Şimdi Ara

makina da fuat terbiyesizligi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar dün aksam makinada fuat ve dj sivo konuktu fuat canlı performans bölümünde dj sivo ile birlikte sagoya yazdığı diss i okudu ben bir rap dinleyicisi olarak gerçekten çok üzüldüm aralarında sorun olabilir fakat söylenecek yer herkesin izlediği bir tv programı degildi bence ayrıca sago yazdıgı dissi böyle bir yerde okuysaydı fuat insan içine çıkabilir miydi acaba yorumlarınız için şimdiden teşekkürler

• Fuat benim gözümde Amerikan özentisi, çok yapmacık birisi.
  • rapin güzelliği burda zaten.fuat özenti olabilir.fat joe ya özendiği belli ama diss attı diye hakaret etmeye gerek yok.
  • çok komil adamış ama fuat ya
  • arklar fuatın makinada sölediği şarkının adı ne ?? bilen varsa lütfen sölesin
  • şarkı kötüydü ben rockcı olmama rağmen rapcilere adına üzüldüm yani nereye kadar bu rap satışmaları
  • Vİdeo görüntüleri varmı acaba?
  • Gecen sefer de Mesut Yar'ın programında fena hırpalamıslardı. Boyle devam ederse daha cok dayak yer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 26 Haziran 2007; 0:04:59 >
  • Fuat, Sagonun tırnağı olamaz
  • Birbirlerini yesinler fuat sagonun üstüne atlasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: büyük adam

şarkı kötüydü ben rockcı olmama rağmen rapcilere adına üzüldüm yani nereye kadar bu rap satışmaları

zaten fuatın bi tane bile güzel şarkısı yok ki cezadan da kötü lirik yazıyo ayrıca beatleride igrenç

• quote:

Orjinalden alıntı: Tilkea.

Vİdeo görüntüleri varmı acaba?

http://www.youtube.com/watch?v=BDTNH88lD9A
    buyur burdan izleyebilirsin
  • adamın tek sözü şu repimi çarmıha gerenlerin fuat ergin geri geldi ne kadar saçma bir sözdür buya. anladım yad ayanlış anlıyorum sözleri. inşallah yanlış anlıyorumdur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: soonymeister

adamın tek sözü şu repimi çarmıha gerenlerin fuat ergin geri geldi ne kadar saçma bir sözdür buya. anladım yad ayanlış anlıyorum sözleri. inşallah yanlış anlıyorumdur.

zaten onun szölerinde anlasılcak bişey yok ki hani manilerin ilk 2 dizesi doldurma olur yha onun bütün satırları uydurma kafiye olsun diye aklına geleni yazıyo
    Hiç bir ilaç huzur getirmez be kanka
    yol yürürsen biter anla kanım kağıda akar damla damla

• alayına isyan
  • eee bunun neresi ters ki adam yazdığı diss i istediği yerde okuyamaz mı.
  • O parça ne kadar saçma idi..Zaten hızlı düz okumayı marifet sayıp rap yaptılar ya helal yani..Adamın dedikleri anlaşılmıyordu bi kere..Rap dinleyenlerin kulakları daha mı gelişmiş oluyor da anlıyorlar..Böyle şarkı olacaksa olmasın baba..Rapte dinlediğim halde garipsemiştim o gece..Halen fikirlerine sadık kalmış bi adam varsa Sagopadır..Amerikan özentisi olmayacağız hiç bi zmn diye birileri roportaj veriyordu ortalarda ilk çıktıklarında..Parayı ünü şöhreti bulan değişiyor..Nerde vefa..Vefa şimdi bi semt adı (Sezenin sözü) ama Severim Sagoyu..
  • Çok komik olmuş
  • rap vb. dinlemem ama fuat denen eleman fena bir afroamerikan rapper özentisi. Yahu o adamların kanında var sen istediğin kadar benzemeye çalış olamazsın.
  • bu adamın yedıgı dayaklar yetmıo galiba.koca gö*lu sisko.cok kasinio ayı.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.