikle. Aslında konu sabitlense daha güzel olur kanaatindeyim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

Ellerine sağlık hocam. Çok yararlı bir konu olmuş. Ben de dahil birçok arkadaş bu makalelerden yararlanacaktır kesinlikle. Aslında konu sabitlense daha güzel olur kanaatindeyim ben.

Kendimden biliyorum, sabitlenen konular kimsenin umrumda olmuyor. Boyle kalması daha iyi:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel paylaşım teşekkürler,güzel arşiv olmuş.Zamanla hepsini okumayı planlıyorum.
  • Mesajım bulunsun, işime yarayacak.Teşekkürler dostum.
  • offff
    ooffff
    www.belgeler.com

• gerçekten çok güzel bir çalışma olmuş elinize sağlık
  • Bizimle paylaştığın için teşekkürler
  • Bu ne kadar guzel bir konuymus ya, niye daha yeni gordum, sasirdim acikcasi. Ortada muazzam bir emek var bence, arkadasa tesekkurler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alışmışım makaleleri hep ingilizce okumaya. ne kadar değişik hissettirdi anlatamam böyle bi garip oldum türkçe okuyunca. insanın anadili gibisi yok yaa çok teşekkürler.
  • Çok yararlı bir konu, makale sayısı belirli bir sınırı aştığında, forumda 'sticky' olarak üstte durması yanlısıyım.
    İnternetin ve google'ın bu kadar yoğun kullanıldığı ve bilgi kirliliğinin yüksek oranlara ulaştığı günümüzde, bu gibi bir emek sonucu oluşturulmuş çalışmalar çoğumuzun daha akıllıca ve ayakları yere basar şekilde düşünmesine yardımcı olacaktır.
  • Yukarı.
  • teşekkürler faydalı paylaşımın için
  • çok teşekkürler güzel bir paylaşım olmuş
  • Takipleyelim, sağolun hocam
  • Emek vermissiniz elinize saglik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.