Şimdi Ara

MakinaBurada.Net İkinci El Sıfır İş Makinaları Alım Satım Sitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aradaşlar size uzun zamandır yayında olan alanında söz sahibi olan sitemizden bahsetmek istiyorum.

MakinaBurada.Net kendisini "satılık ve kiralık, ikinci el ve sıfır makina parçalarının tanıtım ve ilanlarının yer aldığı, ücretsiz ilan verilebilen sektörel portal" olarak tanımlamaktadır. Bir iş makinnız, tarım ya da sanayi makinanız var ve bunu satmak isterseniz sitemizi kullanabilirsiniz. Siteye üyelik ve ilan bırakmak ücretsizdir.

Kullanıcı dostu arayüzü ile çok kolay ve hızlı şekilde üye olabilir. İlanınızı ekleyebilir, potansiye alıcılara ulaşabilirsiniz. İlan sınırlaması sitemizde yoktur. İstediğiniz sayıda ilan bırakabilirsiniz.

MakinaBurada'ya ilan nasıl eklendiğini Adım adım MakinaBurada.Net’e nasıl ilan verilir? linkiyle öğrenebilirsiniz.

Ayrıca sözlüklerde sitemizle ilgili fikirlerini paylaşan yazarları da inceleyebilirsiniz. (Ekşide MakinaBurada.Net ) Sosyal medya hesaplarımızdan takıldığınız konularda bize yazabilirsiniz. MakinaBurada.Net Twitter Hesabı | MakinaBurada.Net Facebook Hesabı

İş makinası, tarım makinası ya da sanayi makinası arıyorsanız sitemizde size uygun makinayı bulabilirsiniz. Bir çok kriterde aramalarınızı filtreleyebilir, en doğru sonuca ulaşabilirsiniz.

MakinaBurada.Net İkinci El Sıfır İş Makinaları Alım Satım Sitesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shanna -- 12 Ekim 2015; 17:20:21 >

• Siteye geçen hafta üye oldum. Bir kaç sorum olacaktı. İlanlarımla ilgili yorum yazan kişilerin iletişim bilgilerini nereden görebilirim. Bir de ilanlarıma kaç kişi bakmış görebiliyormuyum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cegerxwin

Siteye geçen hafta üye oldum. Bir kaç sorum olacaktı. İlanlarımla ilgili yorum yazan kişilerin iletişim bilgilerini nereden görebilirim. Bir de ilanlarıma kaç kişi bakmış görebiliyormuyum.

Kullanıcı girişi yapın. Ardından kontrol paneli sayfanızdan yorumlar sekmesine tıklayın. Burada yorum yazan ziyaretçilerin bilgilerine ulaşabilir cevap verebilirsiniz.

Aynı sayfada istatistik sekmesinden haftalık, aylık ve tüm zamanlarda ilanınızın kaç kez görüntülendiğini görebilirsiniz.
  • Başarılı iyi bir site olmuş. tebrikler iyi çalışmalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barca10

Başarılı iyi bir site olmuş. tebrikler iyi çalışmalar.

teşekkürler
  • sitenin scripti ne ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.