Evet TR'de top tier veya Avrupa master ihtimaller dahilinde olabilir. Avrupa'ya gitmeye çalışmaya değer mi tam bilmiyorum, sonrasında Amerika şansı iyice azalabilir yine yüksek notlar hocadan iyi referanslar vs lazım, belki Avrupa'da kalmak için daha uygun olabilir. O bahsettiğimiz AI'da cutting edge işlere kolay kolay almıyorlar bildiğim kadarıyla piyasada. Bunlar çok uzak görünüyor bana o yüzden daha girişimcilik tarzı şeylere kaysam belki daha gerçekçi olacak hedefler. |
Makine mühendisliği 3.50 GPA (2. sayfa)
-
-
Evet böyle zaten. Okulda tam olarak düzenli bir sistem olmadığı için bu dengesiz ortamda çalıştığının karşılığını tam olarak alamayabiliyorsun. Haksızlıklar çok oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam avrupa’da master geçiş aşaması olacak, cv’si iyi araştırma yapabileceğin, refi güçlü hoca ile çalışmak lazım. Bu master süreci bir nevi phd’ye hazırlanmak gibi olacak. Bilkent ee lisans/master sonrası stanford phd’ye giden odtü kıbrıs makine (2.9 gpa), ingilterede master sonrası eth zurich’te phd yapan cvler gördüm.
@The Killing Road gerçi ben de gördüğüm kadarı ile konuşuyorum, hocamıza danışmak lazım
Bir de geçmiş senelerin sınav sorularını üst dönemlerden tanıdığı insanlardan alıp o sorular sayesinde sınava daha hazırlıklı giren tipler oluyor. Ben eşek gibi çalışıp 90 alıyorum mesela ama adam o sorular sayesinde nokta atışı yapıyor aynı notları alabiliyor çok daha az emekle.
Bu işin raconu böyle. Çıkmışlara bakmama eşekliği yaptım ama akıllanıyorum yavaş yavaş.
Hocam çıkmışlara herkes erişemiyor ama işte. Benim tamamen yalnız başıma girdiğim sınavın belki çıkmışı var adamlar 3 4 kişi çalışıp giriyorlar takır takır çözüyorlar belki sınavı. Ben bunu bilemiyorum nereden bileyim.
Network yapacaksın işte
-
Ben Tanrı'nın yalnız adamıyım.
Doğru diyorsun.
aslanlar yalnız çakallar sürüyle gezer
Aynen TKR'den danışmanlık hizmeti almam lazım Derslere odaklanmaya çalışıyorum şimdilik ne kadar yüksek gpa olursa o kadar gerçekçi olur bu idealler belki diye, ama hiçbir faydasını görmedim şu ana kadar GPA'in.
Research stajı olayı çok kilit benim gördüğüm direkt phd kabulü alanlarda, onun nasıl yaparım bilgim yok gidip hocalara danışsam yurt dışına gitmemişler kendileri
-
Valla bizim ctis 24 birincisi research stajını geçtim benim yaptığım curriculum’a ek math dersi bile almamış. Boston uni’de phd yapıyor şu an, nus’tan da kabul almış.
niyet mektubuna gay, alevi, kürt ve ateistim ülkede zulme uğruyorum diye ajitasyon yapmak işe yarar mı acaba
Hocam yapmayın bu yaştan sonra Phd için gay de mi olalım
Hem alevi hem ateist aynı anda olabiliyor muyuz?
Boston çok iyi bu arada, daha geçen TKR MA tavsiye ediyordu. NUS çok farklı, Asya Singapur. GRE, Gmat, Toefl falan mı alsam ki şimdi? Sizin 24 vtis birincisinin ekstra özellikleri olabilir, ne bileyim kendi şirket kurmuştur, çok kullanılan uygulama çıkarmıştır, milyon takipçili youtuberder, MV çocuğudur vs...
-
Köprüyü geçene kadar ayıya dayı demek lazım hocam
O sınavları zaten almak gerek diye biliyorum.
o profilde biri değil, kazakistanlı bir kız. Salt yüksek gpa ile girdi muhtemelen.
YDS konusunda önerileriniz varsa açığım 🙂↔️
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X