Şimdi Ara

makina da fuat terbiyesizligi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lordi ' ye laf attıgı için gzume girdi .

Rap ' ten cakmam ama benim begenime gore sago , mago hikaye insanlar su dunyada tek bir rapci bilirim 2pac .
  • quote:

Orjinalden alıntı: OZKANYAVUZ

Fuat benim gözümde Amerikan özentisi, çok yapmacık birisi.

rapde amerikan müziği farkettiyseniz.
  • Fuat evcil ayının teki. Artık saygıyı da haketmiyor. İnsanların antipastisinide fazlasıyla kazandı. Sagopa'ya diss attı ama pişman olacak bence
  • Sagopa pileybekçisin piileybek yapma dediiim Allahsız kitapsız saaaaaagopaa saaaaaeaeaeaeaeaaagopa
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grediack -- 29 Kasım 2014; 16:10:54 >
  • Fuat ulaşamdığı ciğere mundar dermiş
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grediack -- 29 Kasım 2014; 16:10:27 >
  • Terbiyesizlik derken?

Buna terbiyesizlik diyorsan daha terbiyesizlik görmemişsin..

Neyse sagopa BPG dan beri kendini tekrar etmektedir..aynı soundlar benzer şekilde söylenen lirikler..yıllar sagopayı iyi rapçi değil kendisini geliştiremeyen fakat popülaritesini geliştiren biri yapmıştır..

ayrıca sagopa denen arkadaşta kibir hat safadadır..kendini bulutlarda görmektedir ve yaptıgı her işi en iyi sanmaktadır..eh günün 24saati evinde müzik çalarmış bu arkadaşın rapi bir çölmüş bitmek bilmezmiş..çalıp çırptıgı kliplerde kimsenin bulamadığı manaları bulurmuş ve bu yüzden farklıymış..haa unutmadan kendisi kadar edebiyat bilen yokmuş Türkiye de..Fars dili edebiyatı mezunu ya arkadaş..allahtan mimarlık felan okumadı Mimar Sinana kafa tutardı..

Dediğim gibi zaman sagopaya kalite değil kibir ve popülarite kazandırdı..Artık müzigi bilenler değil çoluk çocuk albümlerini alıyor..Olsun o gökyüzünde çok rahat vibrio cholerae hanımefendiyle..

• quote:

Orjinalden alıntı: RccP

Terbiyesizlik derken?

Neyse sagopa BPG dan beri kendini tekrar etmektedir..aynı soundlar benzer şekilde söylenen lirikler..yıllar sagopayı iyi rapçi değil kendisini geliştiremeyen fakat popülaritesini geliştiren biri yapmıştır..

ayrıca sagopa denen arkadaşta kibir hat safadadır..kendini bulutlarda görmektedir ve yaptıgı her işi en iyi sanmaktadır..eh günün 24saati evinde müzik çalarmış bu arkadaşın rapi bir çölmüş bitmek bilmezmiş..çalıp çırptıgı kliplerde kimsenin bulamadığı manaları bulurmuş ve bu yüzden farklıymış..haa unutmadan kendisi kadar edebiyat bilen yokmuş Türkiye de..Fars dili edebiyatı mezunu ya arkadaş..allahtan mimarlık felan okumadı Mimar Sinana kafa tutardı..

Dediğim gibi zaman sagopaya kalite değil kibir ve popülarite kazandırdı..Artık müzigi bilenler değil çoluk çocuk albümlerini alıyor..Olsun o gökyüzünde çok rahat vibrio cholerae hanımefendiyle..

+1, Fuat Sagoya bin takar, kardeşime katılıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: forious

Fuat, Sagonun tırnağı olamaz

bi kere özenti zaten.. Ne ceza nede baska bir rapci onun yerini tutabilir..bir sarkılarına bakın cezanın mantık adına hiçbirşey yok Sago buram buram edebiyat kokuyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: GaMeLeCtROniCa

Fuat Burda Dayak Yiyo
    http://www.youtube.com/watch?v=eaZfbMjGw8E&mode=related&search=

Manyak giriyo sahneye...
  • quote:

Terbiyesizlik derken?

