Şimdi Ara

Makine mühendisi olursam aç mı kalırım ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
2.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • şimdi millet bilir bilmez atıp tutucak kardeşim yok tanıdığım şöyle böyle diye uzun lafın kısası makina bölümü güzel bölüm aç kalmazsın, yani en boktan bi bölüm okusanda inan aç kalmazsın herkes nasibini yiyor ama tabi bu gün aylık 1500 2000 liraya çalışan mühendiste var kendi işini kurup ya da bi firmada çalışıp 6000 7000 alanda birazda sana bağlı yani
  • Kendini geliştirirsen aç kalmazsın.Önemli olan kendine ne katabildiğin ve nasıl bir insan olduğun.Dürüst,güvenilir özgüven sahibi(egoist değil)işine gereken önemi veren biri olursan hiçbir meslekte aç kalmazsın.
  • Ne kadar makine mühendisi tanıdığım varsa hepsi de şikayetçiydi. Ben de istiyordum eskiden ama iş pek garanti değilmiş, tanıdıklarımın çoğu başka iş yapıyor şu an zaten.
  • Realist olmak gerekirse
    Makine mühendisi olursam aç mı kalırım ?
  • Eskişehir de makine Mühendisliği okumus kuzenim lc Waikiki de çalışıyor malesef...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk 2 sene yattım.3.sınıfta notları yüksek tutmaya başladım.4.sınıfta bölüm birincisi oldum.

3.sınıfta dil çalışmaya başldım sıfırdan.İngilizceyi iyi seviyeye getirdim.

Alesten 81 aldım .Ydsden 70 yaptım.Bu iki sınava yüksek lisans için girdim.Yıldızda yüksek yapıyorum şimdi.Aynı zamanda çalışıyorum mezun olduğumdan bu yana.

Hep söylüyorum yazılıma ilginiz yoksa endüstri ya da makine yazın.Öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yav ben yine kararsızım eskişehirden mezun olup lcw de calışan var, kendini geliştirme masal diyen var, ama memnum olan da var ne yapıcam ben
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.