Bildirim
Makas atarak giden aracı telefonumla kayda aldım ihbar etsem polis araba kulllanırken video çektin

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
zaten mobeselerde her gün görüyorlar kanun pek işlemiyor olan sana olur. kanun işleseydi bu kadar davar olmazdı boş ver.
ancak bir fetöcü onurumu kırdı diye ihbar etsen en az 10 yıl alır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paul Muaddib -- 22 Aralık 2017; 9:30:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunun için en güzeli araç kamerasıdır -
adam işkembeciden kalkacak da senin videonu izleyecek de, işlem yapacak da, ohoo uzun iş. -
plaka görünüyorsa dava açılır ve ceza alır
ancak canıma ve malıma kastetmiyorsa kimseyi şikayet etmem -
Bana dokunmayan yilan bin yasasin mantigi oldugu surece bi halt olmaz bu memleketten senin canina kast etmedi orda belki ama ya digerleri ne olacak
Whatsapp ihbar hattı kalktı. İstediğin kadar şikayet et hiç bir faydası olmaz. Sil bari yer kaplamasın
-
Boşuna çabalamışsın...Hiç bir şey olmaz...Hatta "beni habersiz videoya çekmiş" der seni içeri alırlar... -
quote:
Orijinalden alıntı: CeyKalDa
quote:
Orijinalden alıntı: Polestar191
Bana dokunmayan yilan bin yasasin mantigi oldugu surece bi halt olmaz bu memleketten senin canina kast etmedi orda belki ama ya digerleri ne olacak
benim vaktim bol adliyeleri severim derseniz buyrun herkesi şikayet edin
önce şu filmi izleyin:
vaktım bol sıkıntı yok
-
quote:
plaka görünüyorsa dava açılır ve ceza alır
ancak canıma ve malıma kastetmiyorsa kimseyi şikayet etmem
makas atmak zaten cana ve mala kastetmektir yanı sız refleks olarak dıreksıyonu kırarsanız refuju atlayıp karsı yone dalıp 2 aractakı herkesın olumune dahı neden olabılırsınız yanı cok basit bakmayınız olaylara. Ha bu dedıgımolursa iş işten gecer zaten bi araba benı sıkıstırdı dersınız ondan sonra hakım savcı da he he der carak muebbetı sıze -
Kendı kendıme bıkac haber buldum arkadaşlar. Araçtakı yolcu veya dısardakı yayaların telefonla cektıgı videolar gecerli oluyormus yanı ben sofor olarak cektıgım ıcın bana da aracta telefon kullanma cezası verılme ıhtımalı var -
quote:
Orijinalden alıntı: ali9949
Kendı kendıme bıkac haber buldum arkadaşlar. Araçtakı yolcu veya dısardakı yayaların telefonla cektıgı videolar gecerli oluyormus yanı ben sofor olarak cektıgım ıcın bana da aracta telefon kullanma cezası verılme ıhtımalı var
yok öyle birşey
trafik güvenliğini tehlikeye sokma davası açılır ve dava için ibraz ettiğiniz görüntülerden hakkınızda işlem yapılmaz -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ali9949
Kendı kendıme bıkac haber buldum arkadaşlar. Araçtakı yolcu veya dısardakı yayaların telefonla cektıgı videolar gecerli oluyormus yanı ben sofor olarak cektıgım ıcın bana da aracta telefon kullanma cezası verılme ıhtımalı var
yok öyle birşey
trafik güvenliğini tehlikeye sokma davası açılır ve dava için ibraz ettiğiniz görüntülerden hakkınızda işlem yapılmaz
Trafık gıvenlıgı acılırsa adamın hayatı kayar 6 aydan baslıyo. Ben o kadar uzun cekmedım ama gerıde tabıkı sokuyordu brnıde gecmek ıcın arkadan zorladı bıkac kez sonra bem sDece bana makas atınca cektım telwfonla da konusuyordu oda goruntuye yansıdı. Yanı telden ceza kesseler yeterlı sanırım belkı ders olur ve daha dıkkatlı davranır galıba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Olayı tasvip ettiğimden değil ama orta şeritte 40-50 km süratle keyif yapan amcalarla ön tamponunu görmeye çalışan bayanlar bitmeden bu işler çözülmez.
3 yıl önce bana makas atarken aracımın tamponunu çizen adam hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunmuştum. Mala zarar verme ve trafik güvenliğini tehlikeye düşürmekten şikayet ettim. Trafik güvenliğini tehlikeye düşürmekten ceza aldı, sabıkasız olduğu için ertelendi ama keşif parası, bilirkişi parası felan derken adam yaklaşık bin tl'yi tutan mahkeme masrafını ödedi. Bu arada çok uğraştığımı düşünecek olanların yanıldığını şimdiden söyleyeyim. Şikayet dilekçesi verdim, bir kez de mahkemeye gittim şikayetçiyim dedim başka bir iş yapmadım. Gerisini mahkeme halletti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parezer -- 22 Aralık 2017; 22:24:12 > -
Video kaydı yaparken direksiyon başında olduğun görünüyor ya da anlaşılıyor mu? Hani arkadaş çekti filan desen. Yanımdaydı filan desen. Videonun ses kaydı var mı?
Sizin çektiğiniz videodan ne ona ne de size ceza yazılır... sizin çektiğiniz video delil sayılmaz -
quote:
Orijinalden alıntı: parezer
3 yıl önce bana makas atarken aracımın tamponunu çizen adam hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunmuştum. Mala zarar verme ve trafik güvenliğini tehlikeye düşürmekten şikayet ettim. Trafik güvenliğini tehlikeye düşürmekten ceza aldı, sabıkasız olduğu için ertelendi ama keşif parası, bilirkişi parası felan derken adam yaklaşık bin tl'yi tutan mahkeme masrafını ödedi. Bu arada çok uğraştığımı düşünecek olanların yanıldığını şimdiden söyleyeyim. Şikayet dilekçesi verdim, bir kez de mahkemeye gittim şikayetçiyim dedim başka bir iş yapmadım. Gerisini mahkeme halletti.
Kamera kaydı varmıydı
Haber kanallarinin whatsapp hattina gonder
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
adam işkembeciden kalkacak da senin videonu izleyecek de, işlem yapacak da, ohoo uzun iş.
|
zaten mobeselerde her gün görüyorlar kanun pek işlemiyor olan sana olur. kanun işleseydi bu kadar davar olmazdı boş ver.
ancak bir fetöcü onurumu kırdı diye ihbar etsen en az 10 yıl alır ![]() |
|
makas atmak zaten cana ve mala kastetmektir yanı sız refleks olarak dıreksıyonu kırarsanız refuju atlayıp karsı yone dalıp 2 aractakı herkesın olumune dahı neden olabılırsınız yanı cok basit bakmayınız olaylara. Ha bu dedıgımolursa iş işten gecer zaten bi araba benı sıkıstırdı dersınız ondan sonra hakım savcı da he he der carak muebbetı sıze
|
Whatsapp ihbar hattı kalktı. İstediğin kadar şikayet et hiç bir faydası olmaz. Sil bari yer kaplamasın
|
Benzer içerikler
- tiguan 1.4 tsi kronik sorunlar
- dayton lastik kimin
- mercedes gece paketi nedir
- çelik subap nedir
- hankook mu goodyear mı
- renault symbioz
- elantra n
- chery omoda 5 özellikleri
- opel mokka elektrikli fiyat
- ds 8
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X