Şimdi Ara

Makedonyda-Arnavutluk-Karadağ-Kosova (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İyi o zaman uygunsa güzel. Bir aksilik çıkacağını sanmıyorum. Ben de yazın kapsamlı bir Balkann turu yapma niyetindeydim ama arkadaşlarım Avrupa turunda ısrarcı oldular, artık kendim ilkbaharda bir tur yapacağım, çok merak ediyorum oralardaki izlerimizi. :)
  • ben de balkan turu yapmak ıstıyorum aslında şimdi benımde canım mıstedı bak:)
  • Skopje Air ile sağ salim gidip gelmek nasip olursa bilgilendiririm herkesi o havayolu ile ilgili :) bu uğurda kendimi kobay olarak kullanmaya razıyım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dutcheren

Skopje Air ile sağ salim gidip gelmek nasip olursa bilgilendiririm herkesi o havayolu ile ilgili :) bu uğurda kendimi kobay olarak kullanmaya razıyım :)

Allah korusun kötü bişey olursa Donanimhaber Olarak Cenazende Pankart açarız Başımız Sağolsun Diye

Ama işin şakası tabii.Sağsalim Git Sağsalim Gel,Bizede izlenimlerini aktar dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: dutcheren

Skopje Air ile sağ salim gidip gelmek nasip olursa bilgilendiririm herkesi o havayolu ile ilgili :) bu uğurda kendimi kobay olarak kullanmaya razıyım :)

Hadi hayırlısı, bekliyoruz haberlerinizi. :) 2 kuşak önce bizimkiler Makedonya'dan göçmüşler, Balkan savaşlarında. Bir gün oraları görmek isterim, belki Mart ayında yapacağım gezide tüm Balkanlar'ı bile gezebilirim bilemiyorum. İzlenimlerinizi bekliyor olacağım. :)
  • Aman dostum , kendimi çok kötü hissederim valla , Skopje air lafını ilk ben ortaya attım :D benim vasıtamla binmiş olacaksın , düşerse kendimi affetmem
  • Gidip geleyim izlenimlerimi gene burada paylaşırım..overload kanıma girdin valla :) kaderimiz böyle yazılmış demek ki... :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.