Arkadaşlar İzmir'de oturuyorum.Sıralamam MF4 93249.Şimdi tercih yaparken sıralamam dan yüksek yerleri de yazacağım.Fakat sadece sıralamaya bakıp ta tercih yapmak istemiyorum.Çünkü bazı üniversitelerin durumunun sıralamayla alakası yok.Olur da yazdığım yerlerden biri gelirse pişman olmak istemiyorum.Bu yüzden şimdi yazacağım üniversiteleri kıyaslamam da bana yardımcı olursanız çok sevinirim.Yazacağım üniversitelerin makine bölümü.
1-Marmara 2-İstanbul 3-Eskişehir Osmangazi 4-Sakarya 5-Uludağ 6-Kocaeli 7-Karadeniz teknik 8-Celal Bayar 9-Samsun 19 Mayıs 10-Bursa Teknik 11-Akdeniz
Evet arkadaşlar biliyorum bazılarının gelmesi çok zor fakat ben yinede yazıyorum.Hepsi hakkında ayrıntılı bilgi vermenize gerek yok.Sadece karşılaştırıp bir öneride bulunmanızı istiyorum.Arkadaşlar şimdiden çok teşekkürler.Şu tercih zamanında kafası karışık birine yardımı çok görmeyin.Saygılar.
Akdeniz, Celal bayardan, samsundan falan daha iyi değil mi onu neden sona yazdın ?
quote:
Orijinalden alıntı: Beistrich
Akdeniz, Celal bayardan, samsundan falan daha iyi değil mi onu neden sona yazdın ?
Aslında sıralamayı bir kritere göre yapmadım.Kısmetse onuda yapıcam.