Şimdi Ara

Makineyi iade edebildik ama yerine? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
1.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilalkendisin0606 -- 29 Mayıs 2014; 18:46:38 >
  • sağolun aeg 87494 aldım. 4 yasında kızım var. electrolux al dedi;-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cakmakm -- 29 Mayıs 2014; 20:11:34 >
  • 2 hafta bekledikten sonra makineyi temin edemeyeceklerini soylediler. daha once aeg musteri hizmetleri de depoda var demisti ama artık temin edilemiyor
    mus??? daha makineyi satamıyorlar. bir de sorun cıkarsa ne olur Allah bilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda 684 liraya INDESIT INNEX XWE 81283Xçamaşır makinesi aldım.
    bütçem 1500 veya biraz üzeriydi ancak bu limitlerde denediğim ve kullandığım tüm makineler bana göre sesli çalışıyor. İndesit bunlar içinde sessizlikte üst sıralarda.Ama ne kadar sürer bakacağız.
    yıkamada 52 db olan profilodan daha sessiz.(çarpma sesi daha az)
    Sıkmada aynı gibi ama daha titreşimsiz anacak profilo 75 bu 80db
    su tahliye pompası profilonun(AEG L75280FL nin pompasıda çok sesli) yarısından az ses yapıyor(uzun süreler pompa çalıştığı için önemli. profiloda evin her yerinden duyuluyordu)
    motor sesi profiloya göre çok az.ikiside inverter
    Çok iyi duruluyor deterjan kokusu bile kalmıyor.Pro filoda sensör vardı zaten hakkını vereyim.
    Aristonlarda şikayet edilen kazan plastik kokusu yok.
    Çamaşır miktarına göre su ayarlayabiliyor. Ayrıca 10 dakika içinde süreyi de güncelliyor.Profilo süreyi güncellemiyordu.
    Eski makinede grileşen beyazları 60 derecede ön yıkamasız beyazlattı.
    eko 20 programları çok iyi yıkıyor.
    Çok ça kısa program var ama program kısaltma özelliği yok. Yinede işiniz aceleyse bir tuşa basarak mevcut programı durulamaya alarak 20 dakikada bitirebiliyor.
    Gelelim kaliteye onu da zaman gösterecek.
    En azından 1500 tl verip takırdayacağına 700 lira verdim takırdar diyebilirim.
    Aeg ise halen temin edilemiyor. Bir bayisi daha bıraktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cakmakm -- 21 Haziran 2014; 0:17:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cakmakm

Sonunda 684 liraya INDESIT INNEX XWE 81283Xçamaşır makinesi aldım.
    bütçem 1500 veya biraz üzeriydi ancak bu limitlerde denediğim ve kullandığım tüm makineler bana göre sesli çalışıyor. İndesit bunlar içinde sessizlikte üst sıralarda.Ama ne kadar sürer bakacağız.
    yıkamada 52 db olan profilodan daha sessiz.(çarpma sesi daha az)
    Sıkmada aynı gibi ama daha titreşimsiz anacak profilo 75 bu 80db
    su tahliye pompası profilonun(AEG L75280FL nin pompasıda çok sesli) yarısından az ses yapıyor(uzun süreler pompa çalıştığı için önemli. profiloda evin her yerinden duyuluyordu)
    motor sesi profiloya göre çok az.ikiside inverter
    Çok iyi duruluyor deterjan kokusu bile kalmıyor.Pro filoda sensör vardı zaten hakkını vereyim.
    Aristonlarda şikayet edilen kazan plastik kokusu yok.
    Çamaşır miktarına göre su ayarlayabiliyor. Ayrıca 10 dakika içinde süreyi de güncelliyor.Profilo süreyi güncellemiyordu.
    Eski makinede grileşen beyazları 60 derecede ön yıkamasız beyazlattı.
    eko 20 programları çok iyi yıkıyor.
    Çok ça kısa program var ama program kısaltma özelliği yok. Yinede işiniz aceleyse bir tuşa basarak mevcut programı durulamaya alarak 20 dakikada bitirebiliyor.
    Gelelim kaliteye onu da zaman gösterecek.
    En azından 1500 tl verip takırdayacağına 700 lira verdim takırdar diyebilirim.
    Aeg ise halen temin edilemiyor. Bir bayisi daha bıraktı.

Geçmiş olsun. Kolay gelsin.

• Anneme alacağız. O Bosch istiyor ama Bosch'un da iyi modelleri çok pahalı. Hesaplı olan modellerine bakıyor onlar da benim içime sinmiyor. AEG87494 ile Elektrolux 1286 arasında kaldım. Sanırım ikisinde de su jeti var. Bulunduğum ilde servisi olmasına rağmen emin olamadım. Özellikle candogan62 beyin bu konudaki yorumunu rica ediyorum.

AEG 87494 mü yoksa Elektrolux 1286 mı? Ya da bu fiyatlarda Bosch/Siemens den hangisi?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.