Şimdi Ara

Maketçilik (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.629
Cevap
35
Favori
73.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • F4 Phantom'da son durum.. bir kac ufak ekleme daha yaptım

Maketçilik
  • Arkadaşlar yorumların için teşekkürler küçük küçük yapmaya başlayabileceğimi düşünüyorum 100-200 arası bütçem var ŞİMDİLİK
    bide nereden satın alabilirim bursadayım veya hangi sitelerden yardımcı olurmusunuz şimdiden tşk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BatmanAssasin -- 14 Aralık 2013; 15:00:40 >
  • BatmanAssasin kullanıcısına yanıt
    d&r dan alabilirsin
  • benim hiç aklıma gelmedi peki uçakla mı başlama mı tavsiye edersiniz yoksa başka araba vs falan mı ?
    Hangisi hoşuna gidiyorsa kardeşim bu isler acele gelmez
    Parani ayarla malzemeleri sayariz biz annenin babani da sık boğaz etme sakin...
    Hobbytime.com izmir ve ankara magazalari var oldukça güvenilir bir site d&r kazikci ve 5 günde kargoluyor..
    Kisaca birkaç öneri;
    -72/1 ölçek calismani tavsiye ederim göze en iyi hitap eden ve normal zorlukta olan bir ölcektir
    -akrilik(su bazli) boya kullanmani tavsiye ederim
    -revell in iğne uçlu yapitiricisi başlangıç için idealdir fakat en memnun kaldigim tamiya yeşil kafa olarak bilinen tamiyanin super ince yapistiricisidir
    -800-1000-1200 zimparalar gereklidir
    -özel yan keski,maket bicagi ve cimbizlar vardır bu is için bormaller işini görmez
    -astar ve vernik olarak o kadar para harcamana gerek yok ben Akcallı sprey vernik ve astar kullaniyorum memnunum
    -bu isler aceleye gelmez yapiyim bitsin demeyeceksin.
    Sevgisiz yapilmayacak bir iştir.
    Gözünü korkutmak gibi olmasin kardeşim umarim bu isi seversin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: BatmanAssasin

Arkadaşlar yorumların için teşekkürler küçük küçük yapmaya başlayabileceğimi düşünüyorum 100-200 arası bütçem var ŞİMDİLİK
    bide nereden satın alabilirim bursadayım veya hangi sitelerden yardımcı olurmusunuz şimdiden tşk

Daha yeni başladığın için maketi set olarak alman daha iyi olur 45-50 liraya Boyası,fırçası,yapıştırıcısı bulunan D&R'den bir uçak maket seti alabilirsin.
  • WolF-EyE kullanıcısına yanıt
    güzel ilerlemişsin abi. bu revellin hangi phantomu? bende f-104 yerine phantom yapmayı düşünyordum ama son zamanlarda bende f-104 lere merak saldım ondan f-104 aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaraMürselliDeliHamdi -- 14 Aralık 2013; 22:32:43 >
  • F-104 ün son durumu:

Maketçilik

Maketçilik

gövdeyi daha birleştirmedim fotoğraf için bantla yapıştırdım. yalnız kokpitteki decalleri yapıştırıken zorlandım galiba revellin decellerine göre biraz daha ince yırtılmalar oldu. ayrıca sudan çıkardıktan sonra en az 30 saniye falan beklemek gerek yerinden hemen oynamıyor.

kutunun kapağı ve Türk decalleri ile
     Maketçilik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaraMürselliDeliHamdi -- 14 Aralık 2013; 22:59:28 >

• phantom 2.. 1Ç72 olcek 3 zorluk seviyesi.. az once bitirdim resimleri eklerim bugun
  • Revell F4 Phantom 2.. 1/72 olcek, 27 cm uzunlugunda

Maketçilik

Maketçilik

Maketçilik

Maketçilik

Maketçilik

Maketçilik

• uçak oldukça eski görünmüş :D detaylar çok hoş gözüküyor. bende bir an önce denemek istiyorum şu detaylandırmayı. en arka kanatta detay biraz yamulmuş sanki, o dikkatimi çekti, orada elin kaydı herhalde :D boyadaki eskitmeyi en başta boyayı farklı tonlarda sürerek mi yaptın yoksa kuruduktan sonra bir işlem mi uyguladın?
  • WolF-EyE kullanıcısına yanıt
    Eline sağlık güzel olmuş
    Detaylar da hoş olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkurler arkadaşlar.. detayların ıcını sıyah boyayla doldurduktan sonra pamukla silince boyle bir gorunum oldu.. govdede bazıyerlerde asetonda uyguladım.. evet biraz eski gorundu ama f4 sonucta eski bir ucak.. mesela f22'de olsaydı sırıtırdı ama bu model kurtarmıs oldu

soyle ornek vereyim:
     Maketçilik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WolF-EyE -- 15 Aralık 2013; 15:04:44 >
  • tahmin ettiğim gibi görünüyormuş uçak. f22 demişken 1/72 bir tane f/22ye el atta gözümüz gönlümüz açılsın şu haziran bir geçsin hemen f/22 ye dalacağım :D
  •  Maketçilik bunlardanda yapabilirim bir 2 tane çok hoş gözüktüler gözüme 20 tl ymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BatmanAssasin -- 15 Aralık 2013; 15:33:28 >
  • Fatih.61 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah dostum.. aslında bir dahakine yine bu olcekte f16 dusunuyodrum.. ama bakayım f22'de alabilirim

senden resim goremiyoruz hic
    nerde satılıyor?
  • hobbytime da var. yalnız göründüğü gibi hoş olacaklarını sanmıyorum. uçağın daha tombul hali böyle animeden çıkmış gibiler.
    Dostum basliyorsan adam gibi birseye basla
  • Şaka Yapıyorum Zaten bunu yapmayı düşünüyorum belki ilerde öyle tombik bir şey yaparım Malzemeleri ayrı ayrı almayı planlıyorum
     Maketçilik

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.