Tam düşündüklerimi yazmışsınız Nerde o BPG deki sagopa nerde şimdiki sagopa.Ama onu bu hale getirenleri dinleyicileridir.Bir insana nasıl bu kadar tapılır hayret doğrusu.Milletin onu rapin efendisi Allah'ı (töbe haşa) zannetmesi o hata yapmaz , o çalmaz sampledır o çalıntı değildir, o herkese diss atar kimse ona atamaz , onun şarkıları mükemmeldir gerisi iğrençdir görüşleri sagopanın ilerlememesinin nedenidir.Hayatında 2 den fazla Fuat şarkısı dinlememiş insanlar ve ya başka şarkıcıları dinlememiş olanlar adamların sanatına ,emeğine hatta kişiliğine hakaret ediyorlar.Sagopa edebiyat yapıyormuş ...Önce edebiyat nedir onu bilmiyorlar sagopa edebiyatdan çok felsefe yapıyor , anlamlı söz yazmaya çalışıyor.Edebiyat felsefenin yazıya dökülmüş hali değildir sadece , yapı unsurlarını da içerir.Aliterasyon ve asonansları , kafiyeleri ve diğer yapı unsurlarını da kapsar edebiyat ki bu konuda çamur atılan ceza gayet başarılıdır.Bir de şöyle bir soru sormak gerekir rap edebiyat yapmak için midir? o kadar edebiyat istiyosanız kitap okuyun..Ayrıca ne olursa olsun kimseye hakaret etmek gibi bir hakkınız yoktur biraz daha seviyeli tartışın ,hoşgörüyle yaklaşın derim.Fuata amerikan özentisi demişsiniz acaba yaptığı müziğin çıkış yeri Amerika olduğu için olabilir mi ?Sadece sagopa dinleyip ben rapde ondan başkasını dinlemem o bir numaradır gibi söylemlerde bulunmayın.Bütün şarkıcıları dinlemeye çalışın yeraltında çok daha kaliteli rap yapanlar da var.At gözlüğüyle aynı yöne bakmaktan vazgeçin ..

• quote:

Orjinalden alıntı: _ArDa_

quote:

Terbiyesizlik derken?

Tam düşündüklerimi yazmışsınız Nerde o BPG deki sagopa nerde şimdiki sagopa.Ama onu bu hale getirenleri dinleyicileridir.Bir insana nasıl bu kadar tapılır hayret doğrusu.Milletin onu rapin efendisi Allah'ı (töbe haşa) zannetmesi o hata yapmaz , o çalmaz sampledır o çalıntı değildir, o herkese diss atar kimse ona atamaz , onun şarkıları mükemmeldir gerisi iğrençdir görüşleri sagopanın ilerlememesinin nedenidir.Hayatında 2 den fazla Fuat şarkısı dinlememiş insanlar ve ya başka şarkıcıları dinlememiş olanlar adamların sanatına ,emeğine hatta kişiliğine hakaret ediyorlar.Sagopa edebiyat yapıyormuş ...Önce edebiyat nedir onu bilmiyorlar sagopa edebiyatdan çok felsefe yapıyor , anlamlı söz yazmaya çalışıyor.Edebiyat felsefenin yazıya dökülmüş hali değildir sadece , yapı unsurlarını da içerir.Aliterasyon ve asonansları , kafiyeleri ve diğer yapı unsurlarını da kapsar edebiyat ki bu konuda çamur atılan ceza gayet başarılıdır.Bir de şöyle bir soru sormak gerekir rap edebiyat yapmak için midir? o kadar edebiyat istiyosanız kitap okuyun..Ayrıca ne olursa olsun kimseye hakaret etmek gibi bir hakkınız yoktur biraz daha seviyeli tartışın ,hoşgörüyle yaklaşın derim.Fuata amerikan özentisi demişsiniz acaba yaptığı müziğin çıkış yeri Amerika olduğu için olabilir mi ?Sadece sagopa dinleyip ben rapde ondan başkasını dinlemem o bir numaradır gibi söylemlerde bulunmayın.Bütün şarkıcıları dinlemeye çalışın yeraltında çok daha kaliteli rap yapanlar da var.At gözlüğüyle aynı yöne bakmaktan vazgeçin ..

