Şimdi Ara

Makas atarak giden aracı telefonumla kayda aldım ihbar etsem polis araba kulllanırken video çektin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: die_caprio

Haber kanallarinin whatsapp hattina gonder

En az 2 sene hapsi olur kamuda gorulurse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

plaka görünüyorsa dava açılır ve ceza alır
    ancak canıma ve malıma kastetmiyorsa kimseyi şikayet etmem

Bu kafayla devam edersen senden de bir halt olmaz zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali9949

quote:

Orijinalden alıntı: parezer

3 yıl önce bana makas atarken aracımın tamponunu çizen adam hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunmuştum. Mala zarar verme ve trafik güvenliğini tehlikeye düşürmekten şikayet ettim. Trafik güvenliğini tehlikeye düşürmekten ceza aldı, sabıkasız olduğu için ertelendi ama keşif parası, bilirkişi parası felan derken adam yaklaşık bin tl'yi tutan mahkeme masrafını ödedi. Bu arada çok uğraştığımı düşünecek olanların yanıldığını şimdiden söyleyeyim. Şikayet dilekçesi verdim, bir kez de mahkemeye gittim şikayetçiyim dedim başka bir iş yapmadım. Gerisini mahkeme halletti.

Kamera kaydı varmıydı

kamera kaydı yoktu, resmini çektim ve şahit vardı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ali9949

quote:

3 yıl önce bana makas atarken aracımın tamponunu çizen adam hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunmuştum. Mala zarar verme ve trafik güvenliğini tehlikeye düşürmekten şikayet ettim. Trafik güvenliğini tehlikeye düşürmekten ceza aldı, sabıkasız olduğu için ertelendi ama keşif parası, bilirkişi parası felan derken adam yaklaşık bin tl'yi tutan mahkeme masrafını ödedi. Bu arada çok uğraştığımı düşünecek olanların yanıldığını şimdiden söyleyeyim. Şikayet dilekçesi verdim, bir kez de mahkemeye gittim şikayetçiyim dedim başka bir iş yapmadım. Gerisini mahkeme halletti.

Kamera kaydı varmıydı

kamera kaydı yoktu, resmini çektim ve şahit vardı.

Sahit yoldan gecen baska biriyse yeterli olur karsidski aracta da cizik oldugundan

• Buraya yüklersen izleriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Draqonn

Buraya yüklersen izleriz

Yukleyemem bu seferde adam benden habersiz beni cekti diye yine bana kitlemesinler hakimler savcilar

• Bir kere bende cekip gondermistim,isterseniz savciliga suc duyurusunda bulunabilirsiniz gibi bir cevap gelmisti,sonuc olarak bir sey olmuyor yani

• quote:

Orijinalden alıntı: plus45

Bir kere bende cekip gondermistim,isterseniz savciliga suc duyurusunda bulunabilirsiniz gibi bir cevap gelmisti,sonuc olarak bir sey olmuyor yani

bizi baglamaz birbirinize dusun dıyorlar yanı
  • Birisi bu arkadasi hemen emniyete sikayet etsin araba kullanirken video cekiyor bu acik acik cana kasit etmektir

• Büyük ihtimalle arada kaynar gider kafana takma

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.