Şimdi Ara

Makedonya'da okumak bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle hepinize merhaba dostlar makedonya da okumak istiyorum lakin internette çok fazla bilgi kirliliği var sosyal yaşam okul ücretleri aylık masraflar ve başvuru için ne yapılmalı bilgisi olan paylaşırsa çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler

• buyur tek tek sorularınla hızlı cevap vererek kafandaki kirliliği ve kararsızlığı yok edebiliriz.
    makedonya üsküp kiril metodi üniversitesinde eczacılık son sınıf öğrencisiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorguludeniz

buyur tek tek sorularınla hızlı cevap vererek kafandaki kirliliği ve kararsızlığı yok edebiliriz.
    makedonya üsküp kiril metodi üniversitesinde eczacılık son sınıf öğrencisiyim

oralar nasıl hocam yerleşke olarak yani iyimi gelişmiş mi ?
  • atakan3454 kullanıcısına yanıt
    Eski türkiye gibi ama gelişime her zaman açık bir ülke bir şehir...
    gelişebilir diyelim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorguludeniz

Eski türkiye gibi ama gelişime her zaman açık bir ülke bir şehir...
    gelişebilir diyelim..

anladım :)
  • ücretler ne kadar hocam. Eğitim dili nedir
  • Onlar buraya geliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Brezilya'da üniversitede okumak.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kardesim burdaki devlet üniversitelerinin egitim dili makedonca bir üniversiteninki de arnavutça. onun dışında türkçe egitim veren denkligi olan özel üniversiteler var
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesalper

kardesim burdaki devlet üniversitelerinin egitim dili makedonca bir üniversiteninki de arnavutça. onun dışında türkçe egitim veren denkligi olan özel üniversiteler var

YÖK Türkçe eğitimi hiçbir şekilde tanımıyor ki? Kendi sitesindede duyuru yayınladı.Hiçbir şekilde o eğitim türü tanınmıyor.
  • yok hocam senin dedigin sadece tıp alanlarında olanda. burada birkaç özel üniversite var sana belgeleriyle denkliklerinin oldugunu gösterebilirim
  • quote:

yok hocam senin dedigin sadece tıp alanlarında olanda. burada birkaç özel üniversite var sana belgeleriyle denkliklerinin oldugunu gösterebilirim

Türkçe eğitimi sadece Azerbaycan'dan 1 okul ve Kirgizistandan 2 okul taniniyor baska hicbir okul taninmiyor..

YÖK'ün kendi sitesinde yaziyor bu isterseniz acin bakin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Carl Elfman

quote:

yok hocam senin dedigin sadece tıp alanlarında olanda. burada birkaç özel üniversite var sana belgeleriyle denkliklerinin oldugunu gösterebilirim

Türkçe eğitimi sadece Azerbaycan'dan 1 okul ve Kirgizistandan 2 okul taniniyor baska hicbir okul taninmiyor..

bu sene onaylandı denkligi aldıgı bizzat kendim araştırdım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Carl Elfman

quote:

bu sene onaylandı denkligi aldıgı bizzat kendim araştırdım

İmkani yok Türkçe eğitime Azerbaycan ve Kirgizistan disinda asla tanimiyor.Kendi sitesinde yaziyor acip bakabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.