Şimdi Ara

MAKİNE MÜHENDİSİ TANIDIĞI OLAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çalışma şartları, maaşlar ve piyasa hakkında bilgisi olan var mı tanıdıklarından, ailesinden vs. Ege bölgesi veya marmara bölgesi için konuşuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel

• takip
  • Up

• is cogunlukla o bolgelerde var.is sartlari yerine gore degisir yani hem sektorden sektore hemde calistigin yerden yere.ort 2500-3000 liradan ise baslarsin bu perfoansina gore 2 senede 5000 liaralari gorebilir.tabi yine sana kalmos bise dil program vs. hep arti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kakalow61 -- 21 Temmuz 2017; 12:47:6 >
  • Tecrübeleriniz, iş piyasası, iş bulma olanağı ve maaşlar hakkında bizi bilgilendirir misiniz? Ben de hazirligi bitirdim deu makine mühendisliginin. Kismetse baslayacagim bu sene. Hangi universitede okuyorsunuz? Aslında bu mesajı tam da sizin gibi makine okuyan ve sektorun icindeki meslektas buyuklerime yazmistim. Bunlari merak ediyorum. Ege piyasasinda makinecilerin istihdamı ve maaşların yıllara göre değişimleri. Sektörler de önemli bir de otomotiv,ısı, imalat...

• Teşekkürler

• fire97 F kullanıcısına yanıt
    dedigim gibi dostum tum muhendislikler boyle malum ulkede her unide fakulte var onun icin ortalamani her daim yuksek tutmaya calis yabanci dil onemli ing. istemeyen yer yok gibi bise istemeyenlerde zaten dusuk ucretlerde calistiriyor eger izmirde yasiyorsan ege serbest bolgede iyi firmalar var oralarda staj yaparsan ilerde is bulurken sana arti olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.