Şimdi Ara

Makine Hakkındaki Yorumunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendime yeni bir pc toplattım arkadaşa. Toplam fiyatı 2000 liraya geldi. Makine özelliklerini aşağıda yazıyorum. Donanımdan fazla anlayan biri değilim işin ehli arkadaşlar makine ve fiyat konusunda yorum yaparsa sevinirim.

Amd Phenom II X6 3.3 ghz turbo core 9 mb cache
    Gigabyte am3 amd DDR3 1866 mhz anakart
    40 gb force serisi SATA 2.0 SSD (285 okuma/275 yazma)
    Hd 6850 BLACK EDİTİON O.C. ekran kartı
    24 x Double Layer dvd
    UTGARD PURE BLACK EDİTİON 700W powerlı mid t kasa
    8 gb 2*4 DDR3 1600 mhz ram kit halinde dual
    AM3 thermal take işlemci soğutucu

Not: Henüz makineyi almadım. Yorumlara göre alacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkisHero -- 10 Mayıs 2011; 20:08:09 >

• dalgamı geçiyorsun ?
  • Gayet ciddiyim. Ne oldu ki ?
  • hocam sanki 2000 TL fazla olmuş gibi.
    bu özelliklerde yalnız harddiski farklı 1200-1300 TL civarı AMD sistem toplamıştı arkadaş ama yurtdışından gelmişti sanırım.
    ayrıca o sisteme 40 GB ssd alıcağına 2TB hdd alsaydın bence.
  • 2TB hdd elimde var. Performans bilgisayarı olacağı için render vs işlemlerinin hızlı olması açısından o hdd koydu arkadaş
  • bu şekil konulara genelde pahalı yorumu yapılır bizim insanımız tarafından ama bende onlara katılıyorum biraz fiyatlar tuzlu gibi sanki
  • Henüz makineyi almadım arkadaşlar yarın alacağım
  • o zaman imkanınız varsa tekrardan bi düşünün daha doğrusu başka yerlerden fiyat alın aynı parçalar için pahalı ssd hard disk yerine raid sistemde olabilir aklıma gelen daha ucuza daha iyi performans için neyse karar sana kalmış tabıkı
  • Önerilerinizi yazarsanız ona göre hareket edeyim. Zamanım kısıtlı 1-2 gün içinde almam lazım. Şuan kullandığım pc de sıkıntı yaşıyorum çünkü
  • bilgisayarda ne yapıcağınızı yazarmısınız? ona göre tavsiyede bulunalım
  • Video montaj
  • o zaman başta o ekran kartı ofsayt o iş için
  • Başka bir arkadaş da şimdi aynını dedi overlocklanmış o işine yaramaz dedi
  • çünkü o kart oyun için üretilmiş siz video montaj demişsiniz quadro serisinin çok pahalı olmayan ama orta seviyelerinde bi kart almanız lazım o kartların video işlemeleri bu kartlardan %de 200-300 belkide daha fazla iyi
    aslında bulabilirseniz bi zeon işlemci bide quadro ekran kartı alın diğer parçalarıda orta karar bişeyler seçin canavar gibi bişey ortaya çıkar (zeon) bunlar daha çok server işlemci ama çok yeni işlemciler haricinde çoğunu ezer geçer orta seviyesi bile-siz biraz daha bu işlerle uğraşan profesyonel kişilerden bilgi alın paranızı sokağa atmış olmayın bu zamanda
  • Vaktiniz varsa bir pc de siz toplasanız
  • Bir arkadaş da şöyle bir pc topladı
     Makine Hakkındaki Yorumunuz
  • ben bu biglileri şu şekil biliyorum ben bi film şirketinde çalıştım bundan 6-7 yıl önce firmanın sahibi kendisi yurtdışından zeon işlemcili quadro ekran kartlı(bunların sayısı 2'şer adet)tabi bu arada 2 monitör vardı ayrıca bilgisayar getirtti o zamanın parasıyla 7000 mark vermişti dediğine göre
    o bilgisayar size ne diyim cd yazarken-msn açık-4-5 internet sayfası açık-aresten 4-5 adet download yaparken gıdım kasmıyodu-tabi bu benim kullanım şeklim
    ama patron o bilgisayarda o zaman türk milli maçlarının sony digital betacam'la(zamanında 100.000 dolardı)çekilmiş kasetlerinin montajını yapıyodu bende yanında uzaylı gibi bakıyodum
    buna göre gerisini siz düşünün o zamanın teknolojisi şimdi daha ilerde dersek ortaya daha manyak şeyler çıkar heralde
  • o yazdığınız sistemlerle güzel oyun oynarsınız anca demek istediğimi anlatamadım galiba ekran kartı olayı farklı sizin yapmak ıstedıgınız iş için orayı kafanıza tam olarak yerleştirin bi defa
  • Tamam ben olayı kavradım. Ama donanım konusunda yardıma ihtiyacım var
  • özelden attım sana lazım olan pc'yi fiyatlarını tam olak bi bak yabi bu arada ekran kartınıda ekstra araştır tabi fiyatına göre biraz daha iyi bişey alırın belki
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.