Şimdi Ara

makarna yiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bırak makarayı makarnayı da, get bi yerden bi dawşan bul da yi...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 6 Şubat 2025; 21:12:9 >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    Mis gibi olmuş işte. Eline sağlık. Makarnayı haşladıktan sonra vereceğin şekil ve tat tamamen senin damak zevkine ve hayal gücüne kalmış hocam. Hazır koruyucu barındıran ve saçma pahalı vasat ürünlere para saçmaya hiç gerek yok. Afiyet olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 6 Şubat 2025; 22:30:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    hocam bide makarna ve kuru fasulye tarzı haşlama tarzı yapılan geleneksel tencere yemeklerinde şöyle bi püf noktası vereyim: sonuna kadar haşlama yapılmamalı. kaynayınca altını kapatacan 3 dakka bekletecen, beklerken suyu çekiyo. sonra altını 1 dakika aç, kaynayınca gene kapat beklet biraz. deli gibi su emiyo altı kapatılınca. kuru fasulye, nohut, mercimek, makarna, hepsinde geçerli.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana pek inandırıcı gelmedi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.