Şimdi Ara

Makineyi iade edebildik ama yerine?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
1
Favori
1.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Profilo 1201dtr makineyi silentplus özelliği olduğu için almıştık acak makine eski makinemizden sesli çalışıyor. Size de danışmak istedim.
    sıkma ve motor sesi videoları var. Yardımcı olursanız sevinirim.

burada ses daha iyi duyuluyor

http://www.youtube.com/watch?v=VeAs7QROzkE
    http://www.youtube.com/watch?v=VyvPOslqCio

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cakmakm -- 24 Mayıs 2014; 16:12:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cakmakm

Profilo 1201dtr makineyi silentplus özelliği olduğu için almıştık acak makine eski makinemizden sesli çalışıyor. Size de danışmak istedim.
    sıkma ve motor sesi videoları var. Yardımcı olursanız sevinirim.

http://www.youtube.com/watch?v=VeAs7QROzkE
    http://www.youtube.com/watch?v=VyvPOslqCio

Makine sorunlu .Amortisörler de ve aski yaylarinda sorun var.kasaya carpiyor kazan.hem mi böyleydi yoksa sonradan mi oldu.Yeni cihazsa servisten değişim isteyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazpanyol -- 30 Nisan 2014; 13:15:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cihaz 1 gunluk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • motortan sıkmadan once gelen ses icin ne diyebilirsiniz? motor sesi cok bariz duyuluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cakmakm -- 30 Nisan 2014; 13:48:43 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakmakm

cihaz 1 gunluk

naklıye cıvataları uygun cıkarılmamıs olabılır. Sakın tamır ettırmeyın dırek urun degısımı yapın.Motor sesı normal.
  • Motorun sesi normal gibi fakat biraz fazla videoyu çektiğiniz cihazlada alakalı olabilir ama arkadaşında dediği gibi nakliye civaları duruyor olabilir yada nakliyat sırasında hasar almış olabilir veya dengesiz çamaşır atımından dolayı tek nevresim atarak tekrar deneyin sorun devam ediyorsa değişim isteyin.

• tesekkur ederim. nakliye civataları sokuldu. ayaklar ayarsızsa olabilir mi? motor sesi fazlaca çıkıyor gibi geldi bana. ariston 923 te bundan cok azdı. bu birde alman uretimi olacak!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cihaz fabrikasyon hatalı.Değişim isteyin

• değişim yerine iade hakkım olabilir mi?
    Cihazdan soğudum
  • Olur

• İade et süper ariston al.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazın motor sesi normal. Ancak sıkmada gelen tıkırtılar normal değil.

İçerisinde bir tarafa toplanmış çok dengesiz bir yük olabilir. Eğer yüklemeyi normal yaptıysanız servisin kontrol etmesi gerekiyor.

Makineden bu denli soğuduysanız vakit geçirmeden gerekli yerlere durumu bildirin. Sorununuzun en kısa zamanda çözülebilmesi dileğiyle.
  • Teşekkür ederim.
  • Sonunda fırsat buldum servis çağırdım. Sıkmadaki tıkırtı vuruntular normalmiş. Şimdi ne yapmalıyım.
  • cakmakm C kullanıcısına yanıt
    pek normal gelmedı bana hem cıhaz cok yenı hem ses te yuksek tum mesajları okumadım vıdeolardan kafam karıstı rahatsız eden bır tıtresım mevcut mu sıkım esnasında _?
  • mevcut ama her zaman yapmıyor. ama 5 yıkamanın 3 ünde yapıyor. ayrıca dun sıkma sırasında gaz sızıntısı gibi (su akısına da benziyor) devir arttıkca artan bir ssssss sesi de yapmaya basladı. motor sesi ayrıca var. servise gore bunlarda normal. kaynananın sıwamat bundan cok sessiz sıkıyor.:-(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cakmakm -- 16 Mayıs 2014; 19:55:38 >
  • simdi de yıkama sırasında altından su kacırıyor. hadi hayırlısı

• Bozuk bu cihaz

• Gayet normal bu makineden lg direct drive ı beklemeyin gidipde böyle şeyler için profilo alınmaz
  • cakmakm C kullanıcısına yanıt
    tüketici hak. mahkemesine başvurun iade için işiniz yaklaşık 2 ay içerisinde çözümlenecektir bu makına yoksa basınızı cok agrıtır. profılo secerken hıc degılse beyaz esya ureten bır marka secmıssınız bosch sıemens aynı grup ıcerısındedır bulabılıyorsanız elektrolux alın kore mallarından da bence uzak durun
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.