Şimdi Ara

Makedonya struga üniversitesi acilll

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu struga üniversitesinin aslı astarı nedir. Bazıları yalandan dandik üniversite diyor. Bazıları diyor 4 yil okumaya deymez. Bazıları diyor insan kandirmacasi. Bi arkadaşım struga Üniversitesi hukuk bölümüne kayıt yaptiracak. Yaptirsin mi yaptirmasin mi ne dersiniz. Önerileriniz neler lütfen yardımcı olun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Makedonyadaki Struga üniversitesinin denkliği şuan için kaldırıldı.Ek olarak yurtdışında hukuk okumayın.Artık 11 adet açık dersi tamamladığınızda verilen denklik olayı tamamen palavra.YÖK böyle birşeyi kabul etse bile BAROLAR BİRLİĞİ kesinlikle kabul etmiyor ve sizin 2 yıllık görmeniz gereken staj yapamıyorsunuz.Şuan bu olayı idari mahkemeye taşıdılar.Bu yıl içerisinde hukuk alanındaki 11 ders saçmalığını tamamen kaldırıyorlar.KKTC mezunlarına bile geçit vermiyorlar Ankaradan içerik uygunlık belgesi istiyorlar.Hukuk denkliği adamı kaymakam yapar vali de yapar ama AVUKAT yapmazlar ! millet Struganın bu yalanlarına kanarak gidiyor bir ezberlemişler 11 tamamlama dersi diye yok kardeşim işte Hollanda mezununa 19 ders vermişler AB üyesi ülkeye 19 verirse 3. dünya ülkesi makedonyaya herhalde 40 ders verirler.şunu anlamakta zorluk çekiyorum.Bir bilim yuvası bile bile nasıl yalan söyler son seneyi Türkiyede okuma garantisi diye nasıl reklam yapar anlamak mümkün değil sırf para için kazanç için.STS sınavı da devlet sırrı gibi mübarek ama biz bir şekilde bir yürütme kurulu üyesi akrabamız var uzaktan sonuçları öğrendik sonuçlar facia tabi 479 mühendislik mezunu girmiş 49 kişi kazanmış hukuk ta tamamlama yok diyen birileri var struga da hukukta da sınav yapıldı Selçuk üni de 500 kişi girmiş kazanan 11 kişi.

Yurtdışı kolaylık değil herşeyiyle ayrı bir aksiyondur.Çok dikkatli olup ilgili saçma sapan acentelerin sizleri kandırmasına izin vermeyin.

• Saçma bir para tuzağı.. Ama danışmanlık firmaları tuzaklara zorluyor sizi o boş çeneleri ile. KANMAYIN...
    1 saat araştıran anlar olayı. hukuk için arkadaşında dediği gibi..
    1 yıl daha sabredip adam akıllı çalışıp burdada orta derece bir mühendislik veya hukuk kazanılabilir.. Ama oranın olayı tamamen kazanç.
    Ukrayna. Rusya veya bazı Avrupa ülkelerini tavsiye ederim illa sınavsız girmek istiyorsan..
  • Selam arkadaşlar yorum yapan arkadaşların başından geçenleri okudukça bende kendi başımdan geçen olayı sizlere anlatmak istedim. Bende Avrupa üniversitesinde şuanda eğitim görmekteyim. Başvuru yaptığım danışmanlık firması kayıt yaptırırken üniversitede Türk akademisyenlerin çalıştığını söylemişti. Ayrıca Türk öğrenci sayısının fazla olduğunu bu nedenle Türkçe bilen kişiler sayesinde hiç zorluk çekmeyeceğimi söylemişlerdi. Fakat söyledikleri gibi olmadı durum. Akademisyenlerin hepsi Makedonlar... Ayrıca Makedonya'da yaşanan sorunlar da çok fazla... Başvuru yapmadan önce çok fazla araştırma yapmıştım. Ona rağmen çok fazla olumsuz durumla karşı karşıya kaldım. Danışmanlık şirketinin sitesinde o kadar övgü dolu şeyler yazılmıştıki bende bu yazılanlara inanan biri oldum.
  • Makedonya'da rahat ederim istediğim bölümü okurum diyorsanız yanılıyorsunuz. Emin olun istediğiniz hiçbir şey yolunda gitmeyecek. Danışmanlık şirketlerine sakın olaki güvenmeyin. Tek bir amaçları var o da sizi Makedonya'ya getirip hem üniversiteden hem de sizden para almak. Birde benim gibi arkanızda destekçi bir aileniz yoksa yandınız. Sizi sömürdükçe sömürüyorlar. Türkiye şartlarına göre üstelik çok daha pahalı bir ülke. Buraya gelmeden önce çok iyi düşünün öyle gelin. Bu işin şakası yok. Dikkatli olun mutlaka
  • YÖK ün anasayfasından 25 Temmuz 2014 tarihinde denkliğin kaldırıldığını öğrendik.YÖK e dilekçe yazdık,iletişim merkezini aradık.Üniversite halen daha kayıt almaya devam ediyormuş.Konu Barolar Birliğine bildirildi.Barolar Birliği kesinlikle avukatlık stajı yaptırmayız diye uyardı 21 Ağustos 2014 günü.Aynı gün YÖK Barolar Birliği ile koordineli olarak denklik sayfasına yürütme kurulu olarak 21 Ağustosta denkliği tekrar durdurduklarını içeren bir yazı koydu.Struganın denkliği 4. kez kaldırıldı ve Ekim-Kasım gibi nihai karar verilecek olay bitecek.İyi araştırın ailelerinizi paranızı emeğinizi zamanınızı mahvetmeyin.

