Şimdi Ara

Maketçilik (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.629
Cevap
35
Favori
73.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bu helikopteri yapan oldumu ?
    Hangi boyaları almalıyım ?
  • Calısmaları gorunce dayanamadım bugun kadıkoyden 1:72 olcek F4 phantom ucak aldım
  • tutmayınküçükenişteyi kullanıcısına yanıt
    hocam linki bekliyorum.. su detayları gosteren videoyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: WolF-EyE

İş yerindeki bilgisayardan bakmıştım
    Tarama geçmişinden bi bakayım yarın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün kanopiyi bulmanın sevinciyle montajı bitirdim
    Decalleri yapıştırmaya başladım baktım çok geç oldu
    bıraktım. bi kaç foto ekliyorum.
    fotolara ben de yeni bakınca bazı yerlerin rötuş gerektiğini
    gördüm. onları ve decalleri bitirince son hali ile yeni fotolar
    koyarım. eleştirilerinizi bekliyorum.

saygılar...
     Maketçilik Maketçilik Maketçilik Maketçilik Maketçilik Maketçilik Maketçilik Maketçilik Maketçilik

• quote:

http://www.youtube.com/watch?v=BwHP6Tj13DE
    tam aradığımı bulamadım
    bunu buldum, belki bu da bi fikir verir.
    çok güzel olmuş hocam eline sağlık.. yanlız motorları aynı renk boyamışsın birde boyayı açtığın boşluklara her yerde tam yedirememişsin sanırım.. bazı yerlerde de boya izleri gördüm.. ama ilk maket için gayet iyi olmuş.. birde decalleri yapıştır asıl o zaman tam güzelliği ortaya çıkar..
    video içinde teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WolF-EyE -- 9 Aralık 2013; 12:30:18 >
    buna benzer bende dün akşam denedim.. ama benimki biraz koyu kıvamda oldu sanırım.. rengi biraz koyulaştırdı.. tiner benzeri bir şeyle de silince bazı yerler açık renk oldu bazı yerlerde boyayı kaldırdı.. biraz uğraştıracak ama sonuç güzel olacak gibi
  • quote:

buna benzer bende dün akşam denedim.. ama benimki biraz koyu kıvamda oldu sanırım.. rengi biraz koyulaştırdı.. tiner benzeri bir şeyle de silince bazı yerler açık renk oldu bazı yerlerde boyayı kaldırdı.. biraz uğraştıracak ama sonuç güzel olacak gibi

üst tarafı detayları açınca biraz koyu boya ile detaylandırdım bazı yerlerdeki renk dalgalanmaları bu yüzden tinerle silerken oldu
    alt tarafı yaparken boyayı biraz daha sulandırdım daha temiz oldu. bazı yerlerin tekrar üzerinden geçeceğim zaten.
    daha büyük boyutta daha güzel olur her halde. 1/144 ile 1/72 arasında fark çok var mı? bir sonrakini biraz daha büyük bi uçak veya
    tank ile denemek istiyorum. tavsiyen ne olur?
    fark var tabi.. benim f4 1:72 ölçek.. boyu 27 cm.. ama zorluk derecesi 3 olduğu için detaylar hemen hemen aynı..

tank çok başka bir olay.. ve daha pahalı
    ilk olmasına rağmen gayet güzel gözüküyor elinize sağlık. galiba daha yapıştırılması gereken decaller var. yeni çalışmalarınızı bekliyoruz
  • WolF-EyE kullanıcısına yanıt
    abi sana tavsiyem phantomu Türk hava kuvvetleri decalleriyle yap. hobbytime de farklı filolara ait 4-5 tane 1/72 phantom decalleri var eğer düşünürsen bak.
  • daha gerçekçi bir görüntü için kanatların flaplarını maket bıçağıyla kesip biraz aşağı indirdim.

Maketçilik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sezgin-37-35

ilk olmasına rağmen gayet güzel gözüküyor elinize sağlık. galiba daha yapıştırılması gereken decaller var. yeni çalışmalarınızı bekliyoruz

Teşekkür ederim bence önemli olan
    Bu kadar zaman ayırdığımız bu işi sevip sevmemek
    Ben çok zevk aldım
    Bitirip şöyle bir bakınca insan mutlu oluyor
    Birbirimizin yapıcı eleştirileri ve yol göstermeleriyle vitrinlik şeyler çıkar
    Bunu bitirince bi uçak daha veya bi tank yapmayı düşünüyorum

rica ederim. haklısınız ben yazın ilk maketimi yaptığımda öylesine yaparım diye düşündüm ama sonra zevkli olduğunu gördüm ve bir tane daha aldım. yaptıkça insanda bağımlılık yapıyor bir dahakini sınavdan sonra yazın yapmayı düşünüyordum ama insan bir kere yaptımı bırakamıyor. okulda resim dersinde yapmak için de bu f-104 ü aldırdım işte.
  • tamam kardeş saol bi göz atayım
  • güzel olmuş.. yerde durmakta olan uçakların flapları böyle açık oluyor.. bende mi yapsam acaba ama bu seferki uçağı tekerleri kapalı yapıp misinayla lambaya asmayı düşünüyorum.. tekerleri kapalı uçaklar hep daha agresif bir hava vermiştir bana, saldırıya gidiyormuş gibi..
    tam ortadan asabilir misin?
  • yok, govde ve burundan baglarım herhalde
    Hocam tecrübeniz benden daha çok ama birkaç tanidigim ve kendi düşüncem olarak asinca güzel olmuyor göz hizasinda asssaniz misina belli oluyor en iyisi bir rafa veya vitrine koyup üstünden şerit led ile aydinlatma yapmak ikinci modelini söyledim birkaç model daha yapinca şerit led alip bagliyacam 7-8 rafli duvara monte bir kitaplik var bende her rafa yarim metre koysam ucaklari dizsem güzel olabilir....
    İyi forumlar.

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.