Şimdi Ara

Makine alıcam bu hafta.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1200 liraya d5000 modelini nerden alabilirim (taksitle)
  • forumda hayyamdan 1100tlye d5000 alan var pentax kx gerçekten çok güzel bir makina ama sadece google dan görebiliyorum İzmirde pentax kx inceleme demo yapma fırsatım olmadı bu yüzden kendi tercihlerim arasından 2 .sıraya yazdım..bende yaza doğru dslr düşünüyorum şartlar o zaman ne olur bilemem ama kafamdaki sıralamayı aşağıya yazdım..

1.Nikon d5000
    2.Pentax KX
    3.Nikon d3100
    4.Canon 450d
    5.Canon 1000d
    6.Sony A230

nikon d3100ü çıkarıyor ( çıktı ülkemize daha gelmedi amerikada satışta ) Full Hd 1080p vide eklenmiş güzel bir handikap daha örnek fotoğraflar ve iso testleri yavaş yavaş yayılıyor aceleci olmayın derim pentax kx in yeni modeli kr çıkıyor bu fiyatları etkileyecektir ( hayyam dahil ) ve d3100e gelelim d3000 piyasadan silinmesede yavaş yavaş raflardan kalkar d3100 beğenilirse ve tutarsa d5000in fiyatlarıda etkilenir...benim kafada karıştı iyice iyi düşünüp pişan olmamak lazım makinayı aldıktan sonra lenstir uv filitredir sensör temizliğidir .......

• hayyama uğramak farz oldu sanırım. peki hayyamda taksit imkanı var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: UA_34

1200 liraya d5000 modelini nerden alabilirim (taksitle)

Merhaba,
    Sirkeci'deki hayyam ve doğu bank pasajları dahil olmak üzere,o çevredeki benzer bütün mağazaları dolaşıp fiyatları karşılaştırabiirsiniz.
    Peşin almak isterseniz bazı mağazalar 1200 liraya bırakabilirler ama vadeli almak isterseniz bu fiyata biraz zor bulursunuz.
    İyi günler,hoşçakalın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.james -- 4 Ekim 2010; 14:45:07 >
  • anladım nikon d5000'nin canon'daki model karşılığı hangisidir.
  • quote:

anladım nikon d5000'nin canon'daki model karşılığı hangisidir.

Merhaba,
    Nikon d3000'in canon'daki karşılığı 1000d,d5000'in canon'daki karşılığı ise 500d modeliydi ama 500d üretimdem kalktığı için 550d onun yerini aldı.550D modeli ile d5000'i kıyaslayacak olursak konu biraz daha uzayabilir.Çünkü 550d,d5000'in yanında ayrıca d90'la da kıyaslanabilen bir model.
    İyi günler,hoşçakalın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.james -- 4 Ekim 2010; 14:57:16 >
  • anladım 450d veya d5000 ikisinden hangisni uyguna bulursam ondan alıcam..
  • quote:

anladım 450d veya d5000 ikisinden hangisni uyguna bulursam ondan alıcam..

Merhaba,
    Bu konuyla ilgili son olarak d5000 almanızı önerebilirim.450d ile arasında imaj kalitesi olarak aman aman farklar yok ama d5000 daha yeni bir gövde olduğu için bazı noktalarda artı özellikleri var.Ayrıca sensör ve işlemcisi d90 ile aynı olduğu için imaj kaliteside d90 ile hemen hemen aynı diyebilirim.
    İyi günler,hoşçakalın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.james -- 4 Ekim 2010; 15:10:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: c.james

quote:

Merhaba,
    Bu konuyla ilgili son olarak d5000 almanızı önerebilirim.450d ile arasında imaj kalitesi olarak aman aman farklar yok ama daha yeni bir gövde olduğu için bazı noktalarda artı özellikleri var.Ayrıca sensör ve işlemcisi d90 ile aynı olduğu için imaj kalitesi de d90 ile hemen hemen aynı diyebilirim.
    İyi günler,hoşçakalın...

anladım çok çok teşekkür ederim değerli bilgilerinizi benimle paylaştığınız için.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: c.james

quote:

Merhaba,
    Bu konuyla ilgili son olarak d5000 almanızı önerebilirim.450d ile arasında imaj kalitesi olarak aman aman farklar yok ama daha yeni bir gövde olduğu için bazı noktalarda artı özellikleri var.Ayrıca sensör ve işlemcisi d90 ile aynı olduğu için imaj kalitesi de d90 ile hemen hemen aynı diyebilirim.
    İyi günler,hoşçakalın...

anladım çok çok teşekkür ederim değerli bilgilerinizi benimle paylaştığınız için.

Rica ederim,iyi günler hoşçakalın...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.