Şimdi Ara

Makine Mühendisliği Hakkında ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
4
Favori
2.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makine mühendisiyim. Ankara'da bir led firmasında ar-ge mühendisi olarak çalışıyorum. İstersen özelden firma ismi de veririm. Soruların varsa da cevaplarım.
  • cato16 kullanıcısına yanıt
    Yolladım hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: cato16

Makine mühendisiyim. Ankara'da bir led firmasında ar-ge mühendisi olarak çalışıyorum. İstersen özelden firma ismi de veririm. Soruların varsa da cevaplarım.
    Benim şuan 1. sınıf bitiyor. Tam olarak ne ile uğraşıyorsunuz ar-ge mühendisi olarak biraz detaylı anlatabilir misiniz?
  • bi kere bölüm çok zor olduğundan dolayı ne kadar fazla mezun verse doğru düzgün mühendis az çıkar bu bölümden. çok fazla dersi vardır (ytü makina için konuşacak olursam 4 senede 65ten fazla ders var bunların 50-55 civarı bölüm dersi)

zaten hangi şirkete soracak olursan ol adamlar makina mühendisi arıyordur. sebebi ise dediğim gibi kalifiye eleman eksikliği. işini iyi yapan makinacının hem cebi hem karnı doyar.

kulüp işleri çok önemli, sonuçta bölüm pratik bir bölüm. el işi, mühendislik hesap kitap gibi şeyler kulüplerde öğrenilir. hem ortalaması iyi hem dili iyi hem sosyal zekası iyi hem de pratiği iyi makinacı zaten bu ülkede kalmaz, direk basıp gider yurtdışına.
  • Teşekkürler yorumun için.

• xBleus X kullanıcısına yanıt
    Anlatayım. Firmanın adresini de vereyim hadi. :)
    www.yildiz-led.com.tr
    Yıldız-Led
    http://www.yildiz-led.com.tr

Anlattıklarımdan sonra kataloğa bir bak daha iyi anlarsın. Şimdi, standart ürünlerimiz var. (Projektör sınıfı, spot sınıfı gibi.) Ayrıca aydınlatma direkleri yapıyoruz. Her müşterinin bütçesi, istediği model farklı. Yeni ürün tasarımları, direk tasarımları (3-4-5-6-10-12-14-16-20 metre) yapıyoruz ve üretiyoruz. Bazı ürünler için kalıp yaptırmam gerekiyor. Bununla ben ilgileniyorum. CNC için kodları çıkartıyorum. Ürünü ortaya çıkarıp, seri üretime geçirip teslim ediyorum. Sonra gelsin sıradaki iş emri. :)

• Up

• Updullah

• Up

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.