Şimdi Ara

Makale Arşivim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
80
Favori
6.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler
  • Faydalı konu dediğin böyle olur.

Hocam Paradox'un tarih similatörleri var..Oyun oynayacak olursanız tavsiye ederim.(Oyun dediğime bakmayın,oldukça hoş)

Makaleleri okuyup oyun oynamak da ayrı bir zevkli...
  • Evet arkadaşlar tekrar merhaba. Yaklaşık 2-3 aydır hiç makale paylaşamıyordum. Şimdi size Osmanlı ile ilgili 2 makale daha paylaşıyorum. Makalelerin yanında tarihleri yazıyor. Bundan sonra paylaşılan her makalenin yanında tarihleri yazacak. Böylelikle yeni makaleleri görebilirsiniz.

Yeni makale isimleri

Kanuni Sultan Süleyman'ın François'e Mektubu ve Fatih Sultan Mehmet'in Karakteri. Makaleler ilk mesaja eklenmiştir.

İyi okumalar.
  • Moğollar ile ilgili makaleleri diğer konuya da eklersen daha iyi olur.
  • İki yeni makale eklenmiştir arkadaşlar.
  • Güzel paylaşım.
  • Çok iyi paylaşım hocam,elinize emeğinize sağlık.

• Evet arkadaşlar, Göktürkler ile ilgili bir yeni makale eklenmiştir. Faydalanmak isteyenler bakabilirler.
  • Elinize sağlık,hepsini arşivledim.Üniversitedeyken kervansarayları çokça incelemiştik,şimdi görünce bir gülümseme oluştu.
  • Uplayalım
  • Eline sağlık hocam çok güzel derlemişsiniz çok faydası oldu bana.
  • Bugün ve bugünden itibaren yeni makaleler eklenecektir.
  • Ellerine sağlık hocam gerçekten çok iyi olmuş

• emeğine sağlık arkadaşım. sosyal bilgiler öğretmeni olarak isime yarayacak makaleler var...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ellerine sağlık güzel paylaşım olmuş...
  • Tam bir ay önce yeni makale ekleyeceğimi ilan etmiştim fakat yeni makale ekleyemedim, bilgisayarım olmadığı için.

Şimdi size daha önce yazılmış tezleri nasıl okuyacağınızı anlatacağım. Bu şekilde istediğiniz tarzda tezi açıp okuyabilir, bibliyografyasından yararlanabilirsiniz.

1)https://tez.yok.gov.tr/UlusalTezMerkezi/ Adresine giriniz

Makale Arşivim

2)Arama çubuğuna istediğiniz kelimeyi yazınız ve aratınız.

Makale Arşivim

3)Sağ taraftaki konu yazısı altına istediğiniz alanı yazınız(Tarih, sosyoloji, antropoloji vs. vs.)

Yeşille gösterilen yerin altına, kırmızı ile gösterilen kelimeyi yahut istediğiniz kelimeyi yazın.

Makale Arşivim

4)Çıkan tezlerden istediğiniz tezin yanındaki rakamlar bütününe tıklayın.

Makale Arşivim

5)Açılan pencerede PDF butonu çıkacaktır. Ona tıklayarak istediğiniz tezi indirebilirsiniz.

Makale Arşivim

6)Bazı tezlerin indirme izni bulunmamaktadır. Bunun sebebi tezi yazan kişinin buna izin vermemesi ya da o tezin kitaplaşmış/kitaplaştırılacak olması olabilir. Bu durumda 5. maddedeki gibi tezleri indirme izniniz olduğu için onları indirerek okumaya devam edebilirsiniz.

Makale Arşivim
     Makale Arşivim
    [simage][/simage]

• quote:

Orijinalden alıntı: Tarîhçî

Tam bir ay önce yeni makale ekleyeceğimi ilan etmiştim fakat yeni makale ekleyemedim, bilgisayarım olmadığı için.

Şimdi size daha önce yazılmış tezleri nasıl okuyacağınızı anlatacağım. Bu şekilde istediğiniz tarzda tezi açıp okuyabilir, bibliyografyasından yararlanabilirsiniz.

1)https://tez.yok.gov.tr/UlusalTezMerkezi/ Adresine giriniz

Makale Arşivim

2)Arama çubuğuna istediğiniz kelimeyi yazınız ve aratınız.

Makale Arşivim

3)Sağ taraftaki konu yazısı altına istediğiniz alanı yazınız(Tarih, sosyoloji, antropoloji vs. vs.)

Yeşille gösterilen yerin altına, kırmızı ile gösterilen kelimeyi yahut istediğiniz kelimeyi yazın.

Makale Arşivim

4)Çıkan tezlerden istediğiniz tezin yanındaki rakamlar bütününe tıklayın.

Makale Arşivim

5)Açılan pencerede PDF butonu çıkacaktır. Ona tıklayarak istediğiniz tezi indirebilirsiniz.

Makale Arşivim

6)Bazı tezlerin indirme izni bulunmamaktadır. Bunun sebebi tezi yazan kişinin buna izin vermemesi ya da o tezin kitaplaşmış/kitaplaştırılacak olması olabilir. Bu durumda 5. maddedeki gibi tezleri indirme izniniz olduğu için onları indirerek okumaya devam edebilirsiniz.

Makale Arşivim
     Makale Arşivim
    [simage][/simage]

Burayı öğrendiğim çok iyi oldu, sağolasın. Academia.edu var bir de. Ayrıntılı incelemedim ama o da güzele benziyor.

• Türkoğlu35 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Academia'da kişiler yazdıkları makaleleri paylaşıyorlar ve YÖK'ün bu sitesine nazaran daha fazla kişi biliyor. Üstelik kullanması kolay. O sebeple buraya aktarmadım. Ama orası da gayet güzel. Detaylı inceleyip faydalanmalısın kesinlikle.
  • En kısa zamanda okumaya başlayacağım çocuğunu teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.