ARKADAŞLAR BİLGİSAYARIMDA Bİ YAZIYI KOPYALAYIP YAPIŞTIR YAPICAM ZAMAN CTRL+C DİYORUM CTRL+V YE BASTIĞIMDA Hello! DİYE Bİ YAZI ÇIKIYOR MAKİNAMDA AD-AWARE SE PERSONAL VİRÜZ PROĞRAMI VAR 2 SEFER TARATTIM BULDUĞU VİRÜSLERİ SİLDİM AMA YİNE AYNI YAZI ÇIKIYOR KAFAYI YİYCEM LÜTFENYARDIMCI OLUN .
bana virüs yada trojan gibi geldi. sanırım kaçınılmaz sonuç: formatı gelmiş!! ama bekle bakalım belki burdan sorununa çözüm bulanlar çıkabilir..
İNSAF DAHA YENİ FORMAT ATTIM 2 HAFTA OLMADI :)
quote:
Orjinalden alıntı: dj-fatih
MAKİNAMDA AD-AWARE SE PERSONAL VİRÜZ PROĞRAMI VAR 2 SEFER TARATTIM BULDUĞU VİRÜSLERİ SİLDİM .
AD-AWARE SE bir anti-virüs programı değil sen bir anti virüs programı yükle önce
Farklı virüs yazılımları denemek işe yarayabilir. Mcafee Enterprise 8.0 kullanıyorum ve memnunum.
Aynı kopyalama işlemini güvenli kipte denediniz mi?
Ayrıca virüs taramasını da güvenli kipte çalıştırın...
ÖNCELİKLE AD AWARE SE ÇOK KALİTELİ Bİ TROJAN VE SOLUCAN YAZILIMIDIR BEN BUNU YÜKLERKEN BİR ÇOK KİŞİYE DANIŞTIM MCAFEE İNDİRİYORUM ŞİMDİ BİRDE ONUNLA DENEYİM BAKALIM ARKADAŞLAR ELİNDE KALİTELİ Bİ VİRÜS YAZILIMI PROĞRAMI VARSA BANA YOLLASIN LÜTFEN . emailim : boysfatih@hotmail.com
Virüs programı yollamaya gerek yok. Deneme sürümü olan birsürü virüs programı var. Mesela en güzeli NOD32! Türkçe yaması bile var. Bu programı googleden aratırsan bulabilirisn. Gerçekten çok iyi bir virüs programı.
Ad-Aware sadece trojan,solucan vs vs için gerekli bir yazılım.Ama anti-virs yazılımı değil.Arkadaşların da söylediği gibi önce Anti-Virüs programı yükle Pc'yw.Daha sonra bilgisayarı "Güvenli Mod"da tarattır bakalım çıacak mı birşeyler.
Ayrıca Anti-Virüs programını Hotmail'den yollayabilecek olan varsa arkadaşa yarımcı olsun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme