Şimdi Ara

MAKEDONYA DA EĞİTİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben Anadolu lisesi mezunuyum.Bu sene ilk senemdi ama ben 'gerçekten'hiç çalışmadım,ailem her türlü olanağı vermesine rağmen ,bazı sorunlarım vardı.Durumumuz ortalamaya yakın ,Allaha şükür ama babam ceketini sat desem satar yeterki okuyayım her neyse..

Mf3 sıraalamam170k mezuna kalmayı düşünüyordum çalışmaya başlamıştım ama amcam bana makedonyayı düşün falan dedi eczacılık veya diş hekimliği gibi ama hiçbir bilgim yok emin değilim
    Arkadaşlar bu konuda bilgisi olan var mıdır?Fiyatları çok yüksek değil ama eğitimleri kaliteli midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldupekitsk -- 11 Temmuz 2013; 21:23:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: oldupekitsk

Merhaba ben Anadolu lisesi mezunuyum.Bu sene ilk senemdi ama ben 'gerçekten'hiç çalışmadım,ailem her türlü olanağı vermesine rağmen ,bazı sorunlarım vardı.Durumumuz ortalamaya yakın ,Allaha şükür ama babam ceketini sat desem satar yeterki okuyayım her neyse..

Mf3 sıraalamam170k mezuna kalmayı düşünüyordum çalışmaya başlamıştım ama amcam bana makedonyayı düşün falan dedi eczacılık veya diş hekimliği gibi ama hiçbir bilgim yok emin değilim
    Arkadaşlar bu konuda bilgisi olan var mıdır?Fiyatları çok yüksek değil ama eğitimleri kaliteli midir?

mezuna kalma durumun var ise başka alternatif düşünme kesinlikle seneye bu işi halledebilirsin . yurt dışı için üni bitiminde gitmeyi tercih et aksi taktirde adapte sorunu yaşayabilirsin ve kesinlikle üni yurt dışında okuma fikrine karşıyım . ülkende bitir gerekirse ing oku . master için git yurt dışına istersen orda kal . ama önce diplomanı al . yurt dışını boşver orada 3.sınıf vatandaş hayatı yaşamaya değer mi ? makedonya nedir arkadaşım bir ingiltere fransa viyana desen tamam dicem gözünü seveyim 3.sınıf ülkede okul okumak mantıklımı

• quote:

Orijinalden alıntı: dardanellaa

quote:

Merhaba ben Anadolu lisesi mezunuyum.Bu sene ilk senemdi ama ben 'gerçekten'hiç çalışmadım,ailem her türlü olanağı vermesine rağmen ,bazı sorunlarım vardı.Durumumuz ortalamaya yakın ,Allaha şükür ama babam ceketini sat desem satar yeterki okuyayım her neyse..

mezuna kalma durumun var ise başka alternatif düşünme kesinlikle seneye bu işi halledebilirsin . yurt dışı için üni bitiminde gitmeyi tercih et aksi taktirde adapte sorunu yaşayabilirsin ve kesinlikle üni yurt dışında okuma fikrine karşıyım . ülkende bitir gerekirse ing oku . master için git yurt dışına istersen orda kal . ama önce diplomanı al . yurt dışını boşver orada 3.sınıf vatandaş hayatı yaşamaya değer mi ? makedonya nedir arkadaşım bir ingiltere fransa viyana desen tamam dicem gözünü seveyim 3.sınıf ülkede okul okumak mantıklımı

Hiçbir bilgim yoktu ,Yani oraya gidenlerin pekte okuma amacında olmadığını mı söylüyorsun?Benim takıldığım konuda bu zaten yani millet parasıyla kafa dağıtmaya ,gezmeye tozmaya gelmişse hiiç düşünmem zaten ama babam işte kızım zaten 1 yılın boşa gitmesin,zaten çok bir şey yükseltemezsin,bari 1 yılın boşuna gitmesin diyor ama ne kadar mantıklı?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dardanellaa

quote:

Hiçbir bilgim yoktu ,Yani oraya gidenlerin pekte okuma amacında olmadığını mı söylüyorsun?Benim takıldığım konuda bu zaten yani millet parasıyla kafa dağıtmaya ,gezmeye tozmaya gelmişse hiiç düşünmem zaten ama babam işte kızım zaten 1 yılın boşa gitmesin,zaten çok bir şey yükseltemezsin,bari 1 yılın boşuna gitmesin diyor ama ne kadar mantıklı?

