YTÜ makine 25k civarından kapatmış < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Makine mühendisliği sıralamaları (2. sayfa)

-
-
Hocam var mı tanidiginiz tam sirlaamasi ne
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
27 civarı hocam benim puan 488 küsürdü 26kydı sıralamam ytü 487 küsür puandan kapatmış
487 puandan kapatmış. Benim puan 490 sıralama 24kydı o mantıkla düşündüm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozadenaniz -- 20 Ağustos 2023; 3:10:38 >
486 puanla yerlesemedim sırlama 27.975
Ah bee çok kötü olmuş ben de 6 puanla Hacettepe makineyi kaçırdım :(
Sadece 1 puan kolum kanadım kirildi hayatında başarılar kalbim agriyor
Neresi geldi peki ben Hacettepe ve YTÜ arasına esogü uçak yazmıştım 1 puanla oraya girdim (489la kapatmış ben 490ım)
geçen sene aynı şeyi yaşamıştım. yapacak bir şey yok hocam yola devam. gazi güzel üni ee de harika bir bölüm bence. ileride belki de iyi ki kaçırmışım diyeceksiniz. başa gelen çekilir
-
Gazı ee daha iyi yazabilecegim yoktu sence var miydi
Gayet iyi bence hiç takma kafana eğer YTÜ makineyi çok istiyorsan 1 yıl not kasıp yatay deneyebilirsin belki
Hocam hayırlı olsun takmayın kafaya geçen sene ben de çok şaşırmıştım bilerek tercih ettiğim bir yerdi ama ondan önce makine net gelir diyordum gelmedi. Şuan elektronik haberleşmedeyim çok memnunum pişmanlığım yok. Gazi ee mis gibi yer.
-
kazanabilirsin
Makine Mühendisliği 2024 Taban Puanları ve Başarı Sıralamalarıhttps://kazanabilirsin.com/makine-muhendisligi-2021-taban-puanlari-ve-basari-siralamasi/
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X