Şimdi Ara

Makine mühendisliğinden tıpa... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Dr_Hsn

Ciddi puan kaybın var dikkatli düşün. 16 bin 40 45 binlere inecek. Eger olur diyorsan inanıyorsan durma:)

puan okadar kirilmaz 16 binden 28 bine en fazla atar. B u arada makinayi birakan arkadasla ayni durumdayim bende ayni psikolojiden dolayi gecen sene Bursa teknik mekatronik muh. tercih ettim ve biraktim ygs de 28k oldum beni yaklasik olarak 44k ya atacaklar puan kirilmadan dolayi ins Allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaş önemli değil bence sevdiğin işi yaptığın sürece yok bu makine eziyet gibi geliyor bana.

LYS konularını daha önce bitirmiştim birer tane de test kitabı bitirmiştim zaten, şimdi sadece sürekli test çözmek kaldı.Bu arada makineyi bırakan da baya çokmuş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BecomeDoctor

Yaş önemli değil bence sevdiğin işi yaptığın sürece yok bu makine eziyet gibi geliyor bana.

LYS konularını daha önce bitirmiştim birer tane de test kitabı bitirmiştim zaten, şimdi sadece sürekli test çözmek kaldı.Bu arada makineyi bırakan da baya çokmuş :)

bence diş hekimliği olabilir... hem tıptan bile daha elit geliyor bana nedense. daha özel bir meslek grubudur ayrıca. Tıp gibi her alana yayılmış değil.. elimde olsa diş hek olurdum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BecomeDoctor

Gazi Ünivrsitesi Makine Mühendisliği 1. sınıftayım bu sene sınava girdim çünkü tıp istiyorum ama okul puanım kesilecek ve 24 puan gelecek ygs de 16k oldum bu sene acaba okulu bırakıp sadece lys ye mi çalışsam? Lys konularını ilk dönem bitirmiştim zaten sadece test çözmek kaldı sizce ne yapsam? Diş,FTR falanda olur ama ya kazanamazsam diye de korkuyorum.

Bizim sınıfta 3.kere giren var baya zeki çocuk ilk ikisinde 26 ve 27 bin oldu. Bu sene ygsde 4 bin. Yapılır ben de bıraktım metalurjiyi hazırlanıyorum tekrar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.