Burada millet YGS-LYS de terlerken 400-500 puanla hukuk kazanmaya çalışırken birileri de YGS -LYS barajını geçmeden ya da kılpayı geçerek paraya güvenerek biryere gelemez gelmemelidir.Bunu Allah kabul etmez birileri aradan sıyırıp biryerlere gelmişse Allah onun da cezasını birgün verir.Her zaman Gülpembe gülüşahenk gitmez işler.Birgün duvara çarpar uyanıklar.

Sizler YÖK ün sayfasını anasayfasını,denklik birimi sayfasını iyi takip edin.

Struga dolandırıcı çetesi,rüşvetin,karapara aklamanın merkezi gibidir.sahte belgelerle hatta hiç okula uğramadan basın 10000-20000 euroyu diplomayı alırsınız.
    Hala YÖK beni tanıyor diyor.Hiç utanmak sıkılmak yok.Arlanmak yok namus yok haysiyet yok....

• arkdaşlar sürü piskolojisi güdülüyor sanırım herkes iyi araştırsın bu yukarıda ki kişililer 0 mesajlı özelikle copy paste yapmışlar belli ki Dr.Carl Elfman bu arkadaşın fake hesapları bunu neden yapıyor bilinmez ama siz siz olun her şeyi enine boyuna tartın benim suan ki izlenimlerim bir kaç bitiren türk buldum faceden yazdım kendileri saten danışman olmuş yani bu işte bir rant dönüyor fazla bilinmiyor geleceğinizi bu işe gözü kapalı yatırmayın saglam arastırın
  • YÖK ün sayfası orada duruyor ilkokul öğrencisi bile açar yüz kere bakar.Ama kötü bir şey eleştiri kabul etmeyen göze alana da bir şey denilmez.Kişi seçimlerinde özgürdür ama sonuçlarına da ağır vebale de ağır bilançoya da katlanmak şartıyla.Biz somut olan şeyi söylemeye çalışırız.Delille kaynak göstererek aydınlatmaya çalışırız.Ama şahıs kanı kaynıyorsa kafasında gitme hayalleri kurmuşsa ona da dur denilmez yaşam deneyimi olmayan ancak sonunda gerçeği görecektir.Toplumumuzun genel yapısı itibariyle hep iyi iyi iyi diye gidiyor millet.milletimiz hiç HAYIR demeyi ya da NEDEN diye sormayı pek beceremiyor?Hep iyi iyi diye diye kazığı yiyor milletimiz.

YÖK anasayfasında 25 Temmuz tarihli denklik durdurma ve denklik birimi sayfasında da 21 Ağustos 2014 tarihli denklik durdurma kararları var bunu anlamayan anlamak istemeyen gider sonuçlarına katlanır.
  • DAnışman şirketlerinden uzak dur toplanıp Danışmanlara ve okuluna ,dava açcak bir arkadaş grubu olarak söylüyyorum.
    Tek dertleri sizin paranız olan şeref yoksunu ve bütün dekanların, öğretmenlerin,sekreterlerın gö*tünü kaldırmış olan bu insanlardan danışmanlardan uzak durun.

kendi hakkınız olan bişeyi bile bu

çoğu kişi hazırlık bilemedin 1.sınıfta geri dönmek zorunda kalmaktadırlar. danışmanlarda arkanda el sallar dönerken

Durumunuz varsa abd avrupaya gıdın rica edıyorum bukadar mağdur varken bile bile lades olmayın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.