Şimdi Ara

Makine mühendisliği V.S Elektrik Elektronik mühendisliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • makine yazarsam istediğim şehirde okuyacağım
    ee yazarsamsa büyük ihtimal lanet edeceğim bir yerde okuyacağım.

anadilim gibi ingilizce konuşuyorum. her iki mesleğe de eşit derecede yakınım...

ama makine daha uygun sana demişti öğretmenlerim falan. sizin görüşlerinizi alabilir miyim?

ee ise niye ee , makine ise niye makine

şimdiden teşekkür ederim.

• makine yaz bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FE16794CB -- 13 Temmuz 2013; 15:18:17 >
  • ingilizce makinede daha çok işine yarar bence ama tabi sen bilirsin
  • hayalın için 1 sene daha kal
  • makineden kastın muhtemelen dokuz eylül makine. çok zormuş bi arkadaşım orayı bırakıp elektrik müh. geçmişti. ama kendini geliştiren herkes bi şekilde emeğinin karşılığını alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efe.1905se

hayalın için 1 sene daha kal

zaten ikinci senem kank. pek çalışabilen bi insan değilim ben. bu halde de yine de büyük şehirlerde iyi üniler geliyor. bi sene daha kalmamın alemi yok yanikatip çelebi makine mühendisliği yeni açılmış ancak iyte makine bölümü hocalarının tamamı oraya geçti. hem de ingilizce bölüm.
  • Dokuz Eylül'ün mühendislik açısından pek prestiji olduğunu sanmıyorum. Herkes ah yanıyor adeta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StopDream

Dokuz Eylül'ün mühendislik açısından pek prestiji olduğunu sanmıyorum. Herkes ah yanıyor adeta.

evet bende öyle duydum. son yıllarda puanı hıza düşüyor. bu okulun tek tercih sebebinin izmir olduğu söyleniyor.
  • ne bilim house nin resmını koymussun tıp okumak istersin gibime geldi makınadan bahsedincede garibime gitti :D valla bana da git mit diyorlarda bene kalcam bakalım inş olur 2.sene ilk 25k ya girersem 3 e kalırım ama 25 sonrası olursa giderrim artık bi yere
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.