biz sagopayı rap in allahı olarak fln görmüyoruz sadece türkiyede en ii lyricleri o yazıyo ve halada öyle undergroundda belki daha ii parçalaa olabilir ama bi rapperin en fazla iki üç şarkısı anlamlıdır sagopa nın bütün şarkıları anlamlıdır ayrıca adam aldıgı eğitimi müzige yansıtıyo demekki duygularını böyle ifade ediyor bunda ne kötülük war ki rapin daha dogrusu hiphopun amerikan kültürü oldugunu biliyoruz biz bunu kendi ülkemizde daha değişik yapamaya çalışıyoruz bu yüzden önüne türkçe kelimesi geliyor hem amerikan kültürü diye 50 cent in eminemin s. dogun yada jay z nin giydiklerini giymelerini gerektirmez kadın programlarına mana buluyoruz ne farkı war ordada seviyesiz insanlar birbirine sataşıyor fuatın da yaptıgı aynı şey bence sen at gözlüğüyle bakıyosun tutturmusun sago kötü die

• quote:

Orjinalden alıntı: warrior_91_91

biz sagopayı rap in allahı olarak fln görmüyoruz sadece türkiyede en ii lyricleri o yazıyo ve halada öyle undergroundda belki daha ii parçalaa olabilir ama bi rapperin en fazla iki üç şarkısı anlamlıdır sagopa nın bütün şarkıları anlamlıdır

sen görmüyor olabilirsin Allah'ı demekle biraz abartmış olabilrim ama öyle görenler var hatta çok yakın bir arkadaşımı örnek gösterebilirim

quote:

ayrıca adam aldıgı eğitimi müzige yansıtıyo demekki duygularını böyle ifade ediyor bunda ne kötülük war ki

Bunda bir kötülük yok tabi zaten var demedim de.Ancak bol bol arapça-farsça kullanıyor Türkçeyi tercih ederdim ve bunla kibirlenmesi beni üzüyor ,Türkçesi varken mistik bi hava katmak için farsça kelimeler kullanmak doğru gelmiyor bana.

quote:

rapin daha dogrusu hiphopun amerikan kültürü oldugunu biliyoruz biz bunu kendi ülkemizde daha değişik yapamaya çalışıyoruz bu yüzden önüne türkçe kelimesi geliyor hem amerikan kültürü diye 50 cent in eminemin s. dogun yada jay z nin giydiklerini giymelerini gerektirmez

Ama giyerlerse saygısızlık etmek , hakaret etmek de gerekmez .

quote:

kadın programlarına mana buluyoruz ne farkı war ordada seviyesiz insanlar birbirine sataşıyor fuatın da yaptıgı aynı şey

Abartmamak ve küfür etmemek kaidesiyle istedikleri gibi diss atsınlar birbirlerine (Örn DisstortionEP), edebiyatta da hiciv çok önemli yer kaplar , kadın programlarıyla ne alaksı var anlayamadım.Bu arada Sagopa da çok iyi göndermeler yapıyor şarkılarında.

quote:

sen at gözlüğüyle bakıyosun tutturmusun sago kötü die

Ben hiç o gözle bakmadım hep saygı hoşgörü çerçevesinde bakıp bütün şarkıcıları dinlemeye çalışdım ve ben hiç bir yerde kötü demedim eski şarkılarını ara sıra dinlerim aksine iyi derim ama kendini gelilştiremediğini söylerim çünkü bence öyle ..

• bana göre aralarındaki sorunu canlı tw programına tasıması gerekmiyo ondan kadın programı örnegini werdim orda baska bi şarkısını okuyabilirdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: trediack

quote:

Terbiyesizlik derken?

+1, Fuat Sagoya bin takar, kardeşime katılıyorum

ben sahsen katılmıorum ama saygı duyuyorum bi arkadaşında dediği gibi sago fuata yazcaı bi dissi makinada okusaydı bida fuat insan içine çıkamazdı

• sagopa dinlerim ama Fuat'ın Diside güzel

Fuat Ergin-Makina [Sagopa Playback Yapma]
    http://www.youtube.com/watch?v=BDTNH88lD9A
  • komik

sagopa bir numara rakibi yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: alimcbeal

komik

sagopa bir numara rakibi yok

Sago playbackçi, çıksın atsın bi diss canlı yayında, ama tabi senin görüşün....
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.