yurt dışına üni okumak için giden %99 oranında ki kişiler maddi durumları iyi türkiyede yaşayamadıkları hayallerini orada yaşıyorlar aynı zamanda önce dil eğitimi için kurslara gidip geliyorlar içlerinden %1 lik kısmı başarıyı hedeflediğinden üni ye gidebiliyor . senin çevrende çok fazla olumsuz durum olucak ve oturup ders çalışıcak kimseyi bulamıcaksın . sakın sakın ve sakın yurt dışında üni okumayı düşünme !!

okuluna kayıt ol yada 1 sene daha çalış

eğer okula kayıt olursan dondur ve çık yurt dışına dil eğitimi için ne kadar haklı olduğumu göreceksin

1 sene daha çalışırsan ki bu cok cok cok avantajlı olur senin için zamanın çok fazla ve başarın inan yükselecektir tabiki biraz gayretin ile . tekrar söylüyorum ailenin istekleri doğrultusunda hele hele üni okumak için hele hele hele makedonya gibi 3. 4. sınıf bil ülkeye gitmeyi sakın düşünme aklında kesinlikle soru işareti bile kalmasın ... sakın

• Türkiye'den ucuzmuş gibi görünüyor fakat dil kursları falan yani para kopartmak ıcın çabalayan yerler sanki?
    Ben zaten 1 haftadır çalışmayada başlamıştım,,aklımda yurtdışı, özelama çeldiler kafamı.çok teşekkürler zorlu bir sene olacak ama bakalım,babamla tekrar konuşayım.
    Çok tesekkür bu arada senin bir deneyimin var galiba?
  • quote:

Türkiye'den ucuzmuş gibi görünüyor fakat dil kursları falan yani para kopartmak ıcın çabalayan yerler sanki?
    Ben zaten 1 haftadır çalışmayada başlamıştım,,aklımda yurtdışı, özelama çeldiler kafamı.çok teşekkürler zorlu bir sene olacak ama bakalım,babamla tekrar konuşayım.
    Çok tesekkür bu arada senin bir deneyimin var galiba?

deneyimim var bu yüzden bu kadar ısrarcı davranıyorum .. 2010 da 30.000 sıralamam vardı yurt dışına çıktım ben ama gördüm ki öyle pof pof landığı gibi değilmiş bu sene döndüm ve yeniden sınava girdim .. istediğim zaman bana mesaj atabilirsin şuanda üzerindeki baskıyı ve kafandaki soru işaretlerini ailenin tavrını çok iyi anlayabiliyorum senin .. sen rahat ol ama sakın ve sakın DERS ÇALIŞMAYI BIRAKMA !!! bol şans emin ol pişman olmayacaksın iyiki tekrar çalıştım diyeceksin bu kadar kesin ve net konuşuyorum

• dardanellaa D kullanıcısına yanıt
    Ailem için 1 yıl demek çok büyük birkayıp ama ben her şeye hazırladım kendimi zaman zaman güvenimmi kaybetsemde,yani boşuna okumak istemiyorum sağlam bir gelecek istiyorum ins.herkesin istediği gibi tabi bu yüzden ben pek güvenemedim ama sen bunları söyleyince şüphelerimde haklıyım galiba ,amcamın 2 oğluda bulgaristanda tıp okuyor(!),ama onlarınki çok farklı tabii ben böyle olsun istemiyorum her neyse..bu konuda rahatsız edecem galiba tekrar tekrar çok teşekkür ederim(:
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amerika'da ÖĞRETMENLİK
    8 yıl önce açıldı
    Dil Okulu ile İrlanda
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ailem için 1 yıl demek çok büyük birkayıp ama ben her şeye hazırladım kendimi zaman zaman güvenimmi kaybetsemde,yani boşuna okumak istemiyorum sağlam bir gelecek istiyorum ins.herkesin istediği gibi tabi bu yüzden ben pek güvenemedim ama sen bunları söyleyince şüphelerimde haklıyım galiba ,amcamın 2 oğluda bulgaristanda tıp okuyor(!),ama onlarınki çok farklı tabii ben böyle olsun istemiyorum her neyse..bu konuda rahatsız edecem galiba tekrar tekrar çok teşekkür ederim(:

seni yıldıracaklar belki moralini bozaccaklar belki of çekiceksin .. rahat ol kulaklarını hedeflerin için tıka şimdiden ders çalışmaya başlamişsin kontrollü ve düzenli çalış geriisini inan hiç düşünme 1 sene sonunda hepsinin fikri değişecek ve onlar bile iyiki gitmemişsin diyecekler .. bulgaristan azerbeycan lütfen bunlara gül geç allah aşkına kulak bile asma

• teşekkürler,faydali oldu
  • Makedonyadakı eğitim fena degildir hocam,Lakin bende 1 sene daha şansınızı deneyın dıyorum. Olmazsa Yurt dışı işini düşünürsünüz Makedonya Dısında Bulgaristanıda düşünebilirsiniz ayrıca ama bence şansınızı bir daha deneyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPY-CX5

Makedonyadakı eğitim fena degildir hocam,Lakin bende 1 sene daha şansınızı deneyın dıyorum. Olmazsa Yurt dışı işini düşünürsünüz Makedonya Dısında Bulgaristanıda düşünebilirsiniz ayrıca ama bence şansınızı bir daha deneyin

haklısınız teşekkürler(:
  • Baba imkanın varsa ve türkiyede okuyorsan valla helal. Benim durumum olsa defolup giderim bu kodumun ezberle/geç zihniyetli ülkesinden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: legen wait for it dary

Baba imkanın varsa ve türkiyede okuyorsan valla helal. Benim durumum olsa defolup giderim bu kodumun ezberle/geç zihniyetli ülkesinden.

Ya okadar iyi değil ama istesem her şeyi satar ekmeğinde kısar okutur beni,ama ben düzgün bir eğitim almak istiyorum yani makdonyada bir yıllık harç 1.500 Euro yani en fazla 4-5 milyar ama bu banasağlıklı gelmiyor para tuzağı gibi :/
  • bende okuyorum gayette yapılabiliyor harcım 2000 euro diş hekimliği devlette 3000 özelde ise 4000 euro gerçek arkadaşlar bunlar eğer düşünüyorsan omarotarmack@outlook.com mail adresim ulaşabilirsin forumdanda cevaplarım tabiki millette faydalansın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omarmack

bende okuyorum gayette yapılabiliyor harcım 2000 euro diş hekimliği devlette 3000 özelde ise 4000 euro gerçek arkadaşlar bunlar eğer düşünüyorsan omarotarmack@outlook.com mail adresim ulaşabilirsin forumdanda cevaplarım tabiki millette faydalansın.

çok sagol bir bilene sormak en iyisi
    hangisinde okuyorsun?
    ben eczacılık düşünüyorum(kiril metodi) ama çok şüphem var yani güvenemiyorum eğitimi nasıldır denklik varmı?
    sosyal yaşam, vs biraz bilgi verirsen sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldupekitsk -- 14 Temmuz 2013; 13:22:39 >
  • ben amerikanda okuyorum kiril bu sene 10 kişi aldı tetovada yahut iştip(golce delcev) ' de okuman daha mantıklı ama kiril en kalitelisi ve denkliği var yöke sorabilirsiniz sosyal yaşam güzel fena değil et sebze meyve içki elektronik ucuz ev kiraları şimdi istanbula göre ucuz ama bizim ile göre pahalı 200-250 euro ya 3-4 kişi kalınabilir onun dışında omarotarmack@outlook.com bu adresim burdanda sorabilirsiniz ? birde tavsiye vereyim sakın ama sakın şirketle gelmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omarmack -- 16 Temmuz 2013; 18:10:50 >
  • Bende makedonyada türkçe ders veren bir üniversite buldum bölümleri kısıtlı olsada denkliği var
    yıllık harcıda 2400 euro bnce hukuk olsun uluslar arası ilişkiler olun değer sizin görüşleriniz n
  • arkadaşlar ben makedonya avrupa üni (hukuk) kayıt oldum.Eğer gitcek olacak olan varsa iletişime geçelim face